مشاهده نسخه کامل
: ویندوزم عوض نمیشه
kadkhoda.mirza
11-05-2012, 20:33
سلام
من ویندوز 7 سر سیستمم نصبه اما حالا چون ویندوزم ویروسی شده ویروس کشی کردم و میخوام ویندوز عوض کنم......اما وقتی سی دی ویندوز اجرا میشه اون فایل inistal واسم غیر فعاله و نمیتونم ویندوز عوض کنم....حتی وقتی هم رستارت میکنم باز همون طوره.......راهنمایی کنید که مشکل از کجاست...دمتون گرم....
jafarian
11-05-2012, 21:37
شما باید سیدی ویندوز داخل دستگاه که قرار دادین سیستم ریست کنید قبلش به بایوس سیستم برین سیستم رو سیدی رام از قسمت بوت تنظیم کنید بیاین بیرون بعدشم بصورت بوت که بالا اومدین ویندوز سیستم عوض کنید اگر هم که سیدی که در اختیار دارین بصورت بوت نیست برنامه لینک اول دانلود کنید بعدشم طبق شکل اول شماره 1 ابتدا ویندوز 7 انتخاب کنید طبق شماره 2 یک اسم به فایل iso خودتون که میخواد ساخته بشه بدین طبق شماره 3 مسیر ویندوز خودتون که داخل سیدی رام هست بدین طبق شماره 4 هم مسیر فایل خروجی رو که بصورت iso قرارساخته بشه رو بدین این برنامه ویندوز شما رو اگر قابلیت بوت نداشته باشه رو بصورت بوت تبدیل میکنه
روش دیگه هم اینه که برنامه WinSetupFromUSB از لینک دوم دانلود کنید بعدم طبق شکل دو تو قسمت شماره 1 تیک گزینه مورد نظر بزنید بعدم تو قسمت شماره 2 مسیر ویندوز خودتون که داخل دستگاه قرارداره رو بدین طبق شماره 3 هم روی دکمه Go کلیک کنید البته قبلش فلش به سیستم وصل باشه بعدش ویندوز ازطریق فلش نصب کنید بصورت بوت:20:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] lgfegwpfv7z5%2FWBI_Creator_1.2.rar.html)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] dia.com%2Fdl%2Fe16a73ccb367f1e8ca9399244b8b37b5%2F 4fad4ed1%2F100162452%2Fsoftware%2Fportable%2Fsyste m%2FWin%2520Setup_1_0_beta8.7z)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F)
[/URL]
[URL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F"] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.