ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل اساسی با teamviewer

nekooee
11-05-2012, 18:53
سلام دوستان. من جدیدا مشکلی با این برنامه پیدا کردم و اینکه بعضی اوقات به کسی می خوام وصل بشم بعد از زدن رمز برنامه مینیمایز میشه ولی دیگه تصویر نمیاد و اینترنت من کلا قطع میشه باید برم مودم رو خاموش و دوباره روشن کنم تا اینترنت وصل بشه!!

فکر میکنید دلیلش چیه؟ با ریست کامپیوتر هم فایده نداره (مودم وایرلس هست) فقط باید مودم رو ریست کنم.
جالبیش اینجاست بقیه به من وصل میشن و من هم به بعضیها وصل میشم مشکلی نیست.

اول فکر کردم مشکل از ویندوزمه اما بعدا دیدم تو سیستم داداشم هم همین اتفاق از جای دیگه حتی اینترنت دانشگاه میفته!!

فکر میکنید دلیلش چی میتونه باشه؟

angry sys
12-05-2012, 13:14
سلام.من ترجیح میدم بجای teamViewerبا log me in کار کنی.برای آشنایی با این نرم افزار برو به لینک زیر

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اتصال به سیستم خود از راه دور بدون نیاز به اپراتور!

nekooee
13-05-2012, 00:50
مشکل اینجاس teamviewer عمومی شده و همه همین رو دارند.تا من بخوام بهشون بگم برین فلان برنامه رو دانلود کنید و این تنظیمات و انجام بدید ممکنه کار سخت میشه من کارم همینه و همیشه استفاده دارم. حتی ممکنه بعضی حاضر نشن این برنامه رو بگم و برن دانلود کنن.
اینجو که اونجا نوشته بودید رمز مثل تیم عوض نمیشه و من اگر برم تو سیستم طرف باز باید بره رمزش رو عوض کنه که اصلا طرف حاضر نمیشه اینجوری به من رمز بده

می خوام بدونم چرا تیم برای من اینجور میشه
مرسی

Spilet
19-06-2012, 00:26
دوستان من هم مشکل مشابه ای با این برنامه دارم که مطمئنم مشکل خیلی های دیگه هم باشه
برنامه به سختی ارتباط رو برقرار میکنه و حتی دسکتاپ ریموت نمایش داده میشه اما بعد از چند ثانیه ارتباط قطع میشه
بعد از چند بار برقراری ارتباط شاید بشه زمان بیشتری ازش استفاده کرد اما باز هم به سختی
لازم به ذکره که هر دو طرف از اینترنت ADSL با پهنای باند آزاد حدود 512 کیلو بایت استفاده می کنن . پس قاعدتا مشکل نباید از پهنای باند باشه .

sada
02-07-2012, 10:08
مشکل اینجاس teamviewer عمومی شده و همه همین رو دارند.تا من بخوام بهشون بگم برین فلان برنامه رو دانلود کنید و این تنظیمات و انجام بدید ممکنه کار سخت میشه من کارم همینه و همیشه استفاده دارم. حتی ممکنه بعضی حاضر نشن این برنامه رو بگم و برن دانلود کنن.
اینجو که اونجا نوشته بودید رمز مثل تیم عوض نمیشه و من اگر برم تو سیستم طرف باز باید بره رمزش رو عوض کنه که اصلا طرف حاضر نمیشه اینجوری به من رمز بده

می خوام بدونم چرا تیم برای من اینجور میشه
مرسی

برعکس لاگ می این باحت تره برای مشتری هایی که اشنایی کامل ندارن با اینترنت و دانلود.خود برنامه به شما که می خوایی ریموت ساپورت کنی یک لینک میده و شما به هر کسی که می خواید وصل شید این لینکو میدید و طرف وارد یه سایت یعنی فقط وسط صفحه یه پسورد باید وارد کنه و کلاینت با حجم کم رو دانلود می کنه.

Meysam Raz
06-07-2012, 16:39
دوستان برنامه رو روی ویندوزتون نصب میکنید؟
یا runمیکنید؟
من خیلی وقته دارم استفاده میکنم وهیچ مشکلی نداشته
همیشه برنامه رو ران میکنم
هیچوقت نصب نمیکنم

Meysam Raz
06-07-2012, 16:46
راستی ورژن برنامه دو طرف هم باید یکی باشه

nekooee
08-07-2012, 19:21
فرق نمیکنه من از هر دو حالت استفاده کردم. برای همه این مشکل پیش نمیاد برای بعضی میاد. جالبه حتی اگر مشکل از ویندوز بود ربطی به مودم نداشت من اصلا مودمم اینترنتش قطع میشه و همه دستگاه های متصل به وایرلس مودم قطع میشن باید برم مودم رو خاموش و روشن کنم. لاگ می این خوبه تنها ایرادش اینه خیلی ها آشنایی ندارن حاضر نیستند برن نصبش کنن و از طرفی خیلی وقتها سایتش برای من بالا نمیاد!! حالا چرا نمیدونم و باید حتما بری تو سایت تا دانلود کنی

یک ایراد دیگه هم داره وقتی لینک کلاینت رو به یکی میدم دانلود کنه باید موقع نصب رمزم رو بهش بدم اگر ندم تو لیست من اضافه نمیشه یعنی حتما باید رمز و ایمیل اکانتم هم بهش بدم که کار رو خراب میکنه

ati_z
26-09-2012, 08:55
سلام. من ی مشکل دیگه ای با teamviewer دارم.وقتی که id , pass میزنم به به سیستم خودم connect میشه. من 4 تاسیستم دارم که فقط روی یکیش این مشکلو دارم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.

gog2000
26-09-2012, 18:20
اونائی که باهاش مشکل دارن از نسخه قدیمی ترش یعنی 6 استفاده کنن چون کرکش با دوامه ولی نسخه 7 کرکش ادا در میاره

من خودم با 6 کار می کنم هیچ مشکلی ندارم

minizoro
28-09-2012, 00:24
نسخه 6 با کرکی که واقعا کار کنه کسی داره بده (پرتابل نمیخام ها، پرتابل بعد مدتی از کار میفته و بلاک میکنه)

minizoro
30-09-2012, 00:12
هیچ کدوم از اینا افاقه نکرد هر نسخه ای از تیم نصب میکنم بلاکم میکنه

جاش این نرم افزار رو پیدا کردم به لطف دوستان:

حالشو ببرین

البته این بهتر از لاگ می اینه فقط 300 کیلو هست فایلش!

gog2000
05-10-2012, 10:55
هیچ کدوم از اینا افاقه نکرد هر نسخه ای از تیم نصب میکنم بلاکم میکنه

جاش این نرم افزار رو پیدا کردم به لطف دوستان:

حالشو ببرین

البته این بهتر از لاگ می اینه فقط 300 کیلو هست فایلش!

نسخه 6 که کرکش راحت پیدا میشه
نسخه 7 مشکل داره

برو از سافت گذر دانلود کن

yade
06-10-2012, 10:17
دوست عزیز از نسخه 5 استفاده کن طرف مقابل هم از این نسخه استفاده کنه هیچ مشکلیبه وجود نمیاد البته بهتره از حالت ران استفاده کنید .

minizoro
06-10-2012, 16:43
همه نسخه ها رو تست کردم، چه 6 و چه 7 از نت همه جا دانلود کردم، هیچ کدوم کار نکرد و همشون بلاکم میکردن

من خودم نسخه 4 استفاده میکردم که پرتابلش 1 مگ بود، و خیلی کارمو راه مینداخت اما بعد 8-9 ماه استفاده مداوم دیگه بلاک هاش زیاد شد، اکثر شماها تو موارد محدود استفاده کردین ولی من که فرض کن 1000 بار استفاده کردم خب تابلو میفهمه تیم ویوور که تجاری استفاده میکنم بنابرین نسخه های دیگه هم که نصب میکردم همشون اینطوری بودن و هیچ کدوم کرکشون کار نمیداد.

این برنامه ammy هم خوب برنامه ایه و کارمو راه انداخته

hoxi
09-05-2013, 21:12
سلام دوستان. من جدیدا مشکلی با این برنامه پیدا کردم و اینکه بعضی اوقات به کسی می خوام وصل بشم بعد از زدن رمز برنامه مینیمایز میشه ولی دیگه تصویر نمیاد و اینترنت من کلا قطع میشه باید برم مودم رو خاموش و دوباره روشن کنم تا اینترنت وصل بشه!!

فکر میکنید دلیلش چیه؟ با ریست کامپیوتر هم فایده نداره (مودم وایرلس هست) فقط باید مودم رو ریست کنم.
جالبیش اینجاست بقیه به من وصل میشن و من هم به بعضیها وصل میشم مشکلی نیست.

اول فکر کردم مشکل از ویندوزمه اما بعدا دیدم تو سیستم داداشم هم همین اتفاق از جای دیگه حتی اینترنت دانشگاه میفته!!

فکر میکنید دلیلش چی میتونه باشه؟

منم دقیقا همین مشکل رو دارم،راه حلش چیه اونوقت؟ کسی نمیدونه؟

hoxi
10-05-2013, 08:25
یکی نیس جواب بده؟

nekooee
19-07-2013, 13:32
انگار این مشکل فقط با تیم ویوور نیست الآن همین مشکل رو با کریو هم پیدا کردم. به محض اتصال کریو دیگه مودم قاطی میکنه و همه سیستمهای متصل به وایرلس قطع میشن و راهی جز خاموش و روشن کردن مودم نیست!!

نمیدونم به مودم چه ربطی داره که قاطی میکنه. اگر این جوری باشه من میتونم هر مودمی رو که بهش در مکان عمومی متصل هستم با این روش بخوابمونم!! خودش یک جور هــک حساب میشه:))
ولی من حدس میزنم مودم مشکل داره و اگر با مودم دیگری تست کنیم این اتفاق نیفته. بیشتر کسایی هم مشکل دارن مودم زایکسل دارن یک یک مدل خاص از dlink

nekooee
19-07-2013, 13:57
فعلا مشکلم با آپدیت فریم ور مودم حل شده