ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست تقویم هجری شمسی برای همیشه (جاوا)

mohammadjavid2
11-05-2012, 18:13
سلام دوستان عزیز و گل سایت
ببخشید یه درخواست داشتم خدمتتون . اولا" اگه همچین برنامه ای تو تایپیک ها است عذرخواهی میکنم برای اینکه دوباره زدم چون واقعا" سخته با اینترنت دیال آپ 137 تا صفحه رو بخوای بگردی. خودتون که دیگه بهتر میدونین :13:
ببخشید میخواستم بدونم برنامه هست برای جاوا که تقویم هجری شمسی رو برای همیشه داشته باشه یعنی هم 91 . 92 .93. والی آخر (حداقل تا 5 سال) ؟
آخه برای سیمبیان دیدم هست گفتم احتمالا" برای جاوا هم باشه. ممنون میشم رسیدگی کنین.
خیلی خیلی ممنون :40:

hamed29
12-05-2012, 12:51
سلام دوستان عزیز و گل سایت
ببخشید یه درخواست داشتم خدمتتون . اولا" اگه همچین برنامه ای تو تایپیک ها است عذرخواهی میکنم برای اینکه دوباره زدم چون واقعا" سخته با اینترنت دیال آپ 137 تا صفحه رو بخوای بگردی. خودتون که دیگه بهتر میدونین :13:
ببخشید میخواستم بدونم برنامه هست برای جاوا که تقویم هجری شمسی رو برای همیشه داشته باشه یعنی هم 91 . 92 .93. والی آخر (حداقل تا 5 سال) ؟
آخه برای سیمبیان دیدم هست گفتم احتمالا" برای جاوا هم باشه. ممنون میشم رسیدگی کنین.
خیلی خیلی ممنون :40:
تقویمی که چند سال رو داشته باشه سراغ ندارم ولی این یکی واسه سال 91 هستش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیه تقویمی هم هست به اسم باد صبا .این تقویم چند سال رو داره ولی با یه ایراد.
نرم افزار قابلیت این رو که به سالهای دبگه بره نداره و شما مجبوری برای مشاهده ی تقویم سال مورد نظرتون اول تاریخ گوشی رو روی اون سال تنظیم کنید ،بعد با اجرای نرم افزار تقویم اون سال رو ببینید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید