ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویروسی با نوشته سبز (چطور پاک کنم)

hossein.67
11-05-2012, 17:38
باعرض سلام وخسته نباشید اول تقدیر و تشکر کنم از سایت خوبتون من یه مشکل دارم لطفا کمکم کنید:41:

چند وقتی یکی از پوشه هام که تعداد زیادی عکس توش هست رنگش سبز شده وتمام پوشه ها داخلش همین طور شده وهر چی کپی میشه اونجا همین طور میشه بعد هیچ کدوم از عکسهام رو اجرا نمی کنه لطفا کمک کنید عکس ها برام خیلی مهم:40:

*Batman*
11-05-2012, 19:07
فولدر شما انکریپت شده.به همین خاطر فایلهای داخلش ســبزرنگ هستند.
از فولدر Properties بگیرید و در سربرگ General روی Advanced کلیک کنید.
گزینه Encrypt Contents تیک خورده. تیکش رو بردارید و OK کنید.

hossein.67
14-05-2012, 09:01
فولدر شما انکریپت شده.به همین خاطر فایلهای داخلش ســبزرنگ هستند.
از فولدر Properties بگیرید و در سربرگ General روی Advanced کلیک کنید.
گزینه Encrypt Contents تیک خورده. تیکش رو بردارید و OK کنید.

سلام دوست عزیز تشکر از راهنماییت رنگ سبز پوشه ها رفت ولی هنوز عکس تو پوشه ها سبز و با این روش نمیره لطفا کمک کنید

hossein.67
14-05-2012, 09:17
این اخطار رو میده

an error occurred applying attributes to file

A M ! N
14-05-2012, 11:11
سلام دوست عزیز تشکر از راهنماییت رنگ سبز پوشه ها رفت ولی هنوز عکس تو پوشه ها سبز و با این روش نمیره لطفا کمک کنید

این اخطار رو میده

an error occurred applying attributes to file

سلام

اولا امیدوارم که این فایلها در ویندوز قبلی شما انکریپت نشده باشه که اگه شده باشه ، Option های کمی باقی میمونه که عموما راههای کم شانسی هستند که خدمتتون عرض میکنم.

ابتدا از منوی استارت به accessories برین و اونجا Command prompt رو راست کلیک کنید و گزینه ی run as administrator بزنید و پسورد ادمین رو وارد کنید و بازش کنید ( اگه جواب نداد از حالت عادی بازش کنید )

داخل CMD بنویسید مثلا اگه فایلهای سبز رنگ داخل این پوشه هست D:\amin باید این دستورات رو بزنید
توجه: دستورات رو دقیق دقیق مث اینجا وارد کنید مثلا فاصله ها رو توجه کنید.

اول وارد درایو D میشین اینطوری :

D:

بعد میزنین :

cd amin

خب حالا شما داخل پوشه ی فایلهای انکریپت شده یعنی amin قرار گرفتین

اینجا این دستور رو بزنید :

cipher /d /i /f

خب این دستور تمامی فایلهای درون فولدر amin رو برای شما دیکریپت میکنه با Force اما فولدرهای داخل فولدر amin دیکریپت نمیشن

ازهمین طریق فولدرهای خودتون رو دیکریپت کنید
این رو برای فایلهای که سبز هستن امتحان کنید اگه مشکلی بود مارو درجریان بزارین.

حالا حالت دوم این هست که شما این فایلها رو در ویندوز قبلی انکریپت کرده باشین ، که حالا دیگه به هیچ وجه توسط EFS خود ویندوز نمیشه اونا رو دیکریپت کرد چون شما اجازه ی اینکارو ندارین و در واقع کار دیکریپت این فایلها باید توسط همون یوزری که انکریپت کرده انجام بشه

اما خوشبختانه الان برنامه هایی اومده که میتونن اینکارو بکنن :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این دوتا برنامه البته ترایل هستند و اگه چیزی رو دیکریپت کنن فقط محتوای فایلهاتون رو به شما نشون میدن تا وقتی که برنامه رو رجیستر کنید.

ضمنا درحین دیکریپت از شما پسورد ویندوز قبلی خواسته میشه که باید وارد کنید.

نتیجه رو بگین.

موفق باشین.:40:

hossein.67
15-05-2012, 11:42
سلام تشکر میکنم که کمک میکنید من زیاد اطلاعات کامپیوتری ندارم

روش اول رو تا حدودی انجام دادم ولی نشد

واسه دومی برنامه رو نصب کردمولی نه دونستم باش چطور کار کنم انگار رمز میخواست ندونستم چطور کار کنم

هنوز برا خارج کردن کسها از رنگ سبز همون اخطار رو میده

اگه میشه از ابتدا بگید انجام بدم

hossein.67
15-05-2012, 11:56
راستی من واسه ویندوز هام رمز نمیزارم

ویندوزم اکسپی اگه بخوام رمز پیدا کنم چیکار کنم

یه چیز دیگه من تو تمام فولدرهام یه چنین چیزی به صورت هایدن هست چیکارش کنم(Thumbs)

---------- Post added at 11:56 AM ---------- Previous post was at 11:55 AM ----------

راستی یه چیز دیگه این پوش ها سبز داخل هارد اکسترنال هستن تو خود هارد اصلی کامپیوتر نیستن

A M ! N
16-05-2012, 18:08
سلام تشکر میکنم که کمک میکنید من زیاد اطلاعات کامپیوتری ندارم

روش اول رو تا حدودی انجام دادم ولی نشد

واسه دومی برنامه رو نصب کردمولی نه دونستم باش چطور کار کنم انگار رمز میخواست ندونستم چطور کار کنم

هنوز برا خارج کردن کسها از رنگ سبز همون اخطار رو میده

اگه میشه از ابتدا بگید انجام بدم

راستی من واسه ویندوز هام رمز نمیزارم

ویندوزم اکسپی اگه بخوام رمز پیدا کنم چیکار کنم

یه چیز دیگه من تو تمام فولدرهام یه چنین چیزی به صورت هایدن هست چیکارش کنم(Thumbs)

---------- Post added at 11:56 AM ---------- Previous post was at 11:55 AM ----------

راستی یه چیز دیگه این پوش ها سبز داخل هارد اکسترنال هستن تو خود هارد اصلی کامپیوتر نیستن

همون راههای پایین پست ناظر بتمن جان رو روی فایلها انجام بدین نه فولدر ببینید چی میشه.

اما یکبار دقیق توضیح بدین که از اول چی شد که روی هارد اکسترنال شما این اتفاق افتاد...؟؟

هارد رو به جایی وصل کردین ؟ دست کسی دادین ؟ هارد اکسترنال شما چی هست ؟

ببینید اگر این فایلها روی یک سیستم دیگه اینکریپت شده باشن و سبز شده باشن ، دیگه روی سیستم شما با روش های دستی کارتون درست نمیشه. و تنها راه اون برنامه ها هستش ،

فرض کن هارد اکسترنالتون دست دوستتون بوده و اونجا روی سیستم دوستتون فایلها انکریپت میشن ، توسط اون برنامه ها که معرفی کردم باید رمزبرداری بشن اما باید پسورد سیستم دوستتون رو اونجا وارد کنید.

اما اول باید بفهمیم که چرا انکریپت شدن دلیل چی بوده ؟؟؟

موفق باشید.:40:

hossein.67
18-05-2012, 16:59
نه دست خودم اینطور شده

هاردم سامسونگ اکسترنال 1 تیرابایتی

ولی رمز رو چطور پیدا کنم

شاید دست دست خودم بوده اینطور شده