مشاهده نسخه کامل
: مادربورد سیستم خرابه ، فکر کنم بایوس پریده !
با سلام خدمت دوستان
من یه مادربورد دارم مدل ECS G31T-M7 ، چند وقت پیش طبق معمول همیشه بازش کردم تا داخلش رو تمیز کنم ، زمان روشن کردن فکر کنم برد با بدنه کیس اتصال کرد ، دیگه تصویر نیومد یعنی سیستم روشن میشه ولی مانیتور تصویر نمیده و چشمک زن میمونه ، قبلا" با بردهای دیگه همین مشکل برام پیش می آمد و معمولا" از یکی از قطعات بود ، برای همین پاور رو عوض کردم درست نشد ، رم رو عوض کردم درست نشد ، گرافیک رو عوض کردم درست نشد ، باطری رو برعکس کردم و دوباره زدم جا درست نشد ، برای همین یا از پردازنده هست یا از مادربورد ، از اونجایی که خیلی خیلی کم پیش میاد پردازنده خراب شه بنظرم باید از همون مادربورد باشه که اتصال کرده !
(چند سال پیش هم همین ایراد رو یکی از دوستام داشت مشکل از بردش بود راهی نداشت جز اینکه برد گارانتی بایوسش رو که پریده بود براش درست کردند )
با توجه به اینکه نمیصرفه این رو ببرم تا گارانتی (5 ماه پیش گارانتیش تموم شد) به نظرتون چی کار کنم ؟
میخوام خودم درستش کنم ؟ (این رو هم بگم دانشجوی سال آخر مهندسی نرم افزار هستم یه چیزایی از مدار میدونم)
دوستان لطفا" راهنمایی کنید تا این سیستم رو دوباره زنده اش کنیم !
با تشکر
به احتمال خیلی زیاد یکی از دو چیپ مادربرد یعنی چیپ شمالی یا چیپ جنوبی مشکل پیدا کرده ( البته اگه از سلامت سایر قطعات مطمئن هستید ) ... هزینه چیپ زدن روی مادربرد هم مقرون به صرفه نیست و هر جایی هم انجام نمی دن
آقای مهندس عزیز تو دانشگاه بهتون یاد دادن که باتری رو برعکس جا بزنید ؟؟!!!
آقای مهندس عزیز تو دانشگاه بهتون یاد دادن که باتری رو برعکس جا بزنید ؟؟!!!
باتری برعکس جا زدن هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه و برای خالی کردن بایوس از این روش هم میشه استفاده کرد
با سلام خدمت دوستان
من یه مادربورد دارم مدل ECS G31T-M7 ، چند وقت پیش طبق معمول همیشه بازش کردم تا داخلش رو تمیز کنم ، زمان روشن کردن فکر کنم برد با بدنه کیس اتصال کرد ، دیگه تصویر نیومد یعنی سیستم روشن میشه ولی مانیتور تصویر نمیده و چشمک زن میمونه ، قبلا" با بردهای دیگه همین مشکل برام پیش می آمد و معمولا" از یکی از قطعات بود ، برای همین پاور رو عوض کردم درست نشد ، رم رو عوض کردم درست نشد ، گرافیک رو عوض کردم درست نشد ، باطری رو برعکس کردم و دوباره زدم جا درست نشد ، برای همین یا از پردازنده هست یا از مادربورد ، از اونجایی که خیلی خیلی کم پیش میاد پردازنده خراب شه بنظرم باید از همون مادربورد باشه که اتصال کرده !
(چند سال پیش هم همین ایراد رو یکی از دوستام داشت مشکل از بردش بود راهی نداشت جز اینکه برد گارانتی بایوسش رو که پریده بود براش درست کردند )
با توجه به اینکه نمیصرفه این رو ببرم تا گارانتی (5 ماه پیش گارانتیش تموم شد) به نظرتون چی کار کنم ؟
میخوام خودم درستش کنم ؟ (این رو هم بگم دانشجوی سال آخر مهندسی نرم افزار هستم یه چیزایی از مدار میدونم)
دوستان لطفا" راهنمایی کنید تا این سیستم رو دوباره زنده اش کنیم !
با تشکر
اگه همه این مواردی که میگین چک کردین پس مشکل از مینه
شما اول که سیستم رو روشن میکنید دست بزنید به سی پی یو ببینید سی پی یو سرده یا گرمه
باتری برعکس جا زدن هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه و برای خالی کردن بایوس از این روش هم میشه استفاده کرد
دوست عزيز پس شركت سازنده اون جامپر رو براي چي گذاشته ؟
دوست عزيز پس شركت سازنده اون جامپر رو براي چي گذاشته ؟
دوست من راه های مختلفی برای خالی کردن بایوس است یکیش جامپره یکیش باتری هیچ فرقی هم نسبت به هم ندارن
دوست من راه های مختلفی برای خالی کردن بایوس است یکیش جامپره یکیش باتری هیچ فرقی هم نسبت به هم ندارن
درسته که بایوس ریست میشه ولی برعکس زدن باتری میتونه به سیستم و خود چیپ بایوس صدمه بزنه . روش شما مثل این میمونه که برای پاک کردن ویروس شما دیسک رو فرمت میکنید .
درسته که بایوس ریست میشه ولی برعکس زدن باتری میتونه به سیستم و خود چیپ بایوس صدمه بزنه . روش شما مثل این میمونه که برای پاک کردن ویروس شما دیسک رو فرمت میکنید .
نه دوست من هیچ آسیبی به مین و چیپ وارد نمیشه من سال هاست دارم اینکارو میکنم و مشکلی پیش نیومده
برعکس باتری باعث خالی شدن بایوس میشه مثل اینه که با پیچ گوشتی اتصال بدین هیچ فرقی نداره
ولی نباید باتری رو که برعکس گذاشتین سیستم رو روشن کنید در حالت خاموشی اینکارو میشه کرد برای خالی شدن بایوس
اگه همه این مواردی که میگین چک کردین پس مشکل از مینه
شما اول که سیستم رو روشن میکنید دست بزنید به سی پی یو ببینید سی پی یو سرده یا گرمه
سلام
با تشکر از راهنمایی هاتون
سیستم رو مجددا" روشن کردم بعد از گذشت 2 دقیقه سی پی یو همچنان سرده (البته نه مثل اولش خنک ، بلکه سرده و گرم نشده)
این رو هم بگم که از بایوس هیچ بوقی شنیده نمیشه !
سلام
با تشکر از راهنمایی هاتون
سیستم رو مجددا" روشن کردم بعد از گذشت 2 دقیقه سی پی یو همچنان سرده (البته نه مثل اولش خنک ، بلکه سرده و گرم نشده)
این رو هم بگم که از بایوس هیچ بوقی شنیده نمیشه !
اگر رم و اسلات حافظه و گرافیک و اسلاتش و همچنین پاور چک شده و اینا مشکلی نداشتن و فن سی پی یو درست کار میکنه و بایوس هم دیفالت شده و بازم مشکل دارین از مینه
برای درست کردن مینتون نیاز به مولتی متر و هیتر دارین اگه این وسایل رو دارین بگم بهتون که چیکار کنید
مولتی متر رو دارم ولی هیتر رو نه ، به جاش لحیم دارم :-)
به نظرتون ایراد از کدوم قسمتش هست ، من سه تا احتمال میدم البته با نظرات شما :
1.پل شمالی
2.پل جنوبی
3.بایوس
مولتی متر رو دارم ولی هیتر رو نه ، به جاش لحیم دارم :-)
به نظرتون ایراد از کدوم قسمتش هست ، من سه تا احتمال میدم البته با نظرات شما :
1.پل شمالی
2.پل جنوبی
3.بایوس
با هویه به هیچ وجه رو برد لایه ای کار نکنید به لایه های مین آسیب وارد میشه
هیتر رو من برای حرارت دادن چیپ ها گفتم
تا حدودی تشخیصتون درسته
بله این مشکل اول از همه اگه با دیفالت کردن بایوس حل نشد از بایوس میتونه باشه که با پروگرمر باید یک بایوس دوباره ریخته بشه
اگه درست نشد میتونه از چیپ شمالی باشه که با هیتر باید حرارت بدین یا در صورت خرابی تعویض کنید
اگه سیستم خاموش میشه و ریست میشه به احتمال 90% چیپ جنوبی سالمه
i/o بعید میدونم مشکل داشته باشه
این مشکل از قطع سوکت با مین و لحیم سردیش میتونه باشه که با ir باید حرارتش بدین دستگاهش حدود 1 میلیونه
یا میتونه از ساپورت نشدن سی پی یو از طرف مین باشه که شما این مشکل رو ندارین
یا از خرابی آی سی کلاک
یا قطع شدن ارتباط سی پی یو با چیپ شمالی در لایه
یا خرابی در مدار تغذیه مین
شما باید خروجی آی سی کلاک رو با مولتی متر در زمان روشن بودن سیستم بگیرید رو تست ولتاز باید ولتاز 1.2 تا 1.9 ولت رو بده و کریستالش هم همین تست رو باید جواب بده
سیستم رو که روشن میکنید بوق نمیزنه که ؟
سلام بابت تاخیر در پاسخ شرمنده
نه ، به هیچ وجه ، هیچ بوقی از بایوس نمیاد (حتی احتمال دادم شاید اسپیکرش مشکل داره اون رو هم عوض کردم ) ، نه هیچ بوقی نداره
الان دیگه این درست کردن مادربورد بیشتر برام از جنبه یادگیری اهمیت داره تا چیز دیگه ای ، دقیقا" باید کجا رو تست بگیرم ، اگر لازمه بگویید تا عکس برد رو قرار بدهم .
تمام مواردي كه لارم بود گفتم ايد همرو به ترتيب چك كنيد
هيتر و مولتي متر دارين ؟
نه هیتر ندارم متاسفانه !
خیلی ممنون از راهنمایی های شما دوست عزیز ، بنا شد که فعلا" یه مادربورد تو همین مایه ها بگیرم تا بعد ببینم چی میشه
بازم تشکر می کنم از زحمات شما
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.