PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برای گرفتن وایمکس چقدر باید هزینه کنم و ...

mehran_pqqp
11-05-2012, 14:33
سلام
من میخوام وایمکس بگیرم ولی اطلاعاتم در موردش خیلی کم هست گفتم اینجا بپرسم دوستانی که وایمکس دارن یا اطلاعاتی دارن منو راهنمایی کنن

1-مودم چقدر هزینه داره؟
2-سرعت بالاتر از 128 هم به خانه میدن؟
3-نصب و راه اندازیش رو خودمون می تونیم انجام بدیم؟
4-اگر نکته ای هست که نپرسیدم ممنون میشم بگید

مرسی

metal0003
11-05-2012, 14:50
جواب بیشتر سوال شما اینجا mobinnet.ir هست در مورد سرعت بالا تر از 128 با نامه دانشجوی میدن

ali1497
11-05-2012, 15:13
سلام
من میخوام وایمکس بگیرم ولی اطلاعاتم در موردش خیلی کم هست گفتم اینجا بپرسم دوستانی که وایمکس دارن یا اطلاعاتی دارن منو راهنمایی کنن

1-مودم چقدر هزینه داره؟
2-سرعت بالاتر از 128 هم به خانه میدن؟
3-نصب و راه اندازیش رو خودمون می تونیم انجام بدیم؟
4-اگر نکته ای هست که نپرسیدم ممنون میشم بگید

مرسی

سلام
هر چی میگری از ایرانسل ملعون نگیر. که بدلایل اذیت و آزار بیش از حدش باعث کوتاهی عمر و مشکلات دیگر میشوی

mehran_pqqp
11-05-2012, 15:31
جواب بیشتر سوال شما اینجا mobinnet.ir هست در مورد سرعت بالا تر از 128 با نامه دانشجوی میدن

مرسی یه مقدار اطلاعات دستم اومد

یه سوال:
کدوم نوع مودم بهتره؟ ( داخلی ، خارجی ، جیبی)
تو کرج میخواد استفاده بشه

aligsm
11-05-2012, 16:24
منم ميخام بگيرم، چون ايرانسل مودم 50 تومني الان ميده و قيمتاش و حجمش به نسبت مبين بهتره احتمالن الان 128 ازش بگيرم تا بعد كه تامه درست كنم و 512 بگيرم، حالا نميدونم كار درستي ميكنم يا نه، مودم هم ميخام وايفاي بگيرم

hamid2134
11-05-2012, 17:06
اگه وضعت جوریه که مجبوری وایمکس بگیری بگیر ولی اگه میتونی adsl بیگری وایمکس توصیه نمیشه.سرعت بالای 128 هم یه کارت دانشجویی کارمندی چیزی ببری قبول میکنن

hamed_totally
14-05-2012, 14:10
مبین نت بگیری بهتره چون ایرانسل با این وضعیت هیچوقت سراسری نمیشه
مبین نت الان تو بیش از 100 تا شهر اینترنت داره یعنی شما با مودمت هرجا که بری می تونی ازش استفاده کنی
درباره قیمت هاش هم سایت خود شرکت لیست تعرفه هاش مشخصه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بهترین سرویسش سرویس ویژه است که مودم رو بهت رایگان می ده با سرویس 512 با حجم 20 گیگ که قیمتش میشه حدود 210 هزار تومان
یعنی میانگین ماهیانه 17 هزار تومان

درباره مودم هم بستگی به موقعیت مکانی داره
مودم های out door ثابته یعنی قابل حمل و نقل نیست و در موقعیت بیش از 6-7 کیلومتری از آنتن نصب میشه
مودم های In door به دو صورت جیبی و ایستاده است که جیبی باز از برد کمتری برخورداره

Saeed System
24-05-2012, 07:08
دوستان پینگش چه طوره ( با سرور داخل ایران) ؟ سرعت دانلود سرویس 128 چه طوره؟

Saeed System
25-05-2012, 15:15
مبین نت بگیری بهتره چون ایرانسل با این وضعیت هیچوقت سراسری نمیشه
مبین نت الان تو بیش از 100 تا شهر اینترنت داره یعنی شما با مودمت هرجا که بری می تونی ازش استفاده کنی
درباره قیمت هاش هم سایت خود شرکت لیست تعرفه هاش مشخصه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بهترین سرویسش سرویس ویژه است که مودم رو بهت رایگان می ده با سرویس 512 با حجم 20 گیگ که قیمتش میشه حدود 210 هزار تومان
یعنی میانگین ماهیانه 17 هزار تومان

درباره مودم هم بستگی به موقعیت مکانی داره
مودم های out door ثابته یعنی قابل حمل و نقل نیست و در موقعیت بیش از 6-7 کیلومتری از آنتن نصب میشه
مودم های In door به دو صورت جیبی و ایستاده است که جیبی باز از برد کمتری برخورداره

دوست عزیز پینگ سروره یاخل ایران چه طوره؟ یه سرویس 6 ماهه ماهی 3 گیگ با مودمش چه قدر میشه کلا؟

من کاربر خانگیم..نمیتونم بیشتر از 128 بگیرم؟ سرعت دانلودش چه قدره؟

FuII
13-08-2012, 15:39
درود

آیا میشه مودم وایمکس نخرم و با گوشیم سرعت اینترنت بالا رو داشته باشم

یعنی اینترنت 3g سیم کارتم بیشتر بشه و روی گوشیم اینترنت پر سرعت داشته باشم

سپاس