مشاهده نسخه کامل
: تمیز کردن فن cpu در سونی سری FW
سلام من یه لپ تاپ sony سری fw دارم می خوام خودم پشتشو باز کنم فن سی پی یوش را تمیز کنم چون خیلی داغ میشه می خوام ببینم نکته خاصی داره باز کردنش یا فقط همین پیچاشو باز کنم کافیه؟ تا حالا بازش نکردم
سلام
برای اینکه مطمن بشی که سی پی یو لب تابت بیش از حد داغ می شه از نرم افزار هایی که دمای لب تاب رو نشون می دن استفاده کن.
در مورد سری اف دبلیو اطلاعت دقیقی ندارم ولی اکثر لب تاب های سونی از سمت کی بورد باید بازشون کنی تا به فن برسی.
اگر اینکار ضروری نیست و قبلا انجامش ندادی بهتر اینکار رو نکنی وگر نه یا خودت انجام نده یا قبل از انجام دادن سرویس منول لب تابت رو از اینترنت پیدا کن و کامل بخونش.
ehsan102
13-05-2012, 11:49
من كه لپتاب dell ام خيلي داغ مي كرد پشتش رو خودم براي اولين بار باز كردم رفتم به دنياي لپتاب . كلي خاك جمع شده بود الان cpu usage در حالت عادي 0% شده و لي قبل از تميز كاري مي رفت بالا .البته توصيه نمي كنم كه خودتون تميز كنيد چون dell آسون بود خودم اينكارو كردم . فقط توصيه مي كنم هرچه سريعتر ببري يه تعميرگاه مجاز تا cpu نسوخته :31::31::31:
سری FW طوری طراحی شده که ضد گرد و غباره و امکان کثیفی فن وجود نداره
باز کردن این سری کاری نداره اما اگر دقت نکنی احتمال شکسته شدن دکمه ی وایرلسش خیلی زیاده.
الان دماش حداکثر تا 49 میره بالا ولی بعضی مو قع ها فریز میشه گفتم شاید به خاطر cpu باشه!
دماش باسد چقد باشه؟
دمای cpu تا 90 درجه طبیعیه
البته بستگی به استفاده ی شما داره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.