ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کککککککککککککمک

mori_bsb
10-05-2012, 14:10
سلام من سیستمم ویروسی شده و وقتی آنتی ویروس نصب میکنم خیلی زیاد ویروس پیدا میکنم مثلا 1000 تا و نرم افزار هام به عنوان ویروس تشخیص میده هم nod و avira امتحان کردم اینجوریه و یکی از سیستم های دوستامم اینجوریه چطوری مشکلش حل کنم ویندوزم عوض کردم همینه

kases
10-05-2012, 14:16
سلام من سیستمم ویروسی شده و وقتی آنتی ویروس نصب میکنم خیلی زیاد ویروس پیدا میکنم مثلا 1000 تا و نرم افزار هام به عنوان ویروس تشخیص میده هم nod و avira امتحان کردم اینجوریه و یکی از سیستم های دوستامم اینجوریه چطوری مشکلش حل کنم ویندوزم عوض کردم همینه

سلام

دوست عزیز اگه امکانش هست یکی از فایلهای الوده رو زیپ کنید و بزارید اینجا تا بیشتر بررسی بشه

شما میتونید دیسک نجات کسپرسکی دانلود کنید و فایل iso رو بر روی سی دی رایت کنی و سیستم در حالت بوت از روی

سی دی بالا بیاری وسیستم اسکن کنی

لینک دانلود دیسک نجات کسپر

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشید

mori_bsb
11-05-2012, 10:03
سلام

دوست عزیز اگه امکانش هست یکی از فایلهای الوده رو زیپ کنید و بزارید اینجا تا بیشتر بررسی بشه

شما میتونید دیسک نجات کسپرسکی دانلود کنید و فایل iso رو بر روی سی دی رایت کنی و سیستم در حالت بوت از روی

سی دی بالا بیاری وسیستم اسکن کنی

لینک دانلود دیسک نجات کسپر

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید
با تشکر از دوست عزیز خیلی عجیبه اگه ویروس پیدا کنه 200 با هم پیدا میکنه بعد دفعه بد 400 تا پیدا میکنه و هیچ اطلاعاتی در مورد ویروس نمیده و نرم افزارام دیگه اجرا نمیشه

mori_bsb
11-05-2012, 22:52
درست نشده چی کار کنم ولی با دیسک نجات torojan پیدا کرد

mori_bsb
12-05-2012, 11:59
یکی کمکم کنه

A M ! N
13-05-2012, 00:18
سلام..

با دو ابزار پایین اسکن کنید :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آویرا رو هم نصب کنید بعدش و اسکن کنید.

موفق باشید.:40:

mori_bsb
14-05-2012, 10:05
سلام..

با دو ابزار پایین اسکن کنید :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fget%2FAntivirus%2FWin32-Sality-Remover.shtml)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fget%2FAntivirus%2FWin32-Virut-Remover.shtml)

آویرا رو هم نصب کنید بعدش و اسکن کنید.

نه درست نشد تو رو خدا یکی کمکم کنه

A M ! N
14-05-2012, 10:15
سلام..

نگران نباش این پست رو انجام بده و نتیجه رو بگو :

باید وضعیتت بررسی بشه دقیق.

azaramir
14-05-2012, 10:36
سلام احتمالا ویروسی هست که فایلهای exe رو الوده میکنه منم قبلا این ویروس رو داشتم با avast پاکش کردم اول ویندوز عوض کردم بعد هرچی گفت رو زدم پاک کردم

Karkas20
14-05-2012, 11:29

مخرب با چه اسمی شناخته میشه ؟

اگر اسم مخرب را بگید بهتره !

به نظرم باید سیستم شما به ویروس الوده شده باشه یا به احتمال خیلی کم به کرم یا تروجان

mister-blue
14-05-2012, 12:07
واسه منم همینجوری شده بود البته نه هزارتا ویروس.با nod 32 ورژن پنج اسکن کردم دیدم بیشتر نرم افزارارو به عنوان ویروس میشناسه منم همرو پاک کردم گفتم هرچی میخواد بشه بزار بشه.بعد از اینکه پاک شدن و نرم افزار ها از کار افتادن دیگه ویروس پیدا نکرد منم مجبور شدم دوباره نرم افزارارو نصب کنم.حالا دیگه نرم افزارارو به عنوان ویروس نمیشناسه! به نظر منم احتمالا ویروسی هست که فایلهای exe رو داغون میکنه که انتی ویروس میخواد پاکش کنه چون نرم افزارها الوده شده اونارو هم به عنوان ویروس میشناسه.البته واسه من 5,6 تا نرم افزار رو به عنوان ویروس میشناخت.

Karkas20
14-05-2012, 14:35
با تشکر از دوست عزیز خیلی عجیبه اگه ویروس پیدا کنه 200 با هم پیدا میکنه بعد دفعه بد 400 تا پیدا میکنه و هیچ اطلاعاتی در مورد ویروس نمیده و نرم افزارام دیگه اجرا نمیشه

من از این پستتون چیزی متوجه نشدم!

یکم بیشتر توضیح بدید : )

mori_bsb
14-05-2012, 20:11
فکر کنم تروجان آخه با دسیک نجات کسپر اسکن کردم تروجان بود

mori_bsb
14-05-2012, 20:31
سلام..

نگران نباش این پست رو انجام بده و نتیجه رو بگو :

باید وضعیتت بررسی بشه دقیق.

اینم فایل متنی که با برنامه اسکن کرده

A M ! N
14-05-2012, 23:27
اینم فایل متنی که با برنامه اسکن کرده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] file%2F7381495585%2Fhijackthis.log.html)

سلام.

وارد درایوی نشین فعلا تا بگم

برنامه رو یکبار دیگه اجرا کنید خطوط که میگم رو تیک بزنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددکمه ی Fix checked رو بزنید حالا و سپس سیستم رو ریستارت کنید.

بعد از لینک پایین برنامه رو بگیرین آپدیتش کنید و باهاش Quick scan بزنید :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fget%2FAntivirus%2FMalwarebytes-Anti-Malware.shtml)

اگه فلشی دارین فعلا وصل نکنید تا مشکل حل که شد میگم چیکار کنید.

این سیستم لپ تاپ هست ؟

mori_bsb
16-05-2012, 21:13
سلام.

وارد درایوی نشین فعلا تا بگم

برنامه رو یکبار دیگه اجرا کنید خطوط که میگم رو تیک بزنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددکمه ی Fix checked رو بزنید حالا و سپس سیستم رو ریستارت کنید.

بعد از لینک پایین برنامه رو بگیرین آپدیتش کنید و باهاش Quick scan بزنید :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fget%2FAntivirus%2FMalwarebytes-Anti-Malware.shtml)

اگه فلشی دارین فعلا وصل نکنید تا مشکل حل که شد میگم چیکار کنید.

این سیستم لپ تاپ هست ؟

کامپیوتر بازم درست نشد

A M ! N
16-05-2012, 22:44
کامپیوتر بازم درست نشد
سلام.

چرا ؟ الان چه مشکلی دارین که میگین درست نشد دوست خوب ؟

لوگ مجدد بدین ببینم چکار کردین..

mori_bsb
17-05-2012, 09:14
بازم همونه با این نرم افزارم و Avira نرم افزارا رو عنوان ویروس تشخیص میده

A M ! N
17-05-2012, 12:33
بازم همونه با این نرم افزارم و Avira نرم افزارا رو عنوان ویروس تشخیص میده
سلام..

شما آویرا رو به عنوان ملاک قرار ندین این تقریبا چیزی طبیعی هستش ، بارها شده که آویرا فایلها رو به عنوان ویروس تشخیص داده درحالتی که اینطور نبوده.. اگه دوست دارین یک نمونه از فایلهاتون که اویرا ویروس تشخیص میده بدین به ما تا واقعیت مشخص بشه.