ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین گیرنده دیجیتال جیبی (مخصوص لپتاپ)چیه؟

yashgin128
10-05-2012, 13:46
سلام
فک کنم اینجا مطرح کردن چنین سوالی بهتر جواب بده:
نیازی به توضیح نیست که با ورود تکنولوژی بسیار بسیار پیشرفته گیرنده دیجیتال !!!!!!! اینجانب احساس کردم که باید برای لپتاپ خویش یک عدد گیرنده دیجیتال جیبی را در جهت تماشای برنامه های پربار تلویزیون خرید نمایم....

میخوام بدونم بهترین مدل به نظر شما چیه؟
تا حالا کسی داشته؟
برای تقویت اون هم راهی وجود داره؟

کلا اگه نکته ای ،نظری درباره این محصول و امکاناتش دارید من رو بی نصیب نفرمایید.
تو این سایت هم یه سری محصولات رو معرفی کرده که فک نکنم مشاهده این سایت خالی از لطف نباشه.
کد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون

Ghaioom
10-05-2012, 14:12
سلام

شما PCDVB-3100 رو بگیرین. هم برای پی سی هم برای لپتاپ هست.

این نسخه جدیده ما قبلیه 2100 رو داریم برا پی سی.

3100 آنتن تقویتی هم مثل اینکه داره.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وین رونی
10-05-2012, 23:32
من امروز رفتم یه دونه بگیرم طرف گفت باید بالا پشت بوم آنتش رو بذاری!!!گفت شاید تو اطاق خوب تصویر نده

arasharashian6
11-05-2012, 07:59
سلام

شما PCDVB-3100 رو بگیرین. هم برای پی سی هم برای لپتاپ هست.

این نسخه جدیده ما قبلیه 2100 رو داریم برا پی سی.

3100 آنتن تقویتی هم مثل اینکه داره.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مدل بسیار خوبیه.من ازش تصویر فوق العاده ای میگیرم.منتها مثل حرف دوستمون تو بعضی مناطق باید انتن هوایی وصل باشه

Ghaioom
11-05-2012, 22:58
مثل اینکه وقتی کامل همه شبکه ها بیاد آنتن پشت بوم هم نمیخواد اون آنتن کوچیکش دریافت میکنه.
یعنی فرکانسهای ارسالیشون قدرتش بیشتر بشه.

hoshmand39
10-08-2012, 14:23
دوستان اگه میشه راهنمایی کنید اینا برا مسافرت خوبن رو لپ تاب جواب میده ؟؟؟؟؟؟ ممنون

soheilt.1369
10-08-2012, 20:34
من الان دارم اين مدل رو چند تا اشكال داره مثلا اگه گوشي تو فاصله حتي 1متري باشه و بخواد يه sms دريافت كنه هيچي از تصوير نميمونهو به كل تصوير رو از دست ميدي . يا گاهي اوقات بيخود و بي جهت هنگ ميكنه بايد دستگاه رو جدا كنم و دوباره وصل كنم . كنترلش از فاصله دور زياد جواب نميده.
.آنتن خودش توي اتاق جواب نميده و بايد به آنتن هوايي وصل بشه . توي مسافرت هم خوب بالاخره بسته به مكان داره آيا به فرستنده نزديك هست يا نه يا مانعي دور و اطرافش هست .
بسته به پولي كه ميخواي خج كني هم داره الان گيگابايت مدلهاي گرون قيمت تري از اين هم داره كه حتي آنالوگ رو هم دريافت ميكنن البته بيشتر قيمتش به خاطر برندش هست فكر ميكنم اين دستگاهها مدل هاي مختلفي توي بازار ازشون هست ولي خوب چيزي كه توصيهبهت ميكنم اينه كه دنبال مارشال هر مدليش و دل از نوع ميني نري چون فايده ندارن.

saeed afshar
02-01-2013, 12:41
دوستان اگه میشه راهنمایی کنید اینا برا مسافرت خوبن رو لپ تاب جواب میده ؟؟؟؟؟؟ ممنون

بله من همیشه راضی بوده و مشکلات این دوستمون رو هم نداشتم
التبته من یه آنتن تقویتی کوچولو اضافه بر آنتن 3100 خریدم که یادم نیست چند بود ولی مارکش دانت بودکه با اون تقریبا همه جا جواب می داد
در مورد اینکه اس ام اس میاد تصویر میره: راست میگه دوستمون. نویز می افته روش. ولی فکر کنم طبیعیه چون روی رادیو و ضبط هم نویز می افته چه برسه به این که با سیگنال کار میکنه

BraveKnight
02-01-2013, 13:15
گیرنده کامپیوتر من ProVision MemoTV هست.
من که حدود دو ساله بدون اینکه از کامپیوتر جداش کنم دارم ازش استفاده میکنم. تا حالا هیچ مشکلی هم نداشته (هنگ کردن و نویز افتادن و ...)
البته منطقه ما از فرستنده دوره و باید از آنتن هوایی استفاده کنم.

roohoravan
30-05-2013, 10:38
سلام.دوستان برای من کانال ها را پیدا نمیکنه.آنتن هوایی زدم پیدا کرد ولی با آنتن خودش پیدا نمیکنه.راهی به ذهنتان میرسه.ممنون

hamid_IT63
16-07-2013, 14:24
مدل 4100 ایکس ویژنو بگیر . جدیدترین مدلشه . با windows 8 سازگاره و usb3 هم ساپورت میکنه .
آنتن دهیشم قوی تره .
بقیه مشخصاتش توی این لینکه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sokote_shab
22-07-2013, 00:07
سلام درایور دیجیتال من خراب شده و درایوری که واسه دانلود گذاشتید رو دانلود کردم ولی کار نمیکنه مدل دیجیتالم هم ایکس ویژن ولی نمیدونم 2100 یا 3100 اگه میشه راهنمایی کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])