مشاهده نسخه کامل
: ارور هنگام اجرای بازی
دوستان من بازی angry bird رو نصب کردم اما موقع اجرای برنامه همچین اروری میده:MSVCP100.dll is missing
چه کار کنم؟؟؟؟؟؟
برای اجرا شدن این برنامه،چیز خاصی باید نصب شه؟
پیشاپیش مرسی
CRIS Joon CR7
10-05-2012, 12:54
دوستان من بازی angry bird رو نصب کردم اما موقع اجرای برنامه همچین اروری میده:MSVCP100.dll is missing
چه کار کنم؟؟؟؟؟؟
برای اجرا شدن این برنامه،چیز خاصی باید نصب شه؟
پیشاپیش مرسی
یه نرم افزاری هستش تو این تاپیک گذاشتمش شاید مشکل تون حل شد
مشکلات نصب و اجرا Resident Evil: Operation Raccoon City ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگه نشد بگین تا فایل خودم رو یه جا آپلود کنم:11:
jafarian
10-05-2012, 15:59
این دو تا روش پایینم یک تست کنید ابتدااز بین دو تا فایل پایین بسته به نوع ویندوز خودتون که 32 یا که 64 باشه رو یکی رو دانلود کنید بعدشم نصبش کنید برای نصبشم روی فایل کلیک راست گزینه run as administrator انتخاب کنید
x64
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
x32
روش دوم
فایل msvcp100.dll از لینک پایین ابتدا دانلود کنید بعدشم از حالت فشرده خارجش کنید سیستم ریستارت کنید قبل از اینکه وارد ویندوز بشین کلید f8 بزنید بعدگزینه safe mode انتخاب کنید اون فایلی که دانلود کردین از حالت فشرده خارجش کردین داخل این مسیر C:\Windows\System32 کپی کنید بعد سیستم ریستارت کنید بصورت عادی وارد ویندوز بشین بعد داخل سرچ منوی استارت دستور cmd رو وارد کنید روی گزینه مورد نظر کلیک راست گزینه run as administrator انتخاب کنید اینتر کنید بعدم این دستور regsvr32 msvcp100.dll جلوی خط فرمان وارد کنید اینتر بزنید این مورد تو سایت پایین اشاره کرده فایلم داخل همون سایت هست :20:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.