PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تغییر آیکون فلش بعد از هر بار اتصال

One Mania
10-05-2012, 09:33
سلام

چطور میشه که هر بار فلش را به سیستم متصل کردم آیکون فلش تغییر کنه.

البته من خودم یک فایل اتوران به صورت زیر ساختم:
[AutoRun]
OPEN=Change.exe
ICON=ICO/1.ico

که باید یک فایل exe را اجرا کنه که این فایل exe شماره ایکون را تغییر میده. ولی نمی دونم چرا اجرا نمیشه. کلا فایل را اجرا نمی کنه. علت چیه؟

راه بهتری برای این کار هست؟؟؟

ehsan102
10-05-2012, 10:45
[autorun]
OPEN=change.EXE
ICON=ghost.ico
به اينصورت بايد تو notepad وارد كني حرف (/) رو حذف كنيد

One Mania
10-05-2012, 15:19
ربطی به این حرف نداره. اون را گذاشتم که آیکون را از پوشه ICO استخراج کنه.
ایکون فلش (منظور همون ico.1 ) را میشناسه . ولی برنامه اجرا نمیشه که برای بار بعدی آیکون را تغییر بده.

jafarian
10-05-2012, 15:49
برنامه notepad اجرا کنید بعدشم داخلش همین کد پایین کپی کنید بجای البته قبلش باید یک آیکن دانلود کنید که از داخل سایت پایین میتونید دانلود کنید بعدش که این کد پایین داخل notepad کپی کردین باید از منوی فایل گزینه save as انتخاب کنید اسمش به autorun.inf تغییر بدین بعدشم سیو کنید در مرحله بعد فلش خودتون یک دور فرمت کنید بصورت fat 32 این فایلی که ساختین داخل قلش کپی کنید بعدشم اون آیکنی که میخواین با اتصال فلش شکل فلش تغییر کنه رو داخل فلش کپی کنید بعد فلش ببندین از نوع اجرا کنید کلش همینه شما نباید فایل با فرمت exe بزارین رو فایل اتوران خودتون باید فرمتش ico باشه تو سایت دوم به این مورد اشاره کرده:20:

[autorun]
icon=R1.ico

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] m%2F)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .com%2F2011%2F11%2F11%2Fhow-to-change-hard-drivepen-drive-icons%2F)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

One Mania
24-05-2012, 09:46
سلام
شما متوجه منظور من نشده اید.
من خودم رشته کامپیوتر هستم. گیر این چیزی که شما میفرمایید نیستم.

این چیزی که شما نوشته اید هر بار که فلش یه سیستم متصل میشه آیکونی که تعیین شده را نمایش می دهد. درسته؟
اتوران قابلیت اجرای یک فایل exe را نیز داراست. درسته؟

خوب حالا من با C++ یک فایل exe نوشته ام که این فایل باید توسط اتوران اجرا شود. بعد از اجرا، این فایل فایل اتوران را دوباره بازنویسی کرده و اسم آیکون را تغییر می دهد و فایل را ذخیره می کند. حالا اگر فلش را از سیستم جدا کرده و دوباره متصل کنید آیکون دیگری به فلش تعلق می گیره.
جالبه نه؟؟؟
اما مشکل اینه که این فایل Exe اصلا اجرا نمیشه.
خدا کنه حالا متوجه شده باشید که چی نیاز دارم.