مشاهده نسخه کامل
: کسی عکس های این تیره ها رو داره؟
milad_gasemi
09-05-2012, 19:51
سلام....
من دانشجو رشته کشاورزی گرایش زراعت تو دانشگاه تبریز هستم...ما یه درسی داریم به نام گیاه شناسی و استادمون ازمون می خواد تا تیره های زیر رو به خوبی بشناسیم...من از شما عزیزان خواهش میکنم اگه عکس گونه های این تیره از گیاهان رو دارید کمکم کنید...اگه کمکم کنین خیلی خیلی ممنون میشم..
1.تیره آلاله
2.تیره خشخاش
3.تیره شاه تره
4.تیره گزنه
5.اسفناج یا سلمک
6.تیره تاج خروس
7.تیره خرفه
8.تیره میخک
9.تیره علف هفت بند
10.تیره گل راعی
11.تیره ختمی یا پنیرک
12.تیره بنفشه
13.تیره کدو
14.تیره علف مار،کور
15.تیره شب بو
16.تیره ورث
17.تیره رز
18.تیره نیام داران
19.تیره بقولات
20.تیره دارواش
21.تیره شیر سگ،فرفیون
22.تیره شبدرترشک
23.تیره شمعدانی
24.تیره عشقه
25.تیره چتریان
26.تیره سیب زمینی
27.تیره پیچک
28.تیره سس
29.تیره گاو زبان
30.تیره نعناع
31.تیره بارهنگ
32.تیره گل میمون
33.تیره گل جالیز
34.تیره آفتاب گردان یا کاسنی ها
خواهش میکنم اگه کسی عکسی داره بذاره...یا اگه جایی هست که عکس این گونه ها رو داره بگه...با سپاس فراوان...
milad_gasemi
10-05-2012, 08:04
کسی نیست کمک کنه؟
milad_gasemi
11-05-2012, 20:49
کسی به داده من نمیرسه؟خواهش می کنم......بدبخت شدیم رفت...
همراه اول
12-05-2012, 11:58
من رشتم کشاورزی نیست، منظورت از تیره چیه، یعنی زیر مجموعه و انواع!!؟
اگه اینه من میتونم کمکت کنم. یه سی دی دارم همه اینها رو توش نوشته، فقط انگلیسیه، شما هم اسم اینها رو انگلیسی بده تا واست بفرستم
milad_gasemi
12-05-2012, 13:51
منظورم از تیره همون خانواده هستش یعنی خانواده چتریان...و گونه ها هم زیر مجموعه تیره هاست..یعنی شما همه ی عکس های زیر مجموعه های تیره ها(خانواده)رو دارین؟سی دی رو از کجا تهیه کردین؟من همه ی این تیره ها رو می خوام...یعنی با همه گونه هاش...آخه نمیشه که شما همشو اینجا بذارین...:13::41:
همراه اول
12-05-2012, 18:54
این سی دی من مال شرکت ماکروسافت هست و تمام گل و گیاه و درخت ها رو اره، 3سال پیش از نمایشگاه کتاب خریدم. خیلی عالیه. تمام گونه ها با عکس و نام عمومی و علمیشون و نحوه تلفظشون . آبیاری تکثیر ویژگی- رنگ گل- ارتفاع- تاج گل- پیازیه یا چند ساله . رطوبت و آبیاری و................................................ ........................
همه گونه هاش...آخه نمیشه که شما همشو اینجا بذارین...:13::41:
قابلیت چاپ بصورت پی دی اف داره، حالا اگه شما بدنبال چیز دیگه ای هستین بحثش جداس ولی نیت ما کمک بود.
milad_gasemi
13-05-2012, 11:30
قابلیت چاپ بصورت پی دی اف داره، حالا اگه شما بدنبال چیز دیگه ای هستین بحثش جداس ولی نیت ما کمک بود.
نه...به خدا منم در به در دنبال عکس و نام فارسی و نام خارجی گونه ها هستم...منظورمم از این حرق این بود که واستون زحمت نشه...من خودم بیشتر دنبال عکس و نام علمی(لاتینش)هستم..استادمون نام های فارسیشونو گفته..سی دی شما اسم هایی فارسیشو نداره؟آخه من اسم لاتینشونو ندارم..ببخشین تو رو خدا اگه از حرف قبلیم ناراحت شدین...منظوری نداشتم...شما قصدتون کمک کردنه..بازم ممنون..
همراه اول
13-05-2012, 20:50
نمونه ای از اطلاعاتی که میتونم کمکتون کنم توی لینک زیر قرار دادم. که البته اگه بخواین عکس کامل هر گونه و نامشون + تلفظ(فایل صوتی ) و شرایط آب و هوایی هر کوم متفاوت هست و ارتفاعشون. خلاصه اگه بخواین اونوقت کاملش رو بهتون میدم.
توی لینک های زیر اطلاعات زیادی راجعشون گفته شده که از بس اطلاعاتش زیاده بی خیالش و چیزی نمیگم و خودت بخون.
خرفه (Portulaca)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود فایل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
--------------------------------
آلاله (Buttercup)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود فایل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
milad_gasemi
14-05-2012, 17:43
دوسته عزیزم از کمکاتون خیلی خیلی ممنونم...واقعا آدمایی مثل شما تو این دوره زمونه خیلی کم پیدا میشن...از فایل هاتونم ممنونم...ولی استادمون بیشتر میگه که از روی عکس بگین این گیاه چیه و اسمش چیه..منم بیشتر عکس هاش مد نظرم هستش...البته گونه ها...مثل پوآ از تیره گرامینه...یا آفتابگردان از تیره یا خانواده آستراسه...همراه با عکسشون میتونم یاد بگیرم...بازم ازتون تشکر می کنم..
saeed636saeed
14-05-2012, 19:24
سلام
اینهمه تیره رو نوشتی خب معلومه هر کسی ببینه کلا بی خیال کمک کردن میشه
اقلا یکی یکی ، دوتا دوتا بنویس که هرکسی میبینه حداقل یکیشو بهت بگه!!
من خودم چندمین باره میام اینجا و حوصله ام نمیشه میرم بیرون!!!
ترم چندی؟
milad_gasemi
14-05-2012, 22:57
سلام..
هنوز اول کارم یعنی ترم 2 هستم...آخه استادمون خیلی سخت گیره..من که نگفتم همشو بهم بگن...یکی 2 تا میگه یکی 3 تا آخر حله..ولی خیلی کم مونده واسه امتحان عملی..کمکم کنید...می ترسم تو این درس بیافتم...:41:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.