PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : حذف شدن فایل های هیدن

gharibe63
09-05-2012, 19:35
سلام
دوستان من یک هارد با حجم 500 گیگ داشتم که 430 گیگ اطلاعات روش داشتم بعد هاردو به پی سی دوستم وصل کردم بعد که به لبتاب خودم وصل کردم نورتون ویروس پیدا کرد وهمه فولدرهارو هیدن کرد بعد مجبور شدم بااستفاده ازفولدراپشن فایلهامو ببینم و کپی کنم ولی الان که خواستم کپی کنم هیچ فولدری نیست (من فقط تونستم حدود 30 گیگ کپی کنم)
دوستانی که استاد هستن خواهش میکنم کمک کنند که چطوری میتونم ببینم در ضمن حجم اشغال شده هارد 430 گیگه ولی فقط 30 گیگو که کپی کردم هستش 400 گیگ هیدن اصلا نیستش
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید:40::40::40::40::40:

*Batman*
09-05-2012, 19:52
سلام.

این پست ها رو ببینید:
شماره یک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شماره دو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کینگ 10
09-05-2012, 21:36
با این نرم افزار حتما درست میشه نگران نباش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

gharibe63
09-05-2012, 21:53
سلام.

این پست ها رو ببینید:
شماره یک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شماره دو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام بتمن جان:40::40::11::11:
درپست اول برنامه انهیدن را دانلود بعد اجرا کردم هیچ اتفاقی نیوفتاد
بعد برنامه Attribute Changer رادانلود و نصب کردم ولی چون اصلا فایلهای هیدن وجود نداره نشد استفاده کنی در پست دوم هم برنامه مالوار را دانلود ونصب و اپدیت کردم بعد هم سیستم وهم هاردو اسکن کردم ویروسی پیدا نکرد
و هم چنان مشکل وجود داره
راستی یه مطلبو یادم رفت بگم
مثلا وقتی با نورتون یا انتی مالوار هاردو اسکن میکنم تمام پوشه های فیلم موزیک عکس اسکن میشن ولی بازم با هیچ روشی نمیتونم ببینمشون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rg%2Fmbam-download.php)
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------

با این نرم افزار حتما درست میشه نگران نباش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
دوست عزیز میشه لینکو کامل بدین چون امکان دانلود وجود نداره
مرسی

jolan57
09-05-2012, 22:11
سلام
اول تیک گزینه های زیر رو بردارید

یعد cmd رو باز کنید و دستور زیر رو وارد کنید فقط به جای f نام درایو مورد نظرتون رو بنویسید
attrib -s -h -r f:/*.* /s /d

gharibe63
09-05-2012, 22:38
سلام
اول تیک گزینه های زیر رو بردارید

یعد cmd رو باز کنید و دستور زیر رو وارد کنید فقط به جای f نام درایو مورد نظرتون رو بنویسید
attrib -s -h -r f:/*.* /s /d

سلام
دوست عزیز دستت درد نکنه:11::11::11::11:
انشاالله هرچی از خدا میخوای بهت بده:40::40::40::40:
تمام فایل ها مثل روز اول برگشتن:40::40::40::40::40::40:

gharibe63
18-02-2013, 13:21
سلام
دوستان مشکل هیدن شدن الان برای رم دوربینم بوجود اومده
متاسفانه عکس پست 5 حذف شده
اگه دوستان لطف کنند و راهنمایی کنند ممنون میشم