مشاهده نسخه کامل
: مشکل با صدا در ویندوز ۷
سلام...
درایور صدای سیستم من پاک شده....دوباره نصبش کردم...(گیگابایت...) ....
الان یه ضربدر گذاشته رو اون عکس بلند گو و اجازه نمیده تنظیمات رو دستکاری کنم...میگه سخت افزار رو دستکاری کردی....در صورتی که فقط کابل رو عوض کردم....
اخرین بار به خاطر مشکل کابلش صدا قطع شد... حالا هم اونو عوض کردم، میبینم سیستم صدا رو نمیشناسه...با اینکه درایور مربوطه رو نصب کردم....
hamidservat
10-05-2012, 09:03
سلام دوست عزیز ضربدر چه رنگی هست --منم همچین مشکلی داشتم و ضربدر قرمز بود--سیستم رو خاموش کردم کارت صدا رو دراوردم و بعد سیستم رو روشن کردم
بعد دوباره خاموش کردم و کارت صدا رو جا زدم و با بالا اومدن ویندوز درایور سون مربوط به کارت صدا رو نصب کردم ،درست شد
ehsan102
10-05-2012, 10:51
حميد جان درست ميگه شما كارت صدا رو دراريد و دوباره جا بزنيد . و درايورتو رو هم از سايت gigabyte آخرين نسخشو دانلود و نصب كنيد
صدام انبرد هستش اخه....چجوری باید درش بیارم؟
jafarian
10-05-2012, 16:03
اول از همه به داخل بایوس مادربورد برین مین خودتون یک دیفالت کنید سیو کنید بیاین بیرون در مرحله بعد برنامه driver sweeper از لینک پایین دانلود کنید بعدشم نصبش کنید سیستم ریستارت کنید از طریق safe mode بالا بیاین این برنامه رو اجرا کنید بعد درایور صدای خودتون که نصب کردین با این برنامه پاک کنید بعد سیستم ریستارت کنید بصورت عادی بالا بیاین درایوری که از داخل سایت سازنده گرفتین بسته به نوع سیستم عامل خودتون بصورت دستی از طریق دیوایس منیجر به سیستم تعریف کنید اگر بازم رفع مشکل نشد با یک کارت صدا بصورت جدا تست کنید البته باید صدای خود مادربورد از داخل بایوس disable کنید اگر که خواستین با کارت صدا تست بزنید:20:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.