مشاهده نسخه کامل
: نصب mysql بر روی سیستم مشتری
pejman taghipoor
09-05-2012, 13:01
سلام.کسی میدونه ججوری mysql رو به مشتری بدم؟
شنیدم کافیه فایل my.ini رو دستکاری و سرویسشو start بزنی.اما من موفق نشدم.کسی میتونه کمکم کنه؟
یا حداقل بگه چجوری در حالت silent نصبش کنم.
نسخه غیر نصبی داره .کسی این روش رو بلده؟
ممنون.
neopersia
12-05-2012, 03:53
سلام
تا جایی که یادمه نسخه پرتابل هم داره. البته من ازش استفاده نمیکردم چون حجمش خیلی زیاد بود!
در صفحه زیر فکر میکنم دو لینک آخر که فایل zip با حجم بیشتر هستند پرتابل باشند:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر اینترنت پر سرعت دارید بد نیست یه تست بکنید
pejman taghipoor
13-05-2012, 13:48
ممنونم.دانلود کردم.اما فایل های زبادی داخلش هست.داکیومنت ندیدم داشته باشه.نمیدونم ججوری استفادش کنم.
(من با جاوا برنامه مینویسم).
بازم ممنونم.
neopersia
13-05-2012, 16:58
منم دانلود کردم که ببینم واقعاً پرتابل هست یا نه
حدسم درست بود و این نسخه پرتابله. طبق تستی که من کردم بدون مشکل کار میکرد (البته اول سرویس mysql خودم رو که از قبل داشتم متوقف کردم)
هیچ تنظیمی هم انجام ندادم. برای شروع سرور (بعد از cd کردن به پوشه bin که داخل پوشه mysql قرار داره و یا اضافه کردن این پوشه به PATH سیستم) از این دستور استفاده کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای متوقف کردنش هم از این:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبقیه قسمتهاش با سرور معمولی فرقی نمیکنه. من بعد از شروع سرور از کامند لاین، در navicat با localhost و پورت 3306 و یوزر root بدون پسورد به سرور وصل شدم (دقیقاً مثل وقتی که mysql به عنوان سرویس نصب شده باشه). اگر شما باید سرور رو به همراه یک برنامه در کامپیوتر کاربر نصب کنید بهتره شماره پورت رو در تنظیمات mysql عوض کنید تا احیاناً تداخلی پیش نیاد
از طریق کامند لاین هم میتونید با این دستور به سرور دسترسی داشته باشید و کوئری های خودتون رو اجرا کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدداکیومنت هم داره. برای مثال میتونید این صفحات رو مطالعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] c%2Frefman%2F5.0%2Fen%2Fwindows-install-archive.html)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] c%2Frefman%2F5.0%2Fen%2Fserver-options.html)
pejman taghipoor
22-05-2012, 15:20
موفق شدم.هوررررررررررررااااااا �ااااااااااااااااااااااا � �ااا
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.