PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برنامه رگولاتوري سنگاپور برای توسعه 4G



wichidika
09-05-2012, 10:17
برنامه رگولاتوري سنگاپور برای توسعه 4G
سازمان تنظيم مقررات سنگاپور (IDA) برنامه‌هاي خود براي تسريع روند توسعه شبکه باندوسیع همراه نسل چهارم (4G) در کشور اعلام نمود.

به گزارش طیف اين سازمان در نظر دارد تا زيرساخت موبايل نسل آينده را تا اواسط سال 2016 در تمام اين جزيره فراهم آورده و به منظور تسريع تحقق اين هدف، قصد دارد در سال 2013 مجوزهاي استفاده از طيف فرکانسي مورد نیاز در خدمات 4G را طي برگزاري مزايده­ای، به اپراتورها اختصاص دهد.
به گزارش طیف، برنامه اين سازمان عبارت است از واگذاري مجدد طيف فرکانسي در باند 1800مگاهرتز که قبلاً براي شبکه GSM واگذار شده است (و در سال 2017 مدت اعتبار آن تمام مي‌شود) و واگذاري بخش‌هايي از باند 2.3گيگاهرتز و 2.5گيگاهرتز که قبلاً به خدمات باند وسيع بي‌سيم اختصاص داده شده است و در سال 2015 منقضي مي‌شود. در حال حاضر مجوزهای فعلي در اختيار شرکت‌هاي SingTel Mobile، QMax، StarHub Mobile، M1 Limited و Packet one Singapore است.
شایان ذکر است که رگولاتوری IDA سنگاپور مجموعاً 320مگاهرتز از طیف فرکانسی را واگذار خواهد نمود که 40مگاهرتز آن براي تازه‌واردين به این بازار در نظر گرفته شده است. البته به اپراتورهاي غالب نيز اجازه داده مي‌شود تا براي 280 مگاهرتز باقي مانده پيشنهادات خود را ارسال کنند.؛ با این شرط که براي هر اپراتور يک سقف 90مگاهرتز در نظر گرفته شده است.
رگولاتوری IDA شرايطي نیز براي توسعه 4G در نظر گرفته است و تصريح کرده است که شبکه‌هاي نسل بعد بايد تا يک سال پس از واگذاري مجوز در سطح کشور قابل ارائه باشد.