ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رزولوشن؟

evil!live
08-05-2012, 22:38
سلام
حس می کنم از دیروز تا حالا رزولوشن لپتاپم بد شده البته تو خوندن نوشته ها و دیدن عکس ها این مورد محسوس نیست ولی توی اینترنت (چه فایرفاکس و چه IE) کیفیت عکسا و تا حدودی نوشته ها کم شده بعد رزولوشنش رو چک کردم دیدم high (روی آخرین حد) بود پس نمیشه گفت اشکال از اونجاست. به نظرتون کارت گرافیک مشکلی پیدا کرده؟

ممنون

Vaioman
13-05-2012, 20:02
99 درصد کارت گرافیک مشکلی نداره.احتمالآ تنظیمات شما به هم ریخته.مثلا ممکنه که اندازه صفحات شما که در بار پایین صفحات IE سمت راست تنظیم میشه به هم ریخته باشه.

evil!live
13-05-2012, 20:55
99 درصد کارت گرافیک مشکلی نداره.احتمالآ تنظیمات شما به هم ریخته.مثلا ممکنه که اندازه صفحات شما که در بار پایین صفحات IE سمت راست تنظیم میشه به هم ریخته باشه.

ممنون! چون مشکل رو در همه ی مرورگرها(IEو FF)دارم فکر نکنم تنظیمات به هم خورده باشه. اما چون از اینترنت dial up استفاده می کنم و هفته ی اخیر لینک داده میشد به یه صفحه ای که اونجا از فشرده سازی به خاطر بالا رفتن سرعت اینترنت صحبت شده احتمال می دم مشکل مربوط به همین فشرده سازی باشه که کیفیت عکسا اومده پایین.

Vaioman
13-05-2012, 21:12
اگه مشکل فقط در کیفیت عکسها است صد در صد از همین موضوع است و اصلآ جای نگرانی نیست.