ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظرتون راجع به لپتاپ های clevo چیه

irainian
08-05-2012, 15:56
ببخشید من این لپتاپ رو دیدم نظرتون راجع به این شرکت و لپتاپ هاش چیه
clevo p151em1
intel core i7 3610 q
Mobile Intel HM77 Express Chipset Mainboard
500GB 5400RPM SATA300 Hard Drive
NVIDIA GTX 670M 1.5GB PCIe Video
کلا این لپتاپ های این برند خوبن یا نه

ulsss
08-05-2012, 18:44
من تاحالا ندیم ولی بگو اینو تو بازارهای ایران دیدی یا تو سایتها.

حمید031090
08-05-2012, 22:05
ببخشید من این لپتاپ رو دیدم نظرتون راجع به این شرکت و لپتاپ هاش چیه
clevo p151em1
intel core i7 3610 q
Mobile Intel HM77 Express Chipset Mainboard
500GB 5400RPM SATA300 Hard Drive
NVIDIA GTX 670M 1.5GB PCIe Video
کلا این لپتاپ های این برند خوبن یا نه
سلام این لپ تاپ ها بهترین های بازی هستند اوج قدرت و زیبایی رو در این لپ تاپ می تونید ببینید اما این لپ تاپ نه تو ایران نمایندگی داره و نه خیلی ها می شناسنش و اگر از خارج بخوای بخری و بیاری و خدای ناکرده خراب بشه چی کارش باید بکنی...!!!؟؟؟؟؟؟؟خیلی از اونچیزی که فکر کنی قویتره اما به درد ایران و ایرونی نمی خوره فعلا بگو ""م*ر*گ ب*ر ا*م*ر*ی*ک*ا!!!"""در ضمن اسم شرکتش اگر اشتباه نکنم sager هست

irainian
10-05-2012, 12:46
سلام این لپ تاپ ها بهترین های بازی هستند اوج قدرت و زیبایی رو در این لپ تاپ می تونید ببینید اما این لپ تاپ نه تو ایران نمایندگی داره و نه خیلی ها می شناسنش و اگر از خارج بخوای بخری و بیاری و خدای ناکرده خراب بشه چی کارش باید بکنی...!!!؟؟؟؟؟؟؟خیلی از اونچیزی که فکر کنی قویتره اما به درد ایران و ایرونی نمی خوره فعلا بگو ""م*ر*گ ب*ر ا*م*ر*ی*ک*ا!!!"""در ضمن اسم شرکتش اگر اشتباه نکنم sager هست
من میخواستم بدم از خارج بیارم ولی ایا خرابی زیاد داره اصلا گویا تو سایت های کشور های مجاور هم گیر نمیاد و حتی سایت امازون چند تا سایت کلا دارن که اونم از امریکا پست میکنن به کشور های مجاور این کانفیگ لپتاپ رو تو هیچ لپ تاپ دیگه ندیدم اسوس با کانفیگ کمتر از این رو میده حدود 2000 دلار ولی این کانفیگ برای این لپتاپ که امریکایی هم هست میده با هزینه ارسال 1400 تا

حمید031090
11-05-2012, 01:14
داداش سلام.گیریم خریدی اووردی ایران مبارکه اما اگر خراب شد چی کار می خوای بکنیش ؟لپتاپی رو که حتی خیلی از تعمیر کارا نمی شناسن رو کجا می خوای تعمیر کنی ...اصلا گیریم باطریش خراب شد ...اصلا به صرفه نیست خیلی خطر ناکه من در پاساز پایتخت از خیلی ها پرسیدم که این لپ تاپ رو می شناسند یا نه..؟همه از دم کپ می کردن وقتی اسمش رو میاوردم مثل اینکه یه چیز عجیب رو بهشون تعریف کنی...!!!!
در هر صورت انتخاب با خودته بیشتر تحقیق کن شاید روزنه ی امیدی پیدا شد...و اگر نیازت رو درست بشناسی می تونی بهترین انتخاب رو بکنی

amirbahalegharn
09-12-2019, 22:23
سلام
اگه کسی لپتاپهای کلوو clevo روخواست،تنهاکانال ایران طی سه سال ک سفارش میگیره:
تلگرام
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . me /laptopstockshiraz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینستاگرام

mohsenP3000
09-12-2019, 23:49
سلام
اگه کسی لپتاپهای کلوو clevo روخواست،تنهاکانال ایران طی سه سال ک سفارش میگیره:
تلگرام
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . me /laptopstockshiraz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینستاگرام
سلام
الان بالاترین کانفیگی که موجود دارید چی هست؟ قیمت رو هم بفرمایید.:»