ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مسکل در ارسال درخواست با Winsock

msnv
08-05-2012, 15:42
با سلام خدمت دوستان برنامه نویس
مشکلی داشتم در استفاده از Winsock

من با موفقیت با Winsock به سایتم متصل میشوم تا اینجاش میشکلی نیست یعنی موقع ارسال درخواست و شماره سریال و نام کاربری با پیام موفقیت وارد شدن به صفحه کنترل پنل مواجه میشوم، مشکل من از اینجاست که میخواهم یک پستی را ارسال کنم، من دقیقا همانند روشی که سایت در ارسال پست دنبال میکند بسته HTTP POST را تنظیم و آنرا به سایت ارسال میکنم، اما نمیدانم که چرا عملیات ارسال با شکست مواجه میشود حال آنکه سایت هم دقیقا همون درخواستی که من ارسال میکنم را به سرور تحویل میدهد سرور میپذیرد

- آیا وقتی که به سایت لوگین میشویم بعدش باید کار خاصی انجام بدهیم؟
- بعد چه طور به سایت بفهمانیم که ما پیش از ارسال پست لوگین شده ایم مگه نه این است که کوکی ها حاوی اطلاعات لوگین را همراه درخواست پست کنیم کافی است؟ آیا کار دیگه ای هم لازم هست؟

پیشاپیش از همه دوستان عزیز متشکرم

sosani2007
23-09-2012, 10:11
مسکل در ارسال درخواست با Winsock
با سلام خدمت دوستان برنامه نویس
مشکلی داشتم در استفاده از Winsock

من با موفقیت با Winsock به سایتم متصل میشوم تا اینجاش میشکلی نیست یعنی موقع ارسال درخواست و شماره سریال و نام کاربری با پیام موفقیت وارد شدن به صفحه کنترل پنل مواجه میشوم، مشکل من از اینجاست که میخواهم یک پستی را ارسال کنم، من دقیقا همانند روشی که سایت در ارسال پست دنبال میکند بسته HTTP POST را تنظیم و آنرا به سایت ارسال میکنم، اما نمیدانم که چرا عملیات ارسال با شکست مواجه میشود حال آنکه سایت هم دقیقا همون درخواستی که من ارسال میکنم را به سرور تحویل میدهد سرور میپذیرد

- آیا وقتی که به سایت لوگین میشویم بعدش باید کار خاصی انجام بدهیم؟
- بعد چه طور به سایت بفهمانیم که ما پیش از ارسال پست لوگین شده ایم مگه نه این است که کوکی ها حاوی اطلاعات لوگین را همراه درخواست پست کنیم کافی است؟ آیا کار دیگه ای هم لازم هست؟

پیشاپیش از همه دوستان عزیز متشکرم

امام حسین (علیه السلام):

هیچ کس در قیامت در امان نیست ! مگر کسی که در دنیا ترس از خدا در دل داشته باشد ؛
(مناقب ابن شهر آشوب ج 4 ، ص 69)

من این پیشنهاد رو به شما می دم اما قول نمی دم که کارساز باشه
من می گم شما یک کار کن بیا یک متغیر از نوع بولین تعریف کن که هر وقت طرف لوگین می شه مقدار این با ترو پر بشه و قبل از اینکه پستی ارسال بشه مقدار این متغیر بررسی بشه و در صورت ترو بودن این پست ارسال بشه