ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درایور بلوتوث hp probook 4530s

navid 21
08-05-2012, 11:19
آقا من هرچی گشتم دنبال درایور بلوتوث لپ تاپم پیداش نکردم ، یعنی از سایت HP دانلودش کردم ولی مشکل داشت ...!
چون device رو ADD میکرد ولی نمیتونستم ازش استفاده کنم...
من یه magic mouse apple دارم که اینو باید با بلوتوثم استفاده کنم ...
وقتی addش میکنم اینو میشناسه ولی نمیتونم باهاش کار کنم...unavilable هستش!
روی یه لپ تاپ دیگه امتحانش کردم جواب داد و استفاده کردم ولی بلوتوث من نمیتونه بشناستش...
درواقع بلوتوثم اصلا درایورش نصب نیست ، چون نتونستم پیداش کنم و از یه طریقی یه برنامه ای نصب کردم که کار بلوتوثمو بکنه که نشد...
مدل لپ تاپم : HP probook 4530s
کمکم کنید، تشکر

---------- Post added at 12:19 PM ---------- Previous post was at 12:19 PM ----------

خواهشا یکی کار مارو راه بندازه ...
s0bhan
16-05-2012, 19:14
حزف دل ما را زدی برادر
سرویس شدم تا تونستم درایوراشو پیدا کنم
که البته هنوز کارم لنگ بلوتوثشه میخوام با gprs برم اینترنت :(((
یه چیز خیلی جالب اینه که من لینوکس ریختم و مثل جووون تمام درایوراشو شناخت حتی بلوتوث و وای فای و .... همهرو

lahij_web
26-05-2012, 07:30
دوست عزیزی که نصبش کردی ... توی Setting ش چک کن تموم مجوز های دسترسی Allow باشه .
چیز خاصی نداره بعد از نصب شدن امکانات بلوتوث .

amiraz20
05-02-2013, 13:01
سلام نوید جان من هم hp4530 دارم و همین مشکل را داشتم و این کار ها رو انجام دادم درست شد
1- من ویندوز 7را64بیت نصب کردم بعد از نصب تمام درایورها به غیر از درایور هایی که ربطی به درایور بلوتوث داشته باشه یعنی تو هر درایوری که میخوای رو نصب کن ولی درایور هایی که قبلآ دانلود کردی و ربطی به بلوتوث داره رو بزار کنار و فقط این درایور را نصب کن Atheros Bluetooth Driver
توی درایور هات بگرد اگه داشتی این رو که نصب کن اگه هم نداشتی با یک سرچ تو گوگل پیداش میکنی
یا حق:n16: