مشاهده نسخه کامل
: سينماي خانگي آريانا
با سلام:
ايا از دوستان كسي با سينماي خانگي آريانا ال جي كار كرده؟
من خريدمش ولي خيلي جاهاش واسه ديدن فيلم 3D واسه من گنگ هست
اگه كسي اطلاعات كاملي داره لطفا منو راهنمايي كنيد.
يا علي- اديب
سلام :
دوستان يعني كسي اين مدل سينماي خانگي نخريده؟
من 1.5 ميليون پولش رو دادم ولي مشكل دارم
يكي به داد برسه
يا علي-اديب
mr_rayan
08-05-2012, 17:26
سلام
شما لطف کنید بفرمایید مشکلتون چی هست؟اگر اطلاعات می خواید که باید دفترچه رو مطالعه کنید ولی اگر مشکل حاصی هم دارید بفرمایید شاید تونستیم کمکی بکنیم.
سلام
شما لطف کنید بفرمایید مشکلتون چی هست؟اگر اطلاعات می خواید که باید دفترچه رو مطالعه کنید ولی اگر مشکل حاصی هم دارید بفرمایید شاید تونستیم کمکی بکنیم.
با سلام از زحمت شما و پاسخگويي شما:
من زماني كه ميخوام يك فيلم رو جلو يا عقب بزنم اين امكان وجود نداره يعني با دور 4X يا 8X اصلا مشخص نيست يهو ميبيني نصف فيلم با يك كليك جلو يا عقب رفته
مورد بعدي اينه كه ايا اين سينما قابليت دريافت شبكه هاي ديجيتال رو داره؟ و چطوري بايد راش انداخت؟
قابليت راه اندازي DLNA روي اين سينماي خانگي به چه صورتي هست؟
ممنون ميشم دوستان تجربه شونو مطرح كنن
يا علي- اديب
mr_rayan
09-05-2012, 08:11
من نتونستم دفترچش رو پیدا کنم تا دانلود کنم و مطالعه کنم.
در مورد جلو رفتن فیلم شما دکمه next یا forward رو چند ثانیه نگهدارید شاید اینجوری بشه کاری کرد.در مورد موارد دیگه هم بدون دفترچه امکان راهنمایی نیست.تو خود سایت ال جی هم که حرفی از دریافت شبکه های دیجیتال نزده.بعید می دونم بگیره.
كسي از دوستان اطلاعاتي در مورد دريافت ديحيتال اين دستگاه داره؟
يا علي- اديب
كسي از دوستان اطلاعاتي در مورد دريافت ديحيتال اين دستگاه داره؟
يا علي- اديب
تا اونجایی که مشخصه این دستگاه هیچ نوع تیونری چه دیجیتال و چه آنالوگ نداره.
مدل TV رو بگید شاید اون بگیره.
در مورد راه اندازی DNLA شما باید اون رو اول با یه دستگاهی که DNLA رو ساپورت می کنه شبکه کنید مثلاً کامپیوتر بعد از توی مدیا پلیر یا مدیا سنتر Library رو بسازید و فعال کنید در مورد تنظیمات DNLA سینما و نحوه فعال کردنش هم فکر می کنم که توی دفترچش توضیح داده شده باشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.