مشاهده نسخه کامل
: گیرنده دیجیتال سما
kaveh1589
07-05-2012, 09:33
درود دوستان
این گیرنده رو دیروز از نمایندگی تهیه کردم
مواردی رو که باید بهش اشاره کرد :
1- بر خلاف کارتن و بسته بندی دستگاه که زیبا و شکیل هست خود دستگاه به شدت توی ذوق آدم میزنه
فکر کنم برای ساخت قاب و بدنه و پیچ ها از مواد بازیافتی استفاده شده
2- کیفیت تصویر توی کانالهای دیجیتال به شدت افتضاح هست
3- پلیر دستگاه عالی هست چند تا فیلم mkv با حجم بالای 10 گیگ رو به راحتی پخش کرد
4- زیرنویس فارسی رو هم کامل ساپورت می کنه البته فقط srt
5- قابلیت پخش فیلم های 3d رو هم داره
مورد دیگری بود حتماً عنوان می کنم
البته اگه تا اون موقع تاپیک سر جاش باشه:31:
سلام؛
عزیز همه ی فرمتا رو امتحان کردی؟...مثلاً WMV و FLV و ....
راجع به شبکه های دیجیتال ، مطمئنّی مشکل گیرنده هستش
اگه امکانش برات هست دوتا دونه عکسم بذار
ممنون
------------------
از مسئولای بخش خواهش میکنم بذارن تاپیک سرپا بمونه
بهتر نیست به جای پاک کردن کلّ تاپیک ( هم سما هم الکومکس ) ، با خود اشخاص برخورد بشه؟
Inception2012
07-05-2012, 10:37
سلام.
منم دیروز این دستگاه رو خریدم. مشکل گیرندگی باهاش نداشتم! شاید مشکل از آنتن شما باشه. اینجا هر 17 تا کانال رو راحت گرفت. هنوز وقت نشده پلیر رو کامل تست کنم. دیشب فقط یه فایل FLV گذاشتم پخش کرد. حالا تا ببینیم بقیه فرمت ها رو چیکار میکنه! :31:
سلام.
منم دیروز این دستگاه رو خریدم. مشکل گیرندگی باهاش نداشتم! شاید مشکل از آنتن شما باشه. اینجا هر 17 تا کانال رو راحت گرفت. هنوز وقت نشده پلیر رو کامل تست کنم. دیشب فقط یه فایل FLV گذاشتم پخش کرد. حالا تا ببینیم بقیه فرمت ها رو چیکار میکنه! :31:
سلام دوست عزیز
درمورد گیرندگی موقع سرچ کردن سرعتش چطوره ؟ از نظر کنترل چی ؟ از کدوم نمایندگی گرفتی؟
با تشکر
kaveh1589
07-05-2012, 10:50
درود
دوستان کلاً پلیرها امکان هماهنگ کردن زیرنویس ( مثل کاری که با km player توی ویندوز میشه کرد - زیرنویس رو جلو یا عقب برد ) رودارن یا نه ؟
Inception2012
07-05-2012, 17:55
سلام دوست عزیز
درمورد گیرندگی موقع سرچ کردن سرعتش چطوره ؟ از نظر کنترل چی ؟ از کدوم نمایندگی گرفتی؟
با تشکر
سرچ کامل حدود 3 ، 4 دقیقه طول کشید. من اینترنتی خریدم. تو لیست نمایندگی های سما چنتا سایت فروش اینترنتی هست. البته از هرجا بگیری قیمتش فرقی نمیکنه.
درود
دوستان کلاً پلیرها امکان هماهنگ کردن زیرنویس ( مثل کاری که با km player توی ویندوز میشه کرد - زیرنویس رو جلو یا عقب برد ) رودارن یا نه ؟
دستگاه هایی که من تا حالا دیدم و راجع بهشون تحقیق کردم این امکان رو نداشتن. دستگاه سما هم نداره.
2310arshavin
08-05-2012, 10:03
سلام
منم این گیرنده رو دو روز پیش گرفتم خیلی راحت هر 17 کانال را در عرض 3 دقیقه پیدا کرد و از لحاظ قدرت گیرنده هیچ مشکلی ندارد تازه من با این انتن های کوچک رومیزی ، بدون مشکل کانال ها رو بدون فریز دریافت کردم.
مدیا پلیره , دستگاه عالی است اکثر فرمت ها رو راحت و بدون فریز پخش میکنه ، حتی فایل های بالای 5 گیگ
به نظرم تنها مشکل این دستگاه کنترل می باشد که در زوایا اصلاً کار نمیکند ، کنترل حتماً باید مستقیم جلوی گیرنده باشد.
با درود
دوستانی که این دستگاه رو خریدن آیا هولوگرام FAH و هولوگرام تکتا روی دستگاه و کارت ضمانت بود!!؟؟
یکی از دوستان من میخواست از نمایندگی بگیره بهش گفته باز کن تا کارت ضمانت و هولوگرام هارو ببینم وقتی باز کردن دیدن نه روی دستگاه و نه روی کارت ضمانت هیچ کدوم هولوگرام هارو نداشته اونم شک کرده نگرفته !!!!:5:
Inception2012
10-05-2012, 10:45
برای من که هولوگرام داشت ، هم روی دستگاه هم کارت گارانتی. اگه اینطوری بوده به شرکت زنگ میزدی چک میکردی. همه دستگاه های سما این هولوگرام رو داره. من دستگاه بلوسنس هم که داشتم این هولوگرام رو داشت. حالا ممکنه یه دستگاه از دستشون در رفته باشه! :20:
برای من که هولوگرام داشت ، هم روی دستگاه هم کارت گارانتی. اگه اینطوری بوده به شرکت زنگ میزدی چک میکردی. همه دستگاه های سما این هولوگرام رو داره. من دستگاه بلوسنس هم که داشتم این هولوگرام رو داشت. حالا ممکنه یه دستگاه از دستشون در رفته باشه! :20:
دوستم گفت چون چند تا دستگاه تو همونجا بازکردن هیچکدوم هواوگرام نداشته نگرفته مسئله یه دستگاه نبوده!!!
vivabarca
21-05-2012, 20:19
افرادی که خریدن راضی هستن ؟ مشکلی نداره ؟
kaveh1589
26-05-2012, 19:20
درود
من بعد از دو روز فروختم اصلاً خوشم نیومد
خیلی آشغال بود
درود
من بعد از دو روز فروختم اصلاً خوشم نیومد
خیلی آشغال بود
سلام
مشکل عمده اش چی بود؟
بعد اینکه فروختی چی گرفتی؟!
kaveh1589
27-05-2012, 07:23
سلام
مشکل عمده اش چی بود؟
بعد اینکه فروختی چی گرفتی؟!
والا من گیرنده دیجیتالش بدردم نمی خورد با توجه به اینکه شبکه های استانی رو هم دریافت نمی کنه (فقط استان مورد نظر)
خیلی از فرمتها رو ساپورت نمی کرد - زیرنویس sub رو هم همینطور
ریموتش خیلی بد عمل می کرد حتماً باید مستقیم به سمت دستگاه بگیری
از ظاهر دستگاه مشخصه که کیفیت سخت افزار فوق العاده پایینی داره ( جنس درجه 4 آشغال چینی )
در ضمن یه اچ دی پلیر کارکرده وسترن دیجیتال گرفتم خیلی باهاش حال می کنم
Inception2012
27-05-2012, 12:50
منم والا این گیرنده رو خریدم و تا حالا مشکلی باهاش نداشتم! دوست من شما مثل اینکه اطلاعاتت راجع به گیرنده دیجیتال خیلی پایینه!!
اولاً هنوز صدا و سیما شبکه های استانی رو ارسال نمیکنه که این دستگاه گیرنده بخواد اونا رو دریافت کنه! این یعنی هیچ گیرنده ای الان شبکه های استانی رو نمیگیره و صدا و سیما باید این مشکل رو حل کنه.
ثانیاً ، کجا گفته این دستگاه زیرنویس SUB رو پخش میکنه؟! شما اگه تحقیق میکردی میدیدی تو مشخصات دستگاه تو سایت شرکت فروشنده نوشته:
پخش فیلم از فلش مموری و هارد اکسترنال با فرمت های MPG , VOB , M2TS , FLV , WMV , MKV , 3GP , MP4 , TP, TS, DAT , DivX , AVI با پشتیبانی از زیرنویس فارسی با فرمت SRT
پس نباید انتظار زیرنویس SUB رو میداشتی. منم خیلی فیلم های با زیرنویس SUB داشتم که خیلی راحت زیرنویس SUB رو پاک کردم و براش زیرنویس SRT از اینترنت گرفتم.
در مورد کنترل با شما موافقم. یکم اذیت میکنه اما با توجه به سایر امکانات دستگاه ، این مورد قابل چشم پوشیه. من قبل از این گیرنده دیجیتال با مارک دیگه ای داشتم و چون تو بخش پلیر ضعیف بود عوضش کردم و این دستگاه الان نیاز من رو برطرف میکنه.
vivabarca
27-05-2012, 18:04
منم با kaveh1589 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) موافقم ، کیفیت تصاویر دیجیتالش افتضاحه ، طوری که گیرنده قبلی SD که داشتم با کابل کامپوننت کیفیت تصویرش از این گیرنده HD با کابل HDMI بیشتره !!! لبه های تصاویر شطرنجی است و نویز داره . مدیا پلیر دستگاه هم همه جور فرمتی پشتیبانی میکنه + زیر نویس فارسی ولی کیفیت فیلم ها رو که از هارد پخش می کنه خیلی پایین میاره . در کل من راضی نیستم ازش . امیدوارم مشکل ضعف گیرندگیش رو بتونن با آپدیت نرم افزاری برطرف کنن.
kaveh1589
28-05-2012, 06:03
منم والا این گیرنده رو خریدم و تا حالا مشکلی باهاش نداشتم! دوست من شما مثل اینکه اطلاعاتت راجع به گیرنده دیجیتال خیلی پایینه!!
اولاً هنوز صدا و سیما شبکه های استانی رو ارسال نمیکنه که این دستگاه گیرنده بخواد اونا رو دریافت کنه! این یعنی هیچ گیرنده ای الان شبکه های استانی رو نمیگیره و صدا و سیما باید این مشکل رو حل کنه.
ثانیاً ، کجا گفته این دستگاه زیرنویس SUB رو پخش میکنه؟! شما اگه تحقیق میکردی میدیدی تو مشخصات دستگاه تو سایت شرکت فروشنده نوشته:
پخش فیلم از فلش مموری و هارد اکسترنال با فرمت های MPG , VOB , M2TS , FLV , WMV , MKV , 3GP , MP4 , TP, TS, DAT , DivX , AVI با پشتیبانی از زیرنویس فارسی با فرمت SRT
پس نباید انتظار زیرنویس SUB رو میداشتی. منم خیلی فیلم های با زیرنویس SUB داشتم که خیلی راحت زیرنویس SUB رو پاک کردم و براش زیرنویس SRT از اینترنت گرفتم.
در مورد کنترل با شما موافقم. یکم اذیت میکنه اما با توجه به سایر امکانات دستگاه ، این مورد قابل چشم پوشیه. من قبل از این گیرنده دیجیتال با مارک دیگه ای داشتم و چون تو بخش پلیر ضعیف بود عوضش کردم و این دستگاه الان نیاز من رو برطرف میکنه.
جالبه کسایی که از این دستگاه تعریف کردن تعداد پستاشون به 5 تا هم نمیرسه
همون چندتا پست هم مال همین تاپیکه
New-P30world
28-05-2012, 07:20
همون چند تا پست مال همین تاپیکه یا بهتره بگیم مال همین یه نفره..!! :38:
kaveh1589
28-05-2012, 12:25
یوزر Inception2012 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) همون یوزر سماساپورته که اخراج شد
khaligefarsi
28-05-2012, 16:22
سلام به همه دوستان - من تازه اومدم توی این بحث ها ، ولی همین امروز بعد از کلی اینور اونور کردن دستگاه ها یدونه سما به قیمت 100 هزار تومن خریدم و اگه دوستان بدشون نیاد خدا وکیلی مشکلی توی تصویرش نمیبینم و از خریدم راضی هستم
New-P30world
28-05-2012, 19:32
یوزر Inception2012 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) همون یوزر سماساپورته که اخراج شد
جدی !؟؟ چه خوب! همون شک کرده بودم که اون پست رو زدم! :44:
سلام به همه دوستان - من تازه اومدم توی این بحث ها ، ولی همین امروز بعد از کلی اینور اونور کردن دستگاه ها یدونه سما به قیمت 100 هزار تومن خریدم و اگه دوستان بدشون نیاد خدا وکیلی مشکلی توی تصویرش نمیبینم و از خریدم راضی هستم
لطفا جهت اطمینان از عوامل شرکت فوق نبودن و احراز هویت، اصل و کپی شناسنامه-کارت ملی و..... :38:
شوخی گذشته.. خداروشکر ایشاا.. واسه همه خوب باشه.. :20:
Inception2012
29-05-2012, 23:13
شما انگار عادت داری بدون اطلاعات و بر پایه حدسیات حرفی رو بزنی. ترجیح میدم این بحث رو با شما ادامه ندم. دستگاهی خریدی ، خوشت نیومد حالا هم فروختیش. بحثی نداریم که! منم نظرم رو راجع به دستگاه گفتم به اضافه یه سری اطلاعات که لازم بود شما بدونی.
khaligefarsi
30-05-2012, 14:17
دوستان من میخوام از نرم افزار جدید سما استفاده کنم لطفا من راهنمای کنید
khaligefarsi
31-05-2012, 12:14
آقا دمتون گرم از این همه همکاری ، خودم نرم افزار جدید سما رو دانلود کردم خوبیش این بود که راهنمای نصب داشت فعلا که راضییم
vivabarca
02-06-2012, 15:39
دوستانی که قبلا الکومکس خریدن هم آیا باهاش مشکل ضعیف بودن گیرندگی رو دارن ؟ چون بعید میدونم سخت افزار سما و الکومکس فرقی داشته باشه . امروز صبح والیبال رو کوفتمون کرد اینقدر نویز و فریز داشت تصویرش ! جناب سما ساپورت که قبل از عرضه تعریف می کردن از دستگاه الان نظری ندارن ؟!!! :angry:
Creative1
04-06-2012, 09:26
عوامل موثر در عدم دریافت سیگنال کافی و در نتیجه آن بروز نویز و فریز در تصویر:
1- مناسب نبودن محل نصب آنتن
2- کانکت نبودن کامل کابل به مچینگ یا مچینگ به قسمت های آلومینیومی آنتن
3- طول بیشتر از 15 متر کابل و عدم اتصال صحیح
4- چند تکه بودن کابل و عدم اتصال صحیح
5- عدم اتصال صحیح کابل به فیش آنتن
(به نقل از سازمان صدا و سیما)
توجه داشته باشید که در حال حاضر سیگنال شبکه ورزش با قدرت کمتری نسبت به سایر شبکه ها ارسال میگردد. که در آینده این مشکل توسط سازمان صدا و سیما برطرف خواهد شد و هیچ ارتباطی به گیرنده های دیجیتال ندارد.
vivabarca
04-06-2012, 11:49
ربطی به آنتن نداره اصلا، اولا آنتن مرکزی هست و خود دستگاه قدرت سیگنال رو 91 درصد میزنه، ثانیا با گیرنده قدیمی که دارم بدون مشکل تصویر نشون داده میشه ! نکته عجیب دیگه اینکه که وقتی بهش هارد اکسترنال می زنم فریزهای تصویر بیشتر میشه! یعنی با این دستگاه باید کلا بی خیال ضبط برنامه ای بشی چون رو کیفیت تصویرش تاثیر منفی داره :18:
khaligefarsi
04-06-2012, 18:12
من از این گیرنده یکی دیگه خریدم برای پدرم که در شهر ری زندگی میکنه خدارو شکر هیچ مشکلی نداره و هر 17 کانال را داریم
Creative1
05-06-2012, 01:03
ربطی به آنتن نداره اصلا، اولا آنتن مرکزی هست و خود دستگاه قدرت سیگنال رو 91 درصد میزنه، ثانیا با گیرنده قدیمی که دارم بدون مشکل تصویر نشون داده میشه ! نکته عجیب دیگه اینکه که وقتی بهش هارد اکسترنال می زنم فریزهای تصویر بیشتر میشه! یعنی با این دستگاه باید کلا بی خیال ضبط برنامه ای بشی چون رو کیفیت تصویرش تاثیر منفی داره :18:
این مشکل تا به حال روی هیچ یک از دستگاه های سما دیده نشده و امکان دارد به صورت موردی تنها در دستگاه شما وجود داشته باشد. لذا میتوانید دستگاه را برای بررسی به شرکت بیاورید و در صورت ایراد دستگاه برای شما تعویض می شود.
rezafloyd
17-06-2012, 08:08
سلام دوستان
من اين دستگاه رو حدود دو هفته پيش خريدم. نظرم رو بر اساس تجربه خودم ميگويم
آنتن دهي دستگاه براي من كه مشكلي نداره و فريز و غيره هم ندارم. تا به حال هارد اكسترنال بهش وصل نكردم ولي در مورد usb بسيار خوب جواب ميده (هم ضبط و هم پخش)
كيفيت پخش هم كه خيلي عالي است و من با تلوزيون LED بسيار راضي هستم.
مهم ترين دليلي كه من اين دستگاه رو خريدم ساپورت زيرنويس فارسي srt بود كه با فونت زيبا به اندازه مناسب و رنگ زرد پخش ميكنه. قبل از خريد با شركت هماهنگ كردم رفتم اونجا و خودم دستگاه را تست كردم.
به نظر من بزرگ ترين ضعف دستگاه كنترلش هست كه بد جواب ميده. بايد درست روبروي دستگاه و هم سطح آن باشي.
به طور كلي من از اين دستگاه خيلي راضي هستم.
اينو هم بگم كه من قبل از خريد اين دستگاه براي پدرم ايكس ويژن ماد ايران خريدم كه كيفيت دستگاه خوبه ولي ساپورت زير نويسش افتضاحه (اندازه فونت خيلي كوچيكه)
rezafloyd
17-06-2012, 08:17
درود
در مورد جلو رفتن مشكلي نداره ولي اگر عقب بروي زير نويس را پخش نميكنه . البته ظاهراً تمام دستگاه ها اين مشكل رو دارند.
يك راه حل اين است كه به جاي استفاده از دكمه عقب (backward) از دكمه goto استفاده كني. من امتحان كردم جواب داد.
rezafloyd
17-06-2012, 12:09
درود
دوست عزيز مثل اينكه من درست سوال شما رو متوجه نشدم كه در پست قبلي جواب بالا رو دادم. چون در پليرها وقتي با دكمه backward فيلم را به عقب برگردوني ، تا زمان رسيدن به جاي قبلي ، زيرنويس نشون داده نميشه .
اما در مورد سوال شما (البته اگه اينبار درست متوجه شده باشم :20:) ، در خود پلير كاري نميتونيد بكنيد ، ولي اگر فرمت فيلم شما mkv باشه ميتونيد با استفاده از برنامه mkvtoolnix زمان زيرنويس را با (Time delay) درست كنيد. اگه فيلم mkv نبود ، ميتونيد با استفاده از نرم افزارهاي اديت زير نويس مثل subtitle workshop آنها را درست كنيد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
alinababa
22-06-2012, 10:18
سلام؛
آقا من چند روز پیش با شرکت عرشیان تجارت سما (تهران) تماس گرفتم. خیلی شاکی بودند از دست کسایی که برچسب تقلبی بودن به گیرنده دیجیتال Sama AT-200 زدند. می گفت چطور میشه دستگاهی که چهار تا تاییدیه رسمی داره ( از صدا و سیما و ...) با هولوگرام اصلی، جنسش تقلبی باشه. گفت خود ما وارد کننده برند الکومکس بودیم ولی یک سری از برند الکومکس سوء استفاده کردند و از راه های غیر قانونی اقدام به فروشش کردند و ما اون برند رو جمع کردیم. البته می گفت این گیرنده تمام قابلیت های الکومکس 2012 رو داره و از اون هم بهتره. گفت او نهایی هم که می گن آپدیت نمیشه بهتره برن تو سایت رسمی سما و آپدیتش رو ببینند (یه آپدیت براش اومده)؛ من بعد از کلی تحقیق قصد داشتم الکومکس 2012 رو بخرم ولی چون دیگه تو بازار نبود و گفتند دیگه وارد نمیشه، به حرف شرکت سما اعتماد کردم (البته امروز دیدم سایت الکومکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) داره به صورت اینترنتی، گیرنده الکومکس 2012 رو می فروشه، حالا نمیدونم باز تو بازار اومده یا به صورت محدود داره می فروشه) و هفته پیش اون رو به قیمت 98 هزار تومن از قم خریدم (خیابان دورشهر، جنب پاساژ طوبی، کامپیوتری سبحان، نمایندگیش تو شهر قمه). تا امروز هم که ازش راضی بودم، امیدوارم در آینده هم همینطوری باشه و خراب نشه. خیلی سبک و جمع و جوره. خیلی داغ نمی کنه و کیفیتش هم خیلی خوبه. این فرمت ها که در ادامه میاد رو شخصا تست کردم ، مواردی رو هم که می گم عین واقعیته. هرکی این دستگاه رو داشته باشه حرف های من رو تایید می کنه :
*** فرمت های تصویری :
avi (یه فایل سه گیگیه HD با زیر نویس فارسی گذاشتم راحت پخش کرد با کیفیت عالیه 1080p. زیر نویس رو هم عالی می آورد. اسم فایل با زیر نویس مربوطه باید یکی باشه تا زیر نویس خونده بشه، که البته همه اینو می دونند و من هم جهت یادآوری گفتم. عقب و جلو هم می کردی هیچ فرقی نمی کرد و صدا و تصویر درست درست بود و عقب و جلو نمی شد. چند تا دیگه هم کلیپ گذاشتم که اکثرش رو پخش کرد و فقط چند تا رو نیاورد که احتمالا یا به خاطر کانورت شدن بد بوده یا عدم تطبیق کدک ها)
mkv (دو تا فیلم که یکیش اچ دی بود رو گذاشتم که با زیرنویسSRT به خوبی پخش کرد.چند تا کلیپ دیگه هم گذاشتم که مشکلی نداشت و همه رو پخش کرد)
mp4 (بیست و سه تا تا کلیپ (هم اچ دی و هم غیر اچ دی) گذاشتم که راحت همه رو پخش کرد)
dat (چهار تا کلیپ گذاشتم که راحت همه رو پخش کرد)
mpeg ( هفت تا کلیپ گذاشتم که راحت همه رو پخش کرد)
mov (دو تا کلیپ گذاشتم که راحت همه رو پخش کرد)
flv (نوزده تا کلیپ گذاشتم ، به جز یکی، همه رو پخش کرد)
wmv (بیست و چهار تا کلیپ گذاشتم که یازده تاشون رو پخش کرد و بقیه رو پخش نکرد. این فرمت دسته بندی های مختلفی داره که این گیرنده بعضیاش رو می خونه)
3gp (هفده تا کلیپ گذاشتم که همش رو پخش کرد ولی تنها چهار تاش هم تصویر و هم صدا داشت، بقیشون تصویر داشتند ولی بی صدا بودند، کدک های صداشون رو نمی شناخت)
vob ( این فرمت رو هم به خوبی اجرا می کنه. سه تا فیلم دی وی دی گذاشتم (VIDEO_TS , AUDIO_TS) که خیلی خوب پخش کرد. امکان انتخاب زیر نویس رو هم به وسیله دکمه Sub که روی کنترل قرار داره رو هم می ده و اگه زیر نویس فارسی روش باشه پخش می کنه. البته دوتا از فیلم ها زیرنویس فارسی داشت ولی نمی آورد و فقط زیرنویس انگلیسی رو پخش می کرد. شاید هم من بلد نبودم بیارمشون. اما یکی از فیلم ها رو زیرنویس فارسیش رو درست آورد.
ts (چند تا کلیپ گذاشتم که دوتاش رو پخش کرد و بقیه رو نخوند)
trp (یه کلیپ با این فرمت گذاشتم که پخش کرد)
rmvb (این فرمت رو نمیشناسه و نمیخونه)
rm (این فرمت رو نمیشناسه و نمیخونه)
mts (فرمت خود گیرنده دیجیتاله. یعنی با این فرمت ضبط می کنه. البته توی کامپیوتر باید با 2.0.1 VLC Player ببینیش. با چند تا پلیر امتحان کردم که یا پخش نمی کرد یا بدون صدا بود. خود گیرنده هم که به راحتی پخش می کنه)
فرمت های (m2ts,tp) رو هم نداشتم که تست کنم. تو کاتالوگش نوشته که این ها رو هم ساپورت می کنه.
*** فرمت های صوتی :
wav,aac,wma,mp3 ؛هر چهار فرمت رو به خوبی اجرا می کنه، من خودم تستشون کردم؛ فرمت m4a رو نداشتم چند تا به این فرمت کانورت کردم که تیکه تیکه و خراب می خوند و درست اجرا نمی کرد. احتمالا خوب کانورت نشده بودند. چند تا فرمت دیگه رو هم تست کردم (ogg,amr,oga) که پشتیبانی نکرد، البته تو کاتالوگش این فرمت ها رو ننوشته که ساپورت می کنه و من همینجوری تست کردم.
*** فرمت های عکس :
png,bmp,jpg ؛هر سه این فرمت ها رو به خوبی باز می کنه، من خودم تستشون کردم؛ فرمت gif رو هم تست کردم که ساپورت نکرد.البته تو کاتالوگش هم ننوشته که gif رو ساپورت می کنه و من همینجوری تست کردم.
*** به نظر من مهم سه تا فرمت mkv.avi.mp4 هست که این همه رو به خوبی ساپورت می کنه. زیر نویس فارسی SRT رو هم ساپورت می کنه واقعی و نه مثل بعضی گیرنده ها الکی؛ با همه چیزش ( تغییر سایز و تغییر رنگ (6 رنگ مختلف) و تغییر زمینه زیرنویس رو هم داره). ساب آی دی ایکس فارسی رو ولی ساپورت نمی کنه (اینو هم خودم تستش کردم و البته تو کاتالوگش هم نگفته که این فرمت رو ساپورت می کنه)، که این هم خیلی مهم نیست. چون اکثر زیر نویس ها SRT شون هست.
*** تا اینجا که گیرنده خوبیه و من راضیم. 16 تا کانال تلویزیونی می گیره و 16 تا کانال رادیویی (تو شهر قم؛ هنوز شبکه ورزش اینجا فرستاده نشده). کیفیت سیگنالش هم خوبه . مال من 91 درصده. (البته کیفیت سیگنال به آنتن و سیم آنتن هم بستگی داره)
*** یه کم کنترلش ضعیفه و باید روبروی چشمیش بگیری تا کار کنه. تعویض کانالش هم یه کم آرومه که اون هم در مقابل ویژگی هایی که پلیرش داره اصلا مهم نیست. پلیرش در مقایسه با سایر گیرنده ها، یه سرو گردن بالاتره. البته تا به امروز؛ مطمئنا همه مدل ها خودشون رو در طی زمان ارتقا می دند و پیشرفته تر می کنند.
*** هنگام ضبط یه کانال می تونی به کانال های دیگه هم بری. و خودش کار ضبط رو انجام میده. البته اگه از کانال 1 تا 8 بذاری برای ضبط تو همین محدوده فقط میره و اگه از کانال 9 تا 16 بذاری برای ضبط تو این محدوده میره (موقع ضبط). سیستمش اینجوریه. یعنی موقع ضبط کانال یک، اگه خواستی شبکه ها رو عوض کنی، تا شبکه 8 امکان دیدن رو داری و بعد از پایان ضبط می تونی بقیه رو هم ببینی. اگه کانال 9 رو مثلا بذاری برای ضبط از 9 تا 16 رو می تونی موقع ضبط ببینی و روی کانال های 1 تا 8 نمیره. وقتی ضبط رو قطع کنی می تونی به همه شبکه ها بری. اینکه میتونی موقع ضبط کانال ها رو عوض کنی یه مزیت خیلی خوبیه.
*** ساعتش هم تنظیمه و با امکانات کامل راحت میتونی برای ضبط، بهش تاریخ زمان بدی.
*** کابل HDMI هم داخلش داره. که کیفیت رو خیلی بهتر می کنه. تلویزیون ما از این قدیمیاست (شهاب 2000) که پورت HDMI نداره. ولی خونه یکی از دوستام بردم و اونجا امتحان کردم که کیفیتش خیلی بهتر می شد با این کابل. البته همینطوری هم کیفیتش خوبه. کیفیت فیلم های اچ دی (1080p) رو هم تو خونه دوستم تست کردم. چون تلویزیون ما از این قدیمیاست و کیفیت واقعی فیلم های اچ دی رو نشون نمیده.
*** بالای تله تکستش تو تلویزیون ما که یه تلویزیون قدیمیه معلوم نیست (خیلی کم) که این رو هم تو LCD دوستم امتحان کردم که اونجا کاملا درست بود.
اینم آدرس سایتش (برید یه سری بهش بزنید و اطلاعات تکمیلی رو از اونجا بگیرید) :
* من تعجب می کنم از دوستانی که می گند کیفیت تصویرش افتضاحه!!! ؛ مال من که عالیه، تازه اونم با این تلویزیون های قدیمی؛ تازه خونه دوستم با کابل HDMI امتحان کردم کیفیتش بهتر هم شد. نه نویز داره و نه فریز میشه. اگه کیفیت تصویر کسی با این گیرنده دیجیتال پایینه یا مشکل از آنتنه یا کابل آنتن. حقا و انصافا مشکل کیفیت تصویر نداره. مال من که اینجوریه.
* هولوگرام هم روی دستگاه داره و هم روی جعبش. کارت گارانتی یکساله هم داخل جعبش هست. فریز نمیشه و نویز هم نداره. لبه های تصویرش هم شطرنجی نیست.
* من زیرنویس رو عقب و جلو هم که می کنم زیرنویسش از بین نمیره و درست نشون میده.
* خیلی خوب ضبط می کنه و به هیچ وجه کیفیت تصویر ضبط شده رو پایین نمیاره.
* کیفیت تصویر فول اچ دی هم داره 1080p با کیفیت صدای دالبی. قابلیت پخش فیلم های 3D رو هم داره (البته من این رو خودم تست نکردم ولی تو کاتالوگش نوشته)
* این حرف هم خنده داره که کسی بگه این گیرنده فرمت های کمی رو ساپورت میکنه. شک نکنید در حال حاضر، بین گیرنده های دیجیتال، بهترین ساپورت فرمت، مال Sama AT-200 و Elcomax MV-200 2012 هست. دوستی که گفته فرمت های کمی رو ساپورت می کنه، یا فرمت ها را نمی شناسه یا تست نکرده.
* زیبایی هم یه امر نسبیه. به نظر من ظاهرش هم خوبه. البته ظاهر چه اهمیتی داره. قابلیت هاش مهمه. یه دستگاهی باشه با زیباترین ظاهر و پایین ترین قابلیت و یه دستگاهی باشه با ظاهر زشت و بالاترین قابلیت. کدوم رو انتخاب می کنید ؟
من به شما دروغ نمیگم. من وقت گذاشتم و این مطالب رو تهیه کردم، برای استفاده دوستان. کسی هم که این گیرنده رو تهیه کنه و منصف باشه و نه مغرض، این حرف هایی که زدم رو تایید می کنه.
گفتم اطلاع رسانی کنم؛ همین. من کاملترین اطلاعات رو درباره این گیرنده برای استفاده دوستان، تو اینجا قرار دادم. هر کسی می خواد باور کنه، هر کسی هم می خواد باور نکنه. آدم مختاره هر چی دوست داره رو باور کنه. همه دنیا هم این گیرنده رو بخرند برای من سودی نداره، هیچ کسی هم نخره برای من سودی نداره. البته چند وقته دیگه مسلما گیرنده های خیلی بهتری هم تو بازار میاد. تکنولوژی رو به پیشرفت هست. دست روی دست زیاده. تا بوده چنین بوده و تا هست چنین است.
موفق باشید.
khaligefarsi
23-06-2012, 17:57
سلام - من هم تست کردم البته همه فورمتهارو نداشتم ولی نتیجه رضایتبخش بود و به دوستان توصیه میکنم اگه دنبال یه دستگاه مولتی مدیای ارزون و کامل میگردن دستگاه سما عالیه
best-man
15-07-2012, 08:42
من از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ی ه گیرنده دیجیتال برای لپ تاپم گرفتم و واقعا هم راضی بودم خواستید یه سری بزنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خرید-گیرنده-دیجیتال/گیرنده-دیجیتال.aspx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
meisam317
27-07-2012, 14:31
قبلا مخاستم Xvision 343 بخرم که با کم تحقیق به این تتیجه رسیدم که سما At200 خیلی بهتره مخصوصا ساپورت زیرنویس ، و چند تا چیز دیگه
بچه ها مخاستم بپرسم تو بازار به اندازه کافی موجوده آخه ما قراره به یکی سفارش بدیم تا واسمون تهیه بکنه
alinababa
23-08-2012, 14:25
سلام؛ فعلا که تو بازار هست؛ دایی من همین هفته پیش یکی خرید. قم، دورشهر، جنب پاساژ طوبی، کامپیوتری سبحان، نمایندگیش تو قمه. شما هم باید تو شهر خودتون نمایندگیش رو پیدا کنید و از اونجا تهیه کنید. برید به آدرس زیر و اطلاعات لازم رو کسب کنید :
Hamad_Spider
27-08-2012, 11:55
سلام دوستان.
کسی خروجی صدای اپتیکال این گیرنده رو با سینمای خانگی و فیلمی با صدای ۶ کانال تست کرده؟
امکان پخش صدای ۶ کانال با خروجی اپتیکال وجود داره؟
mehdimkj
27-08-2012, 19:43
سلام.منم یه دونه [سما]گرفتم؛ از لحاظ گیرندگی و کیفیت تصویر ضعیفه من قبلا بلوسنس T16 داشتم مجبور شدم برای کامل شدن کانالها آنتن رو عوض کنم و بالاتر ببرم ولی مشکل اندازه زیرنویس نداره و سایز متوسطش بسیار عالیه فایلهای زیادی رو هم پخش میکنه..اگه سوالی بود در خدمتم.
salambarto
10-09-2012, 16:57
دستگاه خوبیه من دیروزتوشیرازازنمایندگی خریدم 90تومان دستگاه کامل وخوبیه ولی فرمت فایل دوربین دیجیتال سونی من که mts هست روپخش نمیکنه وخیلی عجیبه چون که فرمت ضبط خودگیرنده mtsهست.
amirkhan_0o0
21-12-2012, 19:43
دوستان یه مسأله ای که در مورد این گیرنده هست اینه که مجبوریم صدای تی وی رو تا ته ببریم تا بتونیم با کنترل ست تاپ صدا رو تنظیم کنیم.
کیفیت دریافت از 91درصد بالاتر نمیاد دلیل خاصی داره.البته تصویر مشکلی نداره
amirkhan_0o0
16-01-2013, 01:41
کیفیت دریافت از 91درصد بالاتر نمیاد دلیل خاصی داره.البته تصویر مشکلی نداره
من فکر می کردم فقط برای من اینطوریه و گردن منطقه می انداختم. پس برای شما هم اینتطوریه.
kurtcobain
23-01-2013, 13:43
مشکلی که من فعلا با این گیرنده دارم اینه که فیلمهای حدود سه ساعت با فرمت mp4 رو تا تایم دوساعت و دوسه دقیقه بیشترپخش نمیکنه.من اشکها و لبخندهارو دوتا نسخه متفاوت گرفتم جالبه دقیقا دریک تایم پخشش متوقف شد هردوش.فیلم کلود اطلسم چن ثانیه زودتر همین اتفاق براش افتاد:blink:.ازنظرساپورت فرمتها بنظرم بین گیرنده ها بهترین باشه.از نظر زیرنویس فارسیم عالیه فقط باید کنارفیلم دوسه نسخه متفاوت زیرنویس داشته باشید چون بعضی زیرنویسا وسط کار دیگه پخش نمیشه.صداشم خب کلا پایینه.کنترلش خوبه برعکسم میگیره.گیرندگی کانالهاشم با توجه به آنتن درب وداغون ما خوبه:goatee:.
این دستگاه همون sama at-200 هستش
دوستان بگن چطوره من میخواهم روی تلویزیون قدیمی نصب کنم که فقط فیش آنتن میخوره
amirkhan_0o0
04-03-2013, 04:11
این دستگاه همون sama at-200 هستش
دوستان بگن چطوره من میخواهم روی تلویزیون قدیمی نصب کنم که فقط فیش آنتن میخوره
نا جایی که من می دونم یه چیزی بود به نام تبدیل AV به آنتن که برای بازی های ویدئویی مورد استفاده قرار می گرفت! البت کیفیت رو پائین میاره(ولی برای تی وی شما مناسبه) و فقط تعداد کانال ها افزایش می یابه!
راه دیگه ای به ذهنم نمی رسه
kurtcobain
09-03-2013, 17:50
حدود چهل روز پیش قضیه فیلمای تایم بالای mp4 و پخش نکردنش از دوساعت به بعدو به پشتیبانیشون گفتم بالاخره بعد کلی طول دادن چندتا فایل که من گفته بودم برا چین آپلود کردن که اونا تست کنن!!!الانم دو هفتس چینیا مشغول تست هستن!!!خیلی باحالن این پشتیبانیا. البته بازم همین که پیگیرشن تو ایران برا خودش معجزه ایه ها:n26::n05:
kurtcobain
20-04-2013, 20:57
اگه دوتا پست آخرمنو اینجا خونده باشین با مشکلی که گفتم آشنا هستید . پشتیبانی سما بالاخره پچی که این مشکلو رفع میکنه ارائه کرد.منم اولش خیلی خوشحال شدم اما به محض نصب یه بلایی سر رنگ اومد که شوکه شدم.تست کنید و نظر بدید.مشکل مذکور حل شده ولی رنگ داغون شده.از سایت گیرنده میتونید آخرین پچو بگیرید دوستان
hamidchi
23-04-2013, 11:02
اگه دوتا پست آخرمنو اینجا خونده باشین با مشکلی که گفتم آشنا هستید . پشتیبانی سما بالاخره پچی که این مشکلو رفع میکنه ارائه کرد.منم اولش خیلی خوشحال شدم اما به محض نصب یه بلایی سر رنگ اومد که شوکه شدم.تست کنید و نظر بدید.مشکل مذکور حل شده ولی رنگ داغون شده.از سایت گیرنده میتونید آخرین پچو بگیرید دوستان
بله منم وقتی پچ جدید رو نصب کردم رنگش پرید !!
میشه پچ های قبلی رو نصب کرد ؟؟ (داون گرید کرد به اصطلاح ؟) یا باید 2- 3 ماهی صبر کرد ؟؟؟
kurtcobain
23-04-2013, 17:15
آره دوست عزیز پچی که مال دوسه ماه قبله نصب کن .اونی که قبل 22 و12 آوریله:n26:
kurtcobain
23-04-2013, 20:14
پشتیبانی میگه نرم افزار هیچ مشکلی نداره و خیلی ها نصبش کردن و مشکلی باهاش ندارن.آیا کسی هست که نرم افزارو نصب کرده باشه و دستگاهش مشکل رنگ پیدا نکرده باشه؟:n13:
amirkhan_0o0
24-04-2013, 19:33
یه آپدیت جدید اومده که نوشته مشکلات آپدیت قبلی توش رفع شده!
kurtcobain
24-04-2013, 20:34
بالاخره درست شد!!نسخه 24 آوریلو نصب کنید و حالشو ببرید.برا من که مشتری فرمت mp4 هستم واقعا مهم بود.البته من هیچوقت از خریدن این گیرنده پشیمون نبودم برعکس راضیم بودم.انصافا دوستان پشتیبانی سما در این مدت تمام تلفن ها و ایمیلای منو با حوصله و ادب جواب دادن.ازشون تشکر میکنم و امیدوارم این رویه خوبشون ادامه پیدا کنه.:n16:
hamidchi
27-04-2013, 09:56
سلام
یه سوال
چرا بعضی از شبکه ها با این که EPG دارن ، ولی وقتی دکمه EPG رو میزنم تو لیست چیزی نشون نمیده ؟؟؟
این مشکل رو با کانال هایی مثل شبکه دو ، تهران یا قرآن که روی فرکانس 618 هستند دارم در حالیکه چند وقت پیش واسه شبکه قرآن و تهران امکان EPG رو داشتم ولی الان نه !!:n13:
البته رو شبکه های مستند و بقیه که رو فرکانس 666 هستند این مشکل رو ندارم
نظرتون چیه ؟ واسه شما هم همین طوره یا فقط مشکل منه ؟
سلام دوستان
من بین این گیرنده دیجیتال و و گیرنده دیجیتال 535 ایکس ویژن موندم
قبلاً یه دونه داشتیم بعد یه سال سوخت
می خوام یه چیره مطمئن بگیرم
قبلیه کسرا بود خیلی عالی بود،سرعت تعویض کانال هاش فوق العاده بود ولی آیسیش سوخت
12-09-2013, 11:43
نوشتي قبلا يه دونه داشتي سوخت. ولي بايد تا آخر متنتو ميخوندم تا بفهمم منظورت كسراس. اول فكر كردم سما را ميگي سوخت
rezazare2
12-09-2013, 11:48
سلام دوستان
من بین این گیرنده دیجیتال و و گیرنده دیجیتال 535 ایکس ویژن موندم
قبلاً یه دونه داشتیم بعد یه سال سوخت
می خوام یه چیره مطمئن بگیرم
قبلیه کسرا بود خیلی عالی بود،سرعت تعویض کانال هاش فوق العاده بود ولی آیسیش سوخت
نوشتي قبلا يه دونه داشتي سوخت. ولي بايد تا آخر متنتو ميخوندم تا بفهمم منظورت كسراس. اول فكر كردم سما را ميگي سوخت
hamidchi
09-01-2014, 18:45
چند وقتیه تصویری که نمایش داده میشه سمت چپش نورش خیلی بیشتر از سمت راست هست
البته این مسئله اول کار که دستگاه روشن میشه شدت بیشتری داره ولی بعد از 5- 10 دقیقه بهتر میشه ولی بازم نور سمت راست بیشتر هست
تلویزیون رو مستقیم به آنتن وصل کردم( حالت آنالوگ) این مشکل رو نداشت
از یه تبدیل RF به AV هم استفاده کردم برای اتصال به تی وی .
حالا نمیدونم مربوط به دستگاه دیجیتال میشه یا مربوط به این مبدل؟؟؟
کسی مشکلی مشابه این نداشته ؟؟ چیکار کنم ؟
حدود یک ماه دیگه هم گارانتی دستگاه تموم میشه. اگه مشکل از دستگاه باشه یعنی واقعا عمر دستگاه یک ساله ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.