مشاهده نسخه کامل
: مانی رهنما - من و تو
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مانی رهنما - من و تو
اردیبهشت 91
در این تاپیک میتونید بهترین آهنگ این آلبوم رو انتخاب کنید و به این سوالات پاسخ بدید:
1. ضعیف ترین آهنگ آلبوم کدام است؟
2. بهترین شعر، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
3. بهترین تنظیم، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
4. بهترین موسیقی، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
5. نسبت به آلبوم قبل (آلبوم کجا به خنده میرسیم) پیشرفت بود یا پسرفت؟
نظرسنجی بعد از 30 روز بسته و تاپیک قفل میشه، لطفا هرگونه بحث و مطلبی راجع به آلبوم رو در تاپیک اختصاصی خواننده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح کنید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر، تیم مدیریت انجمن موسیقی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
rh.mohammad
10-05-2012, 10:18
1.من و تو . اصلا خوب نبود .
2.نگاهت میکنم - خونه
3.چه سلامی - خونه
4.تاوان - خونه
5.پسرفت کلمه ی مناسبی نیست ولی آلبوم کجا به خنده می رسیم نه تنها بهتر بود بلکه یکی از بهترین آلبومای تاریخ موسیقی کشور بود
NET DOCTOR
11-05-2012, 17:04
موسیقی کار واقعا خوبه و معلومه روش کار شده و یه آدم پر و فهمیده آلبوم داده.
با نظر مانی موافقم که ترانه ها در کل ضعیفن.
3 آهنگ برتر از نظر خودم رو هم گذاشتم تو تاپیکش،شاید به درد کسی خورد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. ضعیف ترین آهنگ آلبوم کدام است؟آخرین ترک آلبوم،فردا که شد
2. بهترین شعر، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟ من و تو
3. بهترین تنظیم، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟تاوان
4. بهترین موسیقی، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟تاوان
5. نسبت به آلبوم قبل (آلبوم کجا به خنده میرسیم) پیشرفت بود یا پسرفت؟به نظرم این آلبوم هم آلبوم خوبیه اما چون کمی به قول دوستان آلبوم هاش تجاری نیست کمتر مورد توجه قرار می گیره.از همین روست که یه تک آهنگ که همزمان با این آلبوم خوب منتشر میشه حدود 3 برار لایک میخوره تو موزیک باران
در کل حق مانی بیش از این حرفاست
امیدوارم روز به روز به کیفیت کارهاش افزوده بشه
سوال کلی هستش اما من با 'چه سلامی' کمترین ارتباط رو بر قرار کردم. به همین دلیل ؛فقط؛ از نظر خودم ضعیف ترین بود.
'بد آوردم'
قسمتی که بیش از همه دوست داشتم:
تو میخندی و من حرفی ندارم
تو میخندی و من مغلوب میشم...
ببین حالم بده دست خودم نیست
برای من دعا کن،دعا کن خوب میشم...
و
'فردا که شد' جریان فردا که شد رو نمیدونم، اما یه جورایی سیاسیه!
تنظیم های ارکسترال همه قوین، اما الکترونیک ها ضعیفن(البته تقریبا)
البته موسیقی و تنظیم خیلی فرقی نداره.
اگر منظور ملودی هستش، 'خونه' و 'فردا که شد'
به نسبت اون، شاید بشه گفت فضای سبک تری داشت. ترک های اون آلبوم رو نمیشد پشت هم گوش کرد، چون حس یه نواختی زیادی داشت. اما 'من و تو' با سازبندی متفاوت، ملودی های ساده و درواقع پاپ تر و همچنین تنظیم های عامه پسندانه تر کاملا متفاوته با 'کجا به خنده می رسیم'.
راستش من خیلی تحت تاثیر 'کجا به خنده می رسیم' قرار گرفتم.
اما در مورد 'من و تو' اینطور نبود، البته باید زمانی حدود یکی دو ماه بگذره تا دقیق نظر داد.
اینم بگم، من عاشق این حرفه ای بودن مانی و خواننده هایی مثل اون هستم.
شما گوش کنید مانی کل آهنگ رو پشت سر هم میخونه و حتی اگر چند جا رو دوبارع و جدا خونده باشه بازم توی یه حال و هوا خونده. اما کسایی مث اصحابی،لهراسبی و ... انقد لحنشون و حسشون و حتی صداشون تو آهنگا عوض میشه که کار تبدیل به یه کارکثیف و بی نظم میشه.
یه کارخوب فقط ترانه ی خوب و موزیک خوب نیست، همه ی جزییاته که یه کار خوب رو میسازه.همین گیتار بیس زنده و ... هم خیلی نقش داره.
دوستان کمن خواننده هایی که واقعا خواننده باشن، قدرحامی، مانی رهنما، نیما مسیحا رو بدونیم.
از اون جایی که مانی درک موسیقیایی فوقالعاده بالایی داره و اصولاً به کار ضعیف راضی نمیشه، تو این آلبوم هم کاری پایینتر از استانداردها دیده نمیشه ... کارا همگی در حد خودشون زیبا و خوب هستن
اما با تاوان نتونستم ارتباط برقرار کنم ... به نظرم تنظیمش چندان چنگی به دل نمیزد ...
بعد از اون، "نه ساده نیست" از نظر تنظیم کار چندان رضایتبخشی نبود ...
بد آوردم عالی بود شعرش ... بهترین شعری بود که تو این چند ماهه شنیدم ...
بعد از اون، خونه خیلی خوب بود ...
برعکس دوستانی که با کارای الکترونیک ارتباط برقرار نکردن، من ترک "من و تو" و تنظیمش رو دوست داشتم ...
البته حتماً با هدفون گوش بدید، تأثیر بیشتری میذاره ...
آهنگی نیست که صرفاً واسه بیس و ضبط ماشین ساخته شده باشه ...
ملودی خونه و بد آوردم خوب بود ...
خب من عاشقانه آلبوم قبلی رو دوست دارم ... من و تو به هیچ وجه نمیتونه جای کجا به خنده میرسیم رو بگیره برام ... چون این سبک، سبک مانی نیست ... این همه پاپ خون خوب داریم، مانی تو این آشفته بازار گم میشه، هر چقدر هم کاراش فوقالعاده باشه ... به نظر من باید به همون سبک آلبوم قبلی برگرده ... هر چند که تو این آلبوم از نظر تنظیم و موسیقی و به ویژه شعر، پیشرفتهایی دیده میشد، اما در کل من این آلبوم رو برای مانی یه پسرفت میدونم ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.