مشاهده نسخه کامل
: مانــــــــے رهنمــــا
این تاپیک رو باید بعد از شاهکار مانی و آندره آرزومانیان، یعنی کجا به خنده میرسیم، ایجاد میکردم ...
ولی خب بسوزه پدر کمحوصلگی و تنبلی و فراموشکاری ... ! : دی
واقعاً حیف بود که مانی عزیز، با این صدای فوقالعاده و موسیقی قابل ستایش جایی در این انجمن نداشته باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه بیوگرافی (برگرفته) از سایت رسمی مانی ...
مانی رهنما، متولد تیر ماه 1350 خورشیدی، در یک خانواده 5 نفره، در محله نارمک تهران می باشد... او از اوان کودکی به صوت و آواز علاقمند بود و از 14 سالگی با خرید یک پیانو، رسماً موسیقی را شروع نمود. تشویق اقوام او باعث شد که آواز را جدی گرفته تا اینکه در مهر ماه سال 1371 به نزد استاد بابک بیات رفت و از همان جا کلید فعالیت هنری جدی خود را زد.
در طی 6 سال رابطه تنگاتنگ با استاد بیات، مطالبی بس ارزشمند را فرا گرفت و در این مقطع سبک صدای خود را نیز پیدا کرد که در سال 1376 و در فیلم "مرسدس" به کارگردانی مسعود کیمیایی این سبک را اجرا نمود. با شعری از استاد ایرج جنتی عطایی با همان نام، که بنا به عقیده عدهّ ای کثیر از اهالی موسیقی و مردم یکی از بهترین ملودی ها و تنظیم های استاد بیات بوده است که البته هیچگاه هم روی فیلم نرفت و دستور توقیف این ترانه، در بسیاری از وزارتخانه ها و ارگانها از جمله صدا و سیما بصورت کتبی صادر شده است.
در سال 1377 و در اولین جشنواره موسیقی پاپ، مانی موفق به دریافت جایزه بهترین خواننده شد که البته خود هیچگاه به دنبال کسب جائزه به عرصه هنر وارد نشده بود و به گفته خودش: او عشق را در این اتمسفر معنوی می جوید
در سال 1377 آلبوم "مرسدس" و در سال 1378 آلبوم "فصل پرواز" به آهنگسازی بابک بیات و اشعاری از مرحوم شهین حنانه و دوستش پیام پارسا را منتشر نمود که آهنگ پرنده در این آلبوم بسیار از اقبال خوبی برخوردار شد.
در سال 1379 آلبوم "بغض" که در کنار همکارانش و به یاد واروژان بود را اجرا نمود که آهنگ "بغض" بسیار در این آلبوم درخشید و هنوز هم اجرای قطعه "نامه" با شعری از اردلان سرفراز و با همراهی حمید خندان از رادیو در این سالها (1389) به گوش میخورد.
در سال 1380 آلبوم "آخرین غزل" به آهنگسازی داریوش تقی پور که از نقاط قوت خوانندگی و تکنیک مانی است را منتشر ساخت؛ با اشعاری از مرحوم شهرام دانش، پیام پارسا، محمد آزرم و ...
در سال 1382 آلبوم "تموم شد ترانه" به آهنگسازی بابک بیات را روانه بازار نمود با اشعاری از دوستش بابک صحرائی و ... که در آن برای اولین بار سبک ترانس را با قطعه ای به نام تنهایم (قهر) و با موسیقی پسر عمویش بابک رهنما به جامعه معرفی کرد که بسیار مورد استقبال و از طرفی دیگر انتقاد طرفدارانش قرار گرفت.
از راست: بابک صحرائی، استاد بابک بیات و مانی رهنما
مانی در طی 7 سال بعد از سال 1382 به اجرای کنسرت قطعاتش در تهران، دیگر شهرستانها و خارج از کشور پرداخت که مورد استقبال جمعی کثیر از هموطنان ایرانی داخل و خارج قرار گرفت. قدرت او در اجرای زنده، یکی از شاخصه های شخصیت و کاراکتریِ هنری و آوازی اوست.
آلبوم بعدی او با نام "کجا به خنده میرسیم؟" و در قالب آلبومی پیانویی، با آهنگسازی خودش و تنظیم و نوازندگی زنده یاد آندره آرزومانیان در سال 1389 منتشر شد و تحسین منتقدان و علاقه مندانش را برانگیخت.
مانی رهنما و داریوش تقی پور
مانی در حد فاصل سالهای 1382 تا 1389 به تدریس و پرورش هنرجویان مستعد و معرفی آنها در قالب آلبومهائی مثل "دهکده" با صدای کسری و "تعطیل عمومی" با صدای محسن وحیدی و شهاب مظفری و مهدی فرجام و غیره پرداخته است.
بالاخره بعد از مدتها انتظار و تاخیرهای پیاپی در انتشار آلبوم جدید مانی، من و تو یکشنبه 17 اردیبهشت ماه 1391 خورشیدی منتشر شد...
این آلبوم شامل 8 قطعه می باشد و به تهیه کنندگی علی اوجی و به همت شرکت دنیای پخش هنر به بازار عرضه شده است.
اطلاعات این آلبوم به ترتیب نام قطعه، آهنگساز، تنظیم کننده و ترانه سرا به این شرح است:
• من و تو: مانی رهنما / نیکان / علیرضا برنجی
• خونه: مانی رهنما / نیکان / بابک صحرائی
• چه سلامی؟: مانی رهنما / نیکان / افشین مقدم
• بد آوردم: نیکان / نیکان / زهرا عاملی
• نه، ساده نیست!: نیکان / نیکان / بابک صحرائی
• نگاهت میکنم: مانی رهنما / نیکان / بابک صحرائی
• تاوان: نیکان / نیکان / سهراب پهلوان
• فردا که شد: مانی رهنما / نیکان / بابک صحرائی
تمامی قطعات این اثر در استودیو پاپ و با همکاری بسیاری از نوازندگان نامی کشور ضبط شده است. نوازندگانی همچون:
▪ ویلن: علی جعفری پویان، میثم مروستی (4 - 6 - 7)، پیام طونی (2)
▪ ویلن آلتو: میثم مروستی (6)، پیام طونی (2 - 4)
▪ ویلنسل: کریم باقری
▪ ترومپت: علیرضا میرآقا (3)، باربد بیات (7)
▪ ساکسفون تنور، آلتو: هومن نامداری
▪ هورن: باربد بیات
▪ گیتار نایلون و استیل: فیروز ویسانلو
▪ گیتار الکتریک: مهدی میرزاباقریان
▪ گیتار باس: بابک ریاحی پور
▪ پیانو: رضا تاج بخش
▪ سازهای الکترونیک: آرون
▪ درامز: بهنام ابطحی
▪ مدیر صدابرداری: ناصر فرهدی
▪ مدیر تولید: مهدی میرزاباقریان
▪ سرمایه گذار: اشکان یوسف پور
شما عزیزان همیشه همراه، میتوانید تمامی آهنگهای من و تو را به عنوان آهنگ پیشواز خط ایرانسل خود، همراه داشته باشید. که کد آهنگهای پیشواز این آلبوم در ویترین ایرانسل، عبارت است از:
* من و تو : 3313889
* خونه : 3313890
* چه سلامی؟ : 3313891
* بد آوردم : 3313892
* نه، ساده نیست! : 3313893
* نگاهت میکنم : 3313894
* تاوان : 3313895
* فردا که شد : 3313896
و در انتها از طرف شخص مانی رهنما، مدیر برنامه های ایشان و مدیریت وبسایت رسمی مانی، از تمامش شما عزیزان و همراهان همیشگی بایت تمامی تاخیرهای پیش آمده عرض پورش داشته و امیدواریم که آلبوم حاضر، ذره ای پاسخگوی تمامی محبت ها و حمایت های شما عزیزان بوده باشه و همدم لحظه های نابتان گردد...
هنوز "من و تو" این ورا نرسیده، و خب طبعاً هنوز گوش ندادم ...
ولی با توجه به تیزر آلبوم، کمی بدبینم ... نه که احتمال بدم آلبوم ضعیفی باشه ؛ نه !
اما با توجه به انتظاری که بعد از کجا به خنده میرسیم واسه من و هواداراش ایجاد شده، میترسم توقعات برآورده نشه ...
کسی آلبوم رو گوش داده خوشحال میشم نظرش رو بگه بدونیم چه کرده مانی ...
نکتهی مثبت آلبوم از روی شناسنامهاش، تیم فوقالعاده قوی نوازندگان و البته ترانهسرای خوشنامشه ... (البته تعجبی هم نداره، مانی هیچ میونهای با ترانهی ضعیف نداره)
جالبه که هیچ کدوم از تکآهنگاش هم، این طور که از اسامی پیداست، در آلبوم نگنجونده و همهی آهنگها جدیده ...
MILAD MGH
07-05-2012, 15:47
این بابک رهنما ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A7) واقعا پسرعموی مانی هست؟
آره میلاد جان ...
شباهتشون هم کاملاً گواه این مسأله است ...
Ali_softcenter
07-05-2012, 19:11
من دو روزه آلبوم رو خریدم هنوز وقت نکردم گوش بدم..بس که آلبوم های غیر ایرانی که دانلود کردم در صف گوش دادن هست :دی
yas_6969
08-05-2012, 14:11
من یک بار گوش دادم نمیتونم هیچ نظری بدم چون درست گوش ندادم
ولی به نظرم متفاوت از آلبوم های دیگه بود یکم امروزی تر شده :D
فقط بابک رهنما خیلی قشنگ و با احساس میخونه همه آهنگاش قشنگه از دم ! مثل بعضی از خواننده ها نی فقط از 10 تا 1 آهنگشون قشنگ باشه !
نمیدونم چرا با سبک پسر عموش حال نمیکنم :ی
rh.mohammad
09-05-2012, 20:03
آلبوم خوبیه . حداقل با توجه به فضای موسیقی کشور در سطح بالایی قرار می گیره
فکر کنم نقطه قوتش نوازنده هاشه ولی فقط اسمشون آلبومو بزرگ کرده . چون به نظرم انقدر خط ملودی بد نوشته شده که اصلا مهم نبود این پارت ها رو یه نوازنده ی حرفه ای بزنه یا آماتور !!! کجا به خنده میرسیم یه شاهکار تو موسیقی پاپ بود ولی این رو فقط میشه گفت خوب بود
تنظیما خوبن ولی بعضی جاها خیلی شلوغ میشن .
نمیدونم رضا تاجبخش تکنیکش در حد ارزمانیان هست یا نه ولی دلم بد جوری چند تا آهنگ با بیس پیانو میخواست .
مانی میتونست از جوونای دانشکده های موسیقی استفاده کنه. خیلیاشون اسم ندارن ولی نوازندگی و استعدادشون فوق العاده عالیه
واقعا عالی بود آلبوم من و توش...
این ترک خونه رو هر چی گوش میدم خسته نمیشم..
حتی آهنگ پیشوازم رو همین گذاشتم
فراز و نشیبش فوق العادس
Ali_softcenter
09-05-2012, 22:53
من مانی رو خیلی دوس دارم... در واقع من فقط کنسرت یه خواننده رو در ایران رفتم اونم مانی رهنماست...بقیه با همه احترام ارزش رفتن ندارن به لحاظ موسیقیایی و تکنیک آواز...(البته سیروان رو هم دوس دارم :دی )
ولی آلبوم قبلی رو بیشتر دوس داشتم...
مانی بیشتر سعی کرده به بازار برگرده....چون آلبوم قبلیش اصلا تجاری نبود...
مانی بعد از آلبوم تموم شد ترانه که آهنگ تنهایم که ترنس بود رو با آهنگ و تنظیم بابک رهنما که اون موقع انگلیس بود و هنوز کسی نمیشناختش..خونده بود.(بعد ها خود بابک رهنما اون شعر رو خودش هم خوند ).. در یه مصاحبه گفته بود میخواد چند تا آهنگ تند برای جوونا بخونه...و الان بعد از این همه سال عملیش کرده...
ولی در کل مانی صداش بیشتر به آهنگ های آروم میخوره...
برای همین غیر از آهنگ های تند این آلبوم بقیه رو دوس داشتم...البته نه به اندازه آلبوم قبلی...
امیدوارم پر کار بشه...و دیر به دیر آلبوم نده..
دمش گرم...
yoosef_st
10-05-2012, 18:07
من فکر نمیکنم صدای مانی رهنما صدایی باشه که به درد این آهنگهای پاپ و تند بخوره
من که این آلبوم رو تا الان حتی به اندازه 0.01 از کجا به خنده میرسیم دوست ندارم
هر یدونه نت پیانوی کجا به خنده میرسیم واسه خودش یه دنیا بود
سلام
آلبوم از نظر موسیقی آلبوم قوی ایه.
ملودی های شبیه هم که توی یه حال و هوا هم هستن + شعرهای سنگین یه ذره آلبوم رو یه نواخت کردن.
توی کل آلبوم من فقط از بد آوردم از نظر ترانه خوشم اومد.
مانی رهنما با خوندن کارهای ترنس نشون داده که دوست داره جوون ها رو هم همراه خودش کنه اما ...
من و تو ناگزیر از هم ... از این تکرار بیهوده
که تنها لحظه ی عادت ... تمام جرم ما بوده
این شعرها نیاز به فکر داره و امروز توی موسیقی پاپ هیچکس دنبال فکر کردن نیست .
همه دنبال سکوت قلبتو بشکن و برگرد ... هستن.
البته اصلا خوب نیست ، اما مهم اینه که این شعرها رو کسی یا نمی فهمه یا گوش نمیده.
شخصا با این آلبوم به جز ترک یک ، دو و چهار ارتباط برقرار نکردم .
جالبه مانی توی ترک های یک و پنج که اکیتو هستن اون تحریرهای حرفه ای خودش رو نمی زنه و خیلی هم ساده این کارها رو اجرا کرده . اما تنظیم ساده این کارها باعث می شه که کارهای خیلی هیت و سیستم بترکونی نباشن ! چون مردم فقط فکر ترکوندن سیستم هاشون هستن.
حضور زهرا عاملی و تک ترانش باعث شده اون سنگینی کلمات یه ذره بشکنه. اما بازم کار از نظر ترانه خیلی خیلی پیچیدست.
تنظیم های نیکان هم همونطور که کارهای حسن شماعی زاده و گوگوش رو انجام داده، دل نشین و بسیار حرفه ای هستن .
اگر مقایسه ای حساب بکنم، کجا به خنده می رسیم رو بیشتر دوست داشتم. اما این آلبوم های خیلی آلبوم با کلاس و منسجمی هست.
یه نکته ی دیگه هم هست اونم اینه که مانی ملودی های خوبی نمی تونه بسازه . البته نظر منه، اما قطعا یه ملودی ساز خوب می تونه ملودی های خیلی بهتری از مانی بسازه . مثلا توی کجا به خنده می رسیم کار موسیقی جذابی داشت اما ملودی ها به خوبی پیانوئه نبودن .
ولی بازم می گم این آلبوم زمین تا آسمون با خیلی از آلبوم هایی که دارن منتشر می شن تفاوت داره و بهتر هستش.
ا
مانی در حد فاصل سالهای 1382 تا 1389 به تدریس و پرورش هنرجویان مستعد و معرفی آنها در قالب آلبومهائی مثل "دهکده" با صدای کسری و "تعطیل عمومی" با صدای محسن وحیدی و شهاب مظفری و مهدی فرجام و غیره پرداخته است.
این رو هم خیلی باور نکنید.
NET DOCTOR
11-05-2012, 17:02
از روز اول انتشار آلبوم هی دارم گوشش می کنم ولی مگه وقت میشه لینکی بزارم!
اگرچه کمی گذشته اما چون برای یه جای دیگه آماده کردم گفتم شاید اینجا هم به درد کسی خورد.3 تا آهنگ که به نظرم بهتر بودن رو انتخاب کردم.
3 آهنگ برتر آلبوم جدید مانی رهنما با کیفیت متوسط و صرفا جهت معرفی اثر بر روی سایت قرار می گیرند.
آلبوم جدید و فوق العاده زیبای مانی رهنما به نام من و تو
( ترانه سرا : علیرضا برنجی . بابک صحرایی .افشین مقدم - آهنگ و تنظیم : نیکان و مانی رهنما )
(ویولن : علی جعفری . میثم مروستی . پیام طونی - گیتار باس : بابک ریاحی پور .پیانو: رضا تاجبخش )
Manoto ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Khone ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Tavan ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
NET DOCTOR
08-06-2012, 01:53
آهنگ جدید و بسيار زیبای مانی رهنما و مجید صفدری به نام بی سرانجام
بی سرانجام ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
NET DOCTOR
23-06-2012, 02:11
خبر جالب: آلبوم جدید مانی رهنما با همکاری بابک زرین و یغما گلرویی بزودی از شرکت سروش منتشر خواهد شد.
آهنگ جدید و فوق العاده زیبای مانی رهنما به نام کنار تو
ترانه سرا : یغما گلرویی - آهنگ : بابک زرین
دانلود از 2 سرور
silent-assassin
23-06-2012, 20:31
واقعا قطعه کنار تو قطعه زیبایی بود. از شنیدنش خیلی لذت برم
Ali_softcenter
08-07-2012, 22:14
اسم آهنگ مگه عاشقانه نیست؟؟؟!
54561
با سلام
کمترین کاری که میتونستیم با نیکان (آهنگساز) و بابک صحرائی (ترانه سرا) انجام بدیم اجرای یک آهنگ و تقدیم اون به همه ی هموطنان دلسوز، مخصوصا آسیب دیدگان مظلوم زلزله اخیر است.
نام این کار "فاجعه" است که از طریق اینترنت در دسترس همه شما عزیزان قرار میگیرد.
مانی رهنما
آهنگ رو ضمیمهی انجمن کردم، از لینک زیر دانلود کنید (امشب رادیو هفت هم قراره پخشش کنه)
NET DOCTOR
17-04-2013, 18:45
از این هم مطمئنا لذت خواهید برد
توی برخی سایتا با نام پروانه معرفی شده
آهنگ جدید و فوق العاده زیبای مانی رهنما به نام شب سرد
( ترانه : عبدالجبار کاکایی ، آهنگ و تنظیم : فرید سعادتمند )
| این آهنگ تیتراژ پایانی سریال پروانه میباشد |
شب سرد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
bahador fab
18-04-2013, 10:21
این آهنگ تیتراژ پایانی سریال پروانه است که از شبکه 3 پخش میشه ساعت21:00پخش میشه
متوسط
NET DOCTOR
13-06-2013, 17:24
آهنگ جدید و فوق العاده زیبای مانی رهنما به همراهی مجید صفدری به نام بی سرانجام
ترانه : مریم اسدی – ملودی : مانی رهنما – تنظیم : بهنام و محمد رهنما
دانلود آهنگ با کیفیت 320
Bi Saranjam ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود آهنگ با کیفیت 128
Bi Saranjam
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ــــــــــــــــــــــــ متن آهنگ بی سر انجام از مانی رهنما و مجید صفدری ــــــــــــــــــــــــ
من بی سرانجامم آینده با من نیست
روزای بعد از تو نه دیگه روشن نیست
من بی سرانجامم احساس من مرده
باد فراموشی دلخوشی هامو برده
روزای بعد از تو بی روح و بی حسن
چشماتو دوست دارم نگیرشون از من
با رفتنت امشب دنیامون تموم میشه
اون همه عشق و خوشبختی بی تو حروم میشه
همدرد دیروزم غریبه ی فردا
منتظرت میشم تا آخر دنیا
منتظرت میشم شاید تو برگردی
کاشکی به این دوری عادت نمی کردی
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Ali_softcenter
26-12-2013, 04:48
MP3 320 Kb/ps
Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
NET DOCTOR
20-05-2014, 13:27
پس از سالها دوری از صحنه؛
«مانی رهنما» در اصفهان میخواند
موسیقی ما – خواننده پاپ کلاسیک و قدیمی حوزه موسیقی پس از سالها دوری از صحنه در اصفهان کنسرت برگزار می کند.
به گزارش «موسیقی ما»، مانی رهنما که جزو قدیمی های حوزه موسیقی پاپ در کشور است، با اجرا در اصفهان در سه شب متوالی مهمان مردم این خطه از کشورمان خواهد بود. این برنامه در روزهای 31 اردیبهشت و 1 و2 خرداد ماه هر روز یک سانس و راس ساعت 20:30 در تالار رودکی اصفهان برگزار خواهد شد. آخرین آثار این خواننده در سالهای گذشته دو آلبوم پاپ – کلاسیک بوده اند که هر یک در جایگاه خودشان مورد نقد قرار گرفتند.
آلبوم «کجا به خنده میرسیم؟» در سال 1389 به بازار آمد و آلبوم «من و تو» دیگر اثر این خواننده بود که در سال ۱۳۹۱ به انتشار رسید. این آلبوم به نسبت دیگر آلبومهای مانی رهنما از نظر موسیقی از فضایی مدرن تر برخوردار بوده و مانی رهنما در این آلبوم قطغاتی با موسیقی الکترونیک هم اجرا کرده است.
ترانه «فردا که شد» از آلبوم «من و تو» حاشیههایی را برای مانی رهنما و ترانه سرای این قطعه بابک صحرایی در سال انتشار اثر به همراه داشت. مدتی بعد از انتشار این آلبوم چندین سایت خبری از مخالفت برخی گروههای سیاسی با این قطعه خبر دادند و به اعتراض به آن پرداختند. بیتهایی از ترانه «فردا که شد» به قرار زیر است:
فردا که شد زندگی رو شکل خودت تجربه کن / این بار تو به جای ما آزادی رو ترجمه کن
فردا که شد رویاهاتو درگیر با توفان نکن / راهای رفته ما رو دوباره امتحان نکن
مانی رهنما از سال ۱۳۸۲ تا کنون به تدریس و پرورش هنرجویان مستعد و معرفی آنها در قالب آلبومهائی مثل "دهکده" با صدای کسری و "تعطیل عمومی" با صدای محسن وحیدی و شهای مظفری و مهدی فرجام و غیره پرداخته است.
او در سال ۱۳۹۲ ترانه طلای رو سیاه را برای حمایت از حسن روحانی بازخوانی کرد.
NET DOCTOR
28-05-2014, 23:11
دانلود آهنگ جدید و فوق العاده زیبای مانی رهنما به نام دولت عشق
شعر : مولانا ، آهنگساز و تنظیم : علی موثقی
متن آهنگ جدید مانی رهنما به نام دولت عشق :
مرده بدم زنده شدم گریه بدم خنده شدم
دولت عشق آمد و من دولت پاینده شدم
گفت که دیوانه نهای لایق این خانه نهای
رفتم و دیوانه شدم سلسله بندنده شدم
گفت که سرمست نهای رو که از این دست نهای
رفتم و سرمست شدم وز طرب آکنده شدم
گفت که تو شمع شدی قبله این جمع شدی
جمع نیم شمع نیم دود پراکنده شدم
گفت که با بال و پری من پر و بالت ندهم
در هوس بال و پرش بیپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ر و پرکنده شدم
♫♫♫♫♫♫
شکر کند چرخ فلک از ملک و ملک و ملک
کز کرم و بخشش او روشن بخشنده شدم
از توام ای شهره قمر در من و در خود بنگر
کز اثر خنده تو گلشن خندنده شدم
MP3 – 320
Mani Rahnama – Dolate Eshgh ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MP3 – 128
Mani Rahnama – Dolate Eshgh ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
NET DOCTOR
03-09-2014, 13:59
دانلود آهنگ جدید مانی رهنما به نام لالایی بارون
آهنگ : احسان بیرق دار ، ترانه : حمید حیدرپناه
متن آهنگ جدید مانی رهنما به نام لایی بارون :
چشات موسیقی دریاست نگاهت نبض بارونه
نمی خوام گم بشم بی تو، تو این دنیای وارونه
صدات لالایی بارون نگات از ابر و از باده
با تو عاشق میشم آسون به تو دل می سپرم ساده
تو این روزای تنهایی نگات دنیام و می سازه
منو همرات ببر هر روز به فصلی روشن و تازه
♫♫♫♫♫♫
♫♫♫♫♫♫
تو این تاریکی تردید نگاهت معنیه نوره
نگاهت پشت یه شادی اگه نزدیک اگه دوره
تو باغ آبیه چشمه صدایی پای بارونی
تو رنگ زندگی داری همیشه تازه می مونی
صدات لالایی بارون نگات از ابر و از باده
با تو عاشق میشم آسون به تو دل می سپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رم ساده
MP3 – 320
Mani Rahanam – Lalaei Baroon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MP3 – 128
Mani Rahanam – Lalaei Baroon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
NET DOCTOR
19-09-2014, 10:11
دانلود آهنگ جدید مانی رهنما به نام درکم کن
ترانه : بابک صحرایی ، آهنگ : امین قباد ، تنظیم کننده: میلاد اکبری
متن آهنگ جدید مانی رهنما به نام درکم کن :
یک لحظه درکم کن تا فرصتی مونده
تردید تو ما رو از ریشه سوزونده
یک لحظه درکم کن یک جای این تقویم
کی گفته عشق من ما سهم من نیستیم
یک لحظه درکم کن ای آخرین همدم
گناه من این بود که عاشقت بودم
یک لحظه درکم کن حالا که دلگیرم
حالا که می سوزم حالا که می میرم
یک عمره که می خوام راهی فردا شی
اما نمی ذارم هم پای هم باشیم
حالا که این راه و با گریه طی کردی
باید که از مرز خوشبختی برگردی
♫♫♫♫♫♫
♫♫♫♫♫♫
تو شرجیه چشمات اندوهی پنهانه
که راز طوفان این مرد دل خونه
بی تو گمم توی رگبار تنهایی
اشکام و باور کن کجای دنیایی
کجای دنیایی ، کجای دنیایی
پشت کدام ظلمت چشمات و وا کردم
که از حراس تو نمیشه برگردم
پر می کشم هر شب تو اوج وی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رونی
هنوز دوست دارم چرا پریشونی
چرا پریشونی ، چرا پریشونی
MP3 – 320
Mani Rahnama – Darkam Kon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MP3 – 128
Mani Rahnama – Darkam Kon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
NET DOCTOR
10-10-2014, 21:54
برای اولین بار در تالار وحدت؛
«مانی رهنما» اجرای ویژه «آواز و پیانو» را روی صحنه میبرد
مانی رهنما که جزو خواننده قدیمی حوزه موسیقی پاپ – کلاسیک در کشور به شمار میرود، پس از مدتها دوری از صحنه اجرا، این بار با یک اجرای ویژه روی صحنه میرود.
این خواننده در تاریخ دوشنبه ۲۱ مهرماه ۹۳ در تالار وحدت با همراهی «اوستا» (داریوش تقیپور) به اجرای برنامه خواهد پرداخت.
این قبیل اجراها تاکنون میان خوانندههای پاپ داخلی کمتر تجربه شده است.
گفتنی ست «مانی رهنما» تاکنون چندین آلبوم از قبیل «کجا به خنده میرسیم»، «مرسدس»، «تموم شد ترانه» و... را در بازار موسیقی کشور منتشر کرده است.
NET DOCTOR
14-10-2014, 22:45
کنسرت پاپ - کلاسیک مانی رهنما و اوستا در تالار وحدت برگزار شد؛
خاطرهبازی مانی رهنما در تالار وحدت
تالار وحدت تهران شب گذشته میزبان علاقهمندان موسیقی پاپ - کلاسیک بود. در این شب؛ مانی رهنما هنرمند سرشناس موسیقی کشورمان همراه با داریوش تقیپور (اوستا) قطعات خاطرهانگیز خود را اجرا کرد. در کنسرت پیانو و آواز رهنما و اوستا قطعاتی از آلبومهای مرسدس و کجا به خنده میرسیم همراه با چند قطعه جدید اجرا شد.
مانی رهنما پیشتر در گفتوگویی یکی از دلایل برگزاری این اجرا را دریافت گواهینامه درجه یک هنری از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان کرده بود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کنسرت مانی رهنما و اوستا
3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] cTfNk)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کنسرت مانی رهنما و اوستا
4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] QfZY4)
کنسرت مانی رهنما و اوستا
1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] fFI3M)
کنسرت مانی رهنما و اوستا
3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کنسرت مانی رهنما و اوستا
3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] fz2-E)
کنسرت مانی رهنما و اوستا
3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8u5oM)
کنسرت مانی رهنما و اوستا
1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1ELJY)
کنسرت مانی رهنما و اوستا
2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1CJ0A)
کنسرت مانی رهنما و اوستا
1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] olD_k)
کنسرت مانی رهنما و اوستا
2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ZssFE)
کنسرت مانی رهنما و اوستا
1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کنسرت مانی رهنما و اوستا
2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کنسرت مانی رهنما و اوستا
کنسرت مانی رهنما و اوستا
1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 20naM)
کنسرت مانی رهنما و اوستا
کنسرت مانی رهنما و اوستا
2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] SorBo)
کنسرت مانی رهنما و اوستا
1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6WKVU)
کنسرت مانی رهنما و اوستا
3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] co0bQ)
کنسرت مانی رهنما و اوستا
کنسرت مانی رهنما و اوستا
4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کنسرت مانی رهنما و اوستا
2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] awnrE)
کنسرت مانی رهنما و اوستا
1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6yN40)
کنسرت مانی رهنما و اوستا
کنسرت مانی رهنما و اوستا
کنسرت مانی رهنما و اوستا
1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] yTVtM)
کنسرت مانی رهنما و اوستا
کنسرت مانی رهنما و اوستا
کنسرت مانی رهنما و اوستا
2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] GtwMw)
کنسرت مانی رهنما و اوستا
0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] J0j_s)
کنسرت مانی رهنما و اوستا
1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] XtflM)
کنسرت مانی رهنما و اوستا
2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] j1Uss)
کنسرت مانی رهنما و اوستا
کنسرت مانی رهنما و اوستا
0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Yk4EI)
کنسرت مانی رهنما و اوستا
1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] fRrD4)
کنسرت مانی رهنما و اوستا
0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] UUhnU)
کنسرت مانی رهنما و اوستا
1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] MLM68)
کنسرت مانی رهنما و اوستا
0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کنسرت مانی رهنما و اوستا
1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4CRYQ)
کنسرت مانی رهنما و اوستا
کنسرت مانی رهنما و اوستا
0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] yKRD0)
کنسرت مانی رهنما و اوستا
کنسرت مانی رهنما و اوستا
کنسرت مانی رهنما و اوستا
کنسرت مانی رهنما و اوستا
کنسرت مانی رهنما و اوستا
کنسرت مانی رهنما و اوستا
کنسرت مانی رهنما و اوستا
کنسرت مانی رهنما و اوستا
کنسرت مانی رهنما و اوستا
کنسرت مانی رهنما و اوستا
کنسرت مانی رهنما و اوستا
0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] TVecM)
کنسرت مانی رهنما و اوستا
کنسرت مانی رهنما و اوستا
0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4RNJ0)
کنسرت مانی رهنما و اوستا
کنسرت مانی رهنما و اوستا
2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] wVIgQ)
کنسرت مانی رهنما و اوستا
کنسرت مانی رهنما و اوستا
کنسرت مانی رهنما و اوستا
0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] qrfjo)
کنسرت مانی رهنما و اوستا
green-mind
11-01-2016, 16:37
بیا بالا تاپیک
حیفه خواننده ارزشمندی مثل مانی رهنما تاپیکش خاک بخوره؟
بچه ها البوم جدیدش کی میاد ؟ کسی اطلاعاتی داره؟
green-mind
15-01-2016, 13:51
مانی رهنما ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بنام فکر من باش :
فکره دلتنگیه این عاشق باش فکره این کوچه ی بی تو تنهافکره اون لحظه که من یاده توام یاده تو هر جایه خوبه دنیافکر دلتنگیه این عاشق باش که توو هر ثانیه درگیر توئههمه دنیا رو اگه خواب ببره اون هنوزم ماته تصویره توئهفکر من باش که هنوز یاده توام مثله عاشقایه دنیایه قدیممثله فیلمایه سیاه سفیدی که هنوز عاشقونه هاشو بلدیموقتی که بارونیه یادم باش یاده عکسمون تو قابه نقره ایشعر خونی پای این شومینه تو سکوته اون شبایه سرمه ایفکره من باش فکره من باش مثله عاشقایه دنیایه قدیمفکره من باش فکره من باش هنوز عاشقونه ها رو بلدیم♫♫♫♫♫♫
♫♫♫♫♫♫فکره این باش که چقد با چشمات ذهنه این خونه پر از تصویرهفکره این عاشقه مغروری که تو بخوای پای نگات میمیرهفکره من باش فکر این فرهادی که واسش اخمه تو هم شیرینهمثله مجنون تا هزار ساله دیگه خوابه لیلیشو بازم میبی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])نهفکر من باش که هنوز یاده توام مثله عاشقایه دنیایه قدیممثله فیلمایه سیاه سفیدی که هنوز عاشقونه هاشو بلدیموقتی که بارونیه یادم باش یاده عکسمون تو قابه نقره ایشعر خونی پای این شومینه تو سکوته اون شبایه سرمه ایفکره من باش فکره من باش مثله عاشقایه دنیایه قدیمفکره من باش فکره من باش هنوز عاشقونه ها رو بلدیم
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.