ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رفع مشکل آبی شدن صفحه مانیتور

The End of world
06-05-2012, 19:05
سلام دوستان.من به عنوان یک دوست جدید کنارتون هستم.هنوز نیومده مشکل دارم.
مانیتورم یه حالت آبی رنگ به خودش گرفته. خیلی مسخره شده.از وقتی که روشنش میکنم این شکلی میشه تا تقریبا یه ساعت بعدش.بعد هی 15 دقیقه آبی میشه، 20 دقیقه طبیعیه(البته وقتا بطور منظم نیستن یه هو میبینی بعد 30 ثانیه تغییر میکنه)
ضمنا اسپیکرا از مانیتور دورن و به گرد و خاک و یا ضربه وارد شدن به مانیتور مشکوکم
به دادم برسید.

EXTREME
06-05-2012, 19:09
سلام دوستان.من به عنوان یک دوست جدید کنارتون هستم.هنوز نیومده مشکل دارم.
مانیتورم یه حالت آبی رنگ به خودش گرفته. خیلی مسخره شده.از وقتی که روشنش میکنم این شکلی میشه تا تقریبا یه ساعت بعدش.بعد هی 15 دقیقه آبی میشه، 20 دقیقه طبیعیه(البته وقتا بطور منظم نیستن یه هو میبینی بعد 30 ثانیه تغییر میکنه)
ضمنا اسپیکرا از مانیتور دورن و به گرد و خاک و یا ضربه وارد شدن به مانیتور مشکوکم
به دادم برسید.
مانیتورن crt است ؟

The End of world
07-05-2012, 09:27
بله.crt هستش.

EXTREME
07-05-2012, 10:33
بله.crt هستش.
اگه کابل دیتا سالم باشه و گرافیکتون هم مشکل نداشته باشه مشکل از برد rgb مانیتور میتونه باشه
شما سیستمتون رو خاموش کنید و مانیتور روشن باشه اون تصویر no signal که میاد ببینید رنگاش چطوره
اگه رنگاش درست بود یعنی مانیتور به احتمال زیاد سالمه و مشکل یا از کابل دیتا است یا گرافیک
اگه هم مانیتور ایراد داشته باشه برد rgb مورد داره که میتونه این مشکل از نیم سوز شدن آی سی تقویت اولیه یا لحیم سردی آی سی تقویت نهایی برد rgb باشه و یا لخیم سردی سایر قطعات دیگش