ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فن پراید !!

shiraz522
06-05-2012, 09:31
سلام . پراید 132 من هر وقت که ماشین به حالت سکون میرسه یا بهتر بگم بعد از یه مسافت کوتاه می ایسته فن هاش شروع به کار کردن می کنه و باید صبر کنم تا فن ها خاموش بشه ...

2 تا سوال دارم :
1-اگه خاموش کنم ماشین رو ، زمانی که فنش داره کار می کنه ، احتمالش هست رادیات سوراخ بشه ؟؟
2-یا هیچ فرقی نمی کنه ؟ اگه خاموش بشه یا روشن بمونه تا فن خاموش بشه ...؟؟

ممنون میشم راهنمایی کنید ...

mohamad skystar
06-05-2012, 18:42
سلام . پراید 132 من هر وقت که ماشین به حالت سکون میرسه یا بهتر بگم بعد از یه مسافت کوتاه می ایسته فن هاش شروع به کار کردن می کنه و باید صبر کنم تا فن ها خاموش بشه ...

2 تا سوال دارم :
1-اگه خاموش کنم ماشین رو ، زمانی که فنش داره کار می کنه ، احتمالش هست رادیات سوراخ بشه ؟؟
2-یا هیچ فرقی نمی کنه ؟ اگه خاموش بشه یا روشن بمونه تا فن خاموش بشه ...؟؟

ممنون میشم راهنمایی کنید ...

1.سوراخ شدن رادیاتور اصلا ربطی به فن خنک کننده نداره.
2.فرقی هم نمیکنه خاموش باشه یا روشن باشه چون فن ها به صورت خودکار خاموش و روشن میشن
و این بستگی به دمای رادیاتور داره.

shiraz522
07-05-2012, 13:55
1.سوراخ شدن رادیاتور اصلا ربطی به فن خنک کننده نداره.
2.فرقی هم نمیکنه خاموش باشه یا روشن باشه چون فن ها به صورت خودکار خاموش و روشن میشن
و این بستگی به دمای رادیاتور داره.

واسه جواب دوم :
ببین من چندین و چند باز تست کردم ...
زمانی که ماشین رو خاموش می کنی اگه دما زیاد باشه فن باید اتوماتیک کار کنه ، درسته ؟؟؟
شاید توی بیشتر از 40-50 بار امتحان کردن ، فقط 3-4 بار فن کار کرده و در خال خاموش بودن ماشین ..
به نظرت مشکل نداره ؟؟

Life24
07-05-2012, 14:23
واسه جواب دوم :
ببین من چندین و چند باز تست کردم ...
زمانی که ماشین رو خاموش می کنی اگه دما زیاد باشه فن باید اتوماتیک کار کنه ، درسته ؟؟؟
شاید توی بیشتر از 40-50 بار امتحان کردن ، فقط 3-4 بار فن کار کرده و در خال خاموش بودن ماشین ..
به نظرت مشکل نداره ؟؟
خاموش کن بره
ما که این همه خاموش کردیم هیچی نشد تا حالا

FC.Barcelona
07-05-2012, 15:42
مشکلی پیش نمیاد
دما اگه خیلی زیاد باشه وقتی ماشین را خاموش میکنید فن کار میکنه هرچند تاثیر زیادی هم در خنکی نداره چون واتر پمپ کار نمیکنه

Mohammad King
07-05-2012, 17:54
سلام

منم همیشه صبر میکنم تا خاموش بشه

چون شنیدم که بهتره صبر کنی خاموش بشه...

زیاد بالا بره واشر سر سیلندر میسوزونه

بهتره صبر کنید خاموش بشه

MicroSystem
15-06-2012, 17:17
خاموش نکردن خودرو پس از طی مسافت طولانی : این کار برای ماشین های گازوییلی است نه بنزینی بیشتر دیده شده رانندگان صبر میکندد تا فن خودرو خاموش شود سپس موتور را خاموش میکنند این کار ضرر جدی به موتور وارد میکند کارکردن بیش از حد باعث گرم شدن بیش از حد منبع اگزوز میشود و این گرما به موتور منتقل میشد که به نوبه خود برای موتور ضرر دارد.اگر خودرو بیش از اندازه گرم باشد زمانی که اتومبیل را خاموش کنیم سیستم فن اتوماتیک روشن میماند و نیازی به روشن گذاشتن ماشین نیست