مشاهده نسخه کامل
: سوال ار دوستان عزیز در مورد پرداخت آنلاین
عرض سلام و ارادت خدمت دوستان عزیز و محترم
اگه لطف کنید و کمکی در این زمینه به من کنید بسیار بسیار ممنون میشم .
من می خوام در سایتم ، لینک پرداخت آنلاین ( البته بانک های آنلاین خارجی مثل paypal , liberty reserve و ... ) قرار بدم .
می خوام روش کار طوری باشه که مشتری وقتی پرداخت موفقیت آمیز رو انجام داد ، لینک مطلبی که درخواست داشته ، بهش نمایش داده بشه .
یعنی اول که اون مطلب رو می بینه ، لینک در پایین مطلب موجود نیست ، اما وقتی روی پرداخت آنلاین کلیک کرد و با موفقیت پرداخت شد ، لینک مورد نظر بهش نمایش داده بشه .
راستی تا یادم نرفته بگم که مطالب سایت من خیلی زیاد هست و باید برای هرکدوم یک دکمه پرداخت جداگانه بذارم تا فقط همون لینک نمایش داده بشه .
بازم از همه دوستان گلم ممنونم و منتظر پاسخ های مثل همیشه گرمتون هستم .
چرا هیچکس جواب نمیده ؟ پس من از کجا به راه حل مشکلم برسم ؟
raminramz
09-05-2012, 16:30
شما مدیریت محتواتون چیه؟
تا من افزونه هایی از پرداخت آنلاین های متفاوت و عالی رو به شما معرفی کنم
شما مدیریت محتواتون چیه؟
تا من افزونه هایی از پرداخت آنلاین های متفاوت و عالی رو به شما معرفی کنم
واقعاااااااااااااا ً ؟ دستت دردنکنه خیلی لطف می کنی اگه چنین کاری کنی ... راستش احتمال زیاد از وردپرس استفاده کنم ... دستت درد نکنه پس منتظرم .
raminramz
10-05-2012, 11:46
دوست عزیز این افزونه بانک ملی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم افزونه فروشگاه ساز
شما به سایت های پشتیبانی وردپرس برید اونجا همه چی حرفه ای در اختیارتون میزارن اما اگه جوملا بودید خودم معدن افزونه پرداخت آنلاین هستم
دوست عزیز این افزونه بانک ملی
اینم افزونه فروشگاه ساز
شما به سایت های پشتیبانی وردپرس برید اونجا همه چی حرفه ای در اختیارتون میزارن اما اگه جوملا بودید خودم معدن افزونه پرداخت آنلاین هستم
دست شما درد نکنه ... راستش من درگاه پرداخت بانک های آنلاین خارجی مثل paypal , liberty reserv , okpay و ... رو می خواستم .
میشه آدرس سایت پشتیبانی وردپرس هم لطف کنید ؟ واقعا زحمت افتادید ممنونم .
بعدش من به این خاطر احتمالا ً وردپرس رو انتخاب کنم چون تازه کار هستم و شنیدم وردپرس برای تازه کارها راحت تره ... شما هم همین نظرو داری ؟
raminramz
10-05-2012, 18:12
دوست گرامی من اول کارم با جوملا شروع کردم بعد 2 ماه هم پیج رنک 4 گرفتم
اگه خواستید جوملا کار کنید من آموزش میدم به طور رایگان و نه تنها من بلکه متخصص های دیگری هم بهتون تو انجمن کمک میکنن
تصمیمتون رو بگیرید اگه جوملا خواستید کار کنید من در خدمتم
اگه وردپرس خواستید کار کنید تو گوگل بنویسید سایت پشتیبانی وردپرس سایت های زیادی رو میاره اما به پشتیبانی جوملا نمیرسه
شما تصمیمتو بگیر بعد اعلام کن
با سلام.
اگر می خواید فروشگاه بزنید
به نظره بنده نه از جوملا استفاده کن نه از وردپرس چون وقتی که سایت بزرگ بشه... با مشکل برمی خوری و انوقت بید
که می گی.... زرشک..
با سلام.
اگر می خواید فروشگاه بزنید
به نظره بنده نه از جوملا استفاده کن نه از وردپرس چون وقتی که سایت بزرگ بشه... با مشکل برمی خوری و انوقت بید
که می گی.... زرشک..
پس از چی استفاده کنم ؟؟؟؟
---------- Post added at 04:43 PM ---------- Previous post was at 04:41 PM ----------
دوست گرامی من اول کارم با جوملا شروع کردم بعد 2 ماه هم پیج رنک 4 گرفتم
اگه خواستید جوملا کار کنید من آموزش میدم به طور رایگان و نه تنها من بلکه متخصص های دیگری هم بهتون تو انجمن کمک میکنن
تصمیمتون رو بگیرید اگه جوملا خواستید کار کنید من در خدمتم
اگه وردپرس خواستید کار کنید تو گوگل بنویسید سایت پشتیبانی وردپرس سایت های زیادی رو میاره اما به پشتیبانی جوملا نمیرسه
شما تصمیمتو بگیر بعد اعلام کن
اگه اشکال نداره یه سوال بپرسم ... شما مطالبی که توی سایتتون واسه دانلود گذاشتید رو از کجا میارید ؟
---------- Post added at 04:45 PM ---------- Previous post was at 04:43 PM ----------
نظرتون در مورد فروشگاه ساز open cart چیه ؟
پس از چی استفاده کنم ؟؟؟؟
---------- Post added at 04:43 PM ---------- Previous post was at 04:41 PM ----------
اگه اشکال نداره یه سوال بپرسم ... شما مطالبی که توی سایتتون واسه دانلود گذاشتید رو از کجا میارید ؟
---------- Post added at 04:45 PM ---------- Previous post was at 04:43 PM ----------
نظرتون در مورد فروشگاه ساز open cart چیه ؟
حق با شماست که جواب ندادید ... من نباید این سوال رو می پرسیدم . راستش سایت من دقیقا ً شبیه سایت های دانلودی هست با این تفاوت که موضوعش دانلود نرم افزار نیست و اینکه بازدیدکنندگان برای دیدن لینک هرمطلب باید پول پرداخت کنن .
raminramz
13-05-2012, 17:54
ببخشید من نبودم
ما نرم افزار هارو از پاساژ علاالدین خریداری میکنیم و به نویسنده ها میدیم
اونام متن و عکسشو از سایت های خارجی میارن و ترجمه میکنن
ببخشید من نبودم
ما نرم افزار هارو از پاساژ علاالدین خریداری میکنیم و به نویسنده ها میدیم
اونام متن و عکسشو از سایت های خارجی میارن و ترجمه میکنن
ان شاالله آدم های خوب و بافرهنگی مثل شما همیشه موفق باشن .
نگفتید نظرتون راجع به فروشگاه ساز open cart چیه ؟ با این فروشگاه ساز هم میشه اون سایتی رو که من می خوام راه بندازم ؟
راستش من یه مشکل دیگه هم دارم . فرق " اسکریپت " با " سیستم مدیریت محتوا " چیه ؟؟؟ اسکریپت روی یک سیستم مدیریت محتوا نصب میشه ؟ یا اینکه به صورت مستقل نصب میشه ؟؟
raminramz
16-05-2012, 00:38
خواهش میکنم دوست عزیز
نه جدا روی هاست نصب میشه
مدیریت محتوا یعنی cms اون چیزی که مطالب سایتت رو دسته بندی و آرشیو و بخش بندی و ... میکنه
انجمن سازها هم جز مدیریت محتواها حساب میشن ولی اسکریپت ها مثل تبادل بازدید و آپلود سنتر و این جور چیزا
البته بعضی از اسکریپت ها شباهت زیادی به مدیریت محتوا دارن و یه طورایی مدیریت محتوا حساب میشن
راجع به این فروشگاه سازی که گفتید تاحالا نشنیدم
فروشگاه ساز ها جدا هستند
یعنی شما میتونی یه سایت درست کنید
زیر دامنه اش رو فروشگاه ساز نصب کنبد اما اگه میخواید سر هم باشه نمیشه از فروشگاه ساز به عنوان سایت ساز استفاده کرد
اونطوری جوملا مقدم تره
ببخشید از وقتی طرح این سایت عوض شده من دکمه تشکر رو ندارم . بنابراین اینجوری تشکر می کنم ازتون .
m.m.m5651
22-05-2012, 10:37
50094
دکمه ی تشکر وجود نداره؟ :O
50094
دکمه ی تشکر وجود نداره؟ :O
آها درسته ببخشید من همش سمت چپ دنبالش می گشتم .
اما اشکالی که پیدا کرده اینه که هربار که دکمه تشکر رو می زنم ، صفحه دوباره لود میشه تا عمل کنه . فکر نمی کنید قبلا ً خیلی بهتر و سریع تر بود ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.