ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال ار دوستان عزیز در مورد پرداخت آنلاین

omg77
05-05-2012, 18:50
عرض سلام و ارادت خدمت دوستان عزیز و محترم
اگه لطف کنید و کمکی در این زمینه به من کنید بسیار بسیار ممنون میشم .

من می خوام در سایتم ، لینک پرداخت آنلاین ( البته بانک های آنلاین خارجی مثل paypal , liberty reserve و ... ) قرار بدم .
می خوام روش کار طوری باشه که مشتری وقتی پرداخت موفقیت آمیز رو انجام داد ، لینک مطلبی که درخواست داشته ، بهش نمایش داده بشه .

یعنی اول که اون مطلب رو می بینه ، لینک در پایین مطلب موجود نیست ، اما وقتی روی پرداخت آنلاین کلیک کرد و با موفقیت پرداخت شد ، لینک مورد نظر بهش نمایش داده بشه .

راستی تا یادم نرفته بگم که مطالب سایت من خیلی زیاد هست و باید برای هرکدوم یک دکمه پرداخت جداگانه بذارم تا فقط همون لینک نمایش داده بشه .

بازم از همه دوستان گلم ممنونم و منتظر پاسخ های مثل همیشه گرمتون هستم .

omg77
07-05-2012, 18:20
چرا هیچکس جواب نمیده ؟ پس من از کجا به راه حل مشکلم برسم ؟

M o h a m m @ d
07-05-2012, 18:59
شما می تونی بدین براتون برنامه نویسی کنن یا یه اسکریپت رایگان دانلود در ازای پرداخت هست که از اون استفاده کنی .
بهتره همچین سایتهای بدین براتون بنویسن یا اسکریپتهای فروشی پیدا کنین امنیتش بیشتره.

New-P30world
07-05-2012, 19:18
سلام

میتونید از این اسکریپت فوق العاده، استفاده کنید.. خدا خیرشون بده نشستن فارسیشم کردن.. :10: :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

-

omg77
09-05-2012, 02:39
سلام

میتونید از این اسکریپت فوق العاده، استفاده کنید.. خدا خیرشون بده نشستن فارسیشم کردن.. :10: :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

-

دستتون درد نکنه که جواب دادید . اما این سایتی که معرفی فرمودید هرچی می زنم باز نمیشه .

M o h a m m @ d
09-05-2012, 13:16
یه سایت دیگه هم هست ولی اونم نمیشه دانلود کرد لینکش خرابه.بهتره با مدیر سایت بگین براتون بزارن شاید.
اسکریپت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

anvar.net
26-06-2012, 07:10
حالا قضیه نوشتنش یه چیزیه, کار کردنش یه چیز دیگه!!!
سایت Paypal به شما امکان استفاده از خدماتش رو نمی ده ... خارج از ایرانی بودن برای ارائه و فروش اطلاعات تحت وب باید ثابت کنی که قانون کپی رایت رو بطور کامل رعایت کردی در ابتدا بهتره نگاهی به تعهدات این بانک ها بندازی