مشاهده نسخه کامل
: بستن سیستم تا 1.200 اما فقط از محصولات سازگار!
سلام
بنا به دلایلی، من مجبورم از محصولات سازگار ارقام یک کیس ببندم، بیشتر هم برای دیدن فیلم، بازی و کارهای گرافیکی مثل فتوشاپ لازم دارمش
اگر میشه یک کیس (بدون مانیتور، موس، کیبورد، اسپیکر و دی وی دی رایتر) بدین منظور پیشنهاد بدین
فقط بخاطر اینکه باید سازگار باشه از محصولات تحت گارانتی اون پیشنهاد بدین
مثلا مادربود Asrock یا ECS باشه
گرافیک از XFX باشه
رم از GEIL
هارد هم سیگیت
ممنون میشم قیمت ر هم تا حدودی دقیق بفرمایید
سایر قطعات مثل کیس و پاور هم که فرقی نداره دیگه!
یکی لطفا راهنمایی کنه
میخوام فردا برم دنبالش!
Intel® Core™ i5-2400 Processor ~ 335
ASUS P8H61/USB3 Rev3 ~ 167
Apacer 4GB DDR3 1333 Ram *2 ~ 90
Green 535B-US ~ 90
Seagate Barracuda 500GB SATA3 ~ 112
Case GREEN MAGNUM 2 ~ 63
این جمعش حدود ۸۵۰ هزار تومن در میاد ۳۵۰ هزار تومن برای کارت گرافیک میمونه که بین انویدیا 560Ti و یا ATI 6870 انتخاب کن.من قیمت دقیق XFX ندارم اگه تونستی انویدیا رو بردار.
رم GEIL من زیاد خوشم نمیاد اگه گیرت اومد Apacer بردار با گارانتی سازگار هم گمونم گیر بیاد!
این corei5 2400 هم چهار هسته ای هست؟ آخه دیدم بیشتر 2500 رو پیشنهاد میدن، چقدر با همدیگه فرق دارند؟
بعدش مادربورد هم Asrock بگیرم بهتر نیست؟
بله چهار هستهای هستش در حال حاضر تفاوت زیادی با 2500K نداره ولی در آینده احتمالا با پیشرفت برنامهها تفاوتشون زیاد بشه.
مقایسه این دو تا پردازنده: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2500k رو میشه اورکلاک کرد پس خریدش آیندهنگرانهتر هست. البته بخوای اور کنی باید به فکر خنک کننده خوب برای پردازنده باشی که با توجه به ابعاد خنککنندهها احتمالا کیس بهتری باید برداری. مثل کیس گرین هانتر و پاور قویتری.
اگه ارتقا آینده هم برات مهمه مادربردی انتخاب کن که قابلیت کراسفایر و SLI خوبی داشته باشه.اگه بعدا خواستی یه کارت دیگه هم اضافه کنی الان 6870 رو بردار کراسفایرش واقعا خوب میشه. اگه تککارت گرافیک میخوای داشته باشی انویدیا 560Ti انتخاب عالی هست.
در مورد مادربرد من اینو قیمتشو میدونستم از محصولات سازگار نوشتم شما از ازراک هم میتونی انتخاب کنی.
من شخصا MSI P67A-GD55 B3 رو با قیمت ۱۸۵ هزارتومن ترجیح میدم که البته تو محصولات سازگار نیست.
ضمنا همین سیستم برای بازی و کار با نرمافزارها کاملا مناسب و خوب هستش خیالت از بابت قدرتش راحت باشه.
خیلی جالبه که بعضی جاها 2400 قدرت بیشتری داشته تو این بنچمارکها!!
اگر این پردازنده ۳۳۵ باشه و و مدل 2500k قیمتش۴۰۰ُ، فکر میکنم 2400 بیشتر بیرزه
BMW.M3_E46
06-05-2012, 16:46
دوست عزیز
2400 یه CPU با ضریب بسته هست یعنی چی؟
یعنی اینکه شما نمیتونید پایه ای CPU رو اور کنید فقط در حد چند هرتز میشه! در نتیجه گرون بود 2500 با پسوند K به همین دلیل هست که با یه اور به فرکانس استیبل قدرتش تقریبا 2 برابر 2400 میشه!
برای شما 2400 کفایت میکنه
۲۴۰۰ فقط تو بلندر اونم با اختلاف کمی بهتر بوده.ممکنه مشکل از نرمافزار بوده باشه به هرحال این تستها صددرصدی نیستند.2500k ارزش بالاتری داره.2400 هم پردازنده خیلی خوبیه اهل اورکلاک و این برنامهها نباشی از خریدش ضرر نمیکنی.
من آخرین قیمتی که اوایل هفته گرفتم دقیقش ۳۳۷ تومن برای 2400 و برای 2500k هم ۳۸۰ تومن بوده. از مغازه اگه میگیری یه کمی بگردی میتونی به این قیمتها گیر بیاری اکثرا یه مقداری ممکنه بالاتر هم بگن.
والا من حوصله اوور کردن و این قرتی بازیها رو ندارم! دوست دارم از اون اول خوب باشه دیگه lol
با این حساب فکر میکنم همین 2400 انتخاب منطقی تر هست
در هر صورت ممنون از راهنمایی شما عزیزان
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.