مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد قرار دادن تصاویر
سلام به همه ی دوستان:40:
یه چند تا سوال خیلی مهم برام پیش اومده اگه کسی میتونه کمکم کنه
1)آیا میشه یه عکس رو روی یه عکس دیگه گزاشت؟(مثلآ یه عکس وارد کردیم یه عکس دیگه روی اون عکس بیفته)
2)چطوری روی یه عکس میتونم چیزی بنویسم؟(عکسی که وارد شده)
دوستان من میخوام بدونم که این کار ها رو چطور توی Dream weaver انجام بدم اگه جاش اینجا نیست لطفآ به قسمت مورد نظر انتقال بدین
با تشکر:11:
m.m.m5651
05-05-2012, 18:12
جاش خوبه، :)
1. می تونید با استفاده از css و مشخصه background-image به div یا span یا هر المنت اچ تی ام ال دیگتون بک گراند بذارید، سپس درونش یک عکس بذارید.
زیاد هم خودتون رو مشغول و درگیر DreamWeaver نکنید، پس شد:
در بخش head این کد رو میندازیم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعدش هم یک المنت div یا span یا هر چیز دیگه میذاریم و بهش یک attribute ه id با محتوای مورد نظر میدیم و توی کد بالایی با id-e-element جایگزینش می کنیم.
بعدش هم توی اون المنت یه عکس میذاریم.
2. به جای مرحله ی آخر، توی اون المنت متن میذاریم.
شما اول باید کد نویسی رو بلد باشید بعدش برید سر دریم ویور و اینا که سرعت کار رو ببره بالا فقط.
mohammad2407
05-05-2012, 18:13
برای این کار میشه از تگ <table> استفاده کرد البته از <div> هم میشه شما یک تیبل میسازید و بک گراند اونو یک عکس میدید و بعد عکس بعدی روی اون تیبل قرار بدید
فکر میکنم منظور منو متوجه شده باشید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داداش کار من جوریه که بگ راند به دردم نمیخوره آخه از اون عکس باید جاهای مختلفی استفاده کنم و هر بار هم مجبور میشم سایز اونرو تغییر بدم(میخوام جا های مختلفی ازش استفاده کنم و هر جا سایزش فرق میکنه اگه اینجوری باشه باید سایز عکس رو هی تغییر بدم)
---------- Post added at 07:24 PM ---------- Previous post was at 07:20 PM ----------
یه چیز دیگه من نمیخوام یه سایت در حد حرفه ای ایجاد کنم رشتم کامپیوتره و اینم یه پروژس فقط لطفآ زودتر کمکم کنید
خیلی ممنون
m.m.m5651
05-05-2012, 18:37
می تونید از z-index و position:absolute فک کنم استفاده کنید.
اینهایی که گفتین توی کدوم قسمت نرم افزار هستش چون توی قسمت خصوصیات خود عکس که نیست
m.m.m5651
05-05-2012, 19:29
اینا کد های css هستن.
خب میتونید برام ارسالشون کنید درضمن در مورد سوال دوم هم لطفآ جواب بدین
m.m.m5651
05-05-2012, 19:56
راستی در مورد همون بک گراند ها اگر هستش، می تونید از مشخصه background-size استفاده کنید برای تعیین پهنا و ارتفاع،
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و برای عدم تکرار هم که background-repeat
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.