ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هارد مناسب برای ps3 اسلیم

ali_invention
05-05-2012, 17:41
سلام دوستان میشه یه هارد مناسب برای ps3 اسلیم معرفی کنید؟ اونطور که من فهمیدم، باید usb 2 باشه تا بشه از اون بدون هاب استفاده کرد. میخوام شرایط زیر را داشته باشد:
1- یک ترابایت باشد
2- بدون نیاز به آداپتور باشد
3- در مورد هاردهای free agent goflex seagate میشه توضیح بدین؟ usb 2 یا usb 3 است؟ یعنی در ابتدای خرید usb 2 است بعدا میشه به usb 3 ارتقا داد یا از ابتدا usb 3 هست بعدا میشه به usb 2 تغییر داد؟
4- اگه میشه یه قیمت حدودی هم بدید
خیلی ممنون:11:

ata.royalfalcon
06-05-2012, 07:37
سلام دوستان میشه یه هارد مناسب برای ps3 اسلیم معرفی کنید؟ اونطور که من فهمیدم، باید usb 2 باشه تا بشه از اون بدون هاب استفاده کرد. میخوام شرایط زیر را داشته باشد:
1- یک ترابایت باشد
2- بدون نیاز به آداپتور باشد
3- در مورد هاردهای free agent goflex seagate میشه توضیح بدین؟ usb 2 یا usb 3 است؟ یعنی در ابتدای خرید usb 2 است بعدا میشه به usb 3 ارتقا داد یا از ابتدا usb 3 هست بعدا میشه به usb 2 تغییر داد؟
4- اگه میشه یه قیمت حدودی هم بدید
خیلی ممنون:11:

سلام
خودم هم ps3 اسليم دارم به همراه هارد اكسترنال 500 گيگ free agent goflex با اينترفيس usb2 .
بسيار عالي و هيچگونه مشكلي . مكث يا سكته در هنگام اجراي بازي ها ندارم (اجراي بازيها از روي هارد اكسترنال) .

با توجه به مدلش ، در ابتداي خريد ممكنه يا usb2 باشه يا usb3 در نتيجه قبل از خريد به جعبه اش دقت كنيد (البته فكر كنم نوع usb2 آن كمياب شده باشه) . بعداً خيلي راحت با تعويض كارتريج ميتونيد اينترفيس رو يه usb2 يا usb3 يا esata يا firewire تغيير بديد . البته كارتريج جداگانه آن بشدت در بازار كمياب هست و بايد مستقيماً از نمايندگي سازگار بخريد .