ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اضافه کردن قسمت نظرات به سایت؟

بهزادlinux
04-05-2012, 19:16
سلام
من برنامه نویس نیستم و منبا من اطلاعات توی اینترنته
یک سایت درست کردم که سه صفحه داره با پسوند html و یک پوشه بنام pic برای عکسها
برای اظافه کردن و مدیریت قسمت نظرات کمی گیج شدم! چیزی که میخوام مثل این سایته
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fhtml%2Fbasics.xhtml)
یکجا خوندم توی سایت نمیشه این کارو کرد و این کار وبلاگ هست ولی سایتی که گذاشتم وبلاگ نیست!
و...
حالا میخواستم بدونم به چه روشی میتونم قسمت نظرات به سایت معمولی که درست کردم اضافه کنم و وقتی سایت رو روی یک هاست اپلود کردم چطور میتونم اونو مدیریت کنم؟
و اینکه پستهای جداگانه ای درست کنم که قابلیت قسمت نظرات رو داشته باشه دقیقا مثل همین سایت p30world صفحه اصلی که نرم افزارهارو چیده
لطفا یک توضیح درمورد اینکه چطور میشه این امکانات رو اضافه کرد و لینک مطلب اموزشی و اگه template اماده ازش هست بهم بدید
ممنون :11:

بهزادlinux
06-05-2012, 13:29
کسی میتونه حداقل تو یکی دو خط بگه چه مراحلی رو باید طی کنم؟

shahinfarasystem
10-05-2012, 08:16
سلام
دوست عزیز در مورد سیستم های مدیریت محتوا یا CMS یه سرچی بزن

VGS
10-05-2012, 09:35
ببینید دوست عزیز سایتی که شما در حال حاضر نوشته اید به زبان اچ تی ام هست اچ تی ام ال یک زبان برای نوشتن صفحات استاتیک هست. برای اضافه نمودن قسمت نظرات به سایت خودتون

شما باید به یکی از زیان های برنامه نویسی داینامیک php یا asp.net آشنایی داشته باشید.خوب برای رفع مشکلتون یا باید بتونید به زبان هایی که بهتون گفتم برنامه نویسی کنید و یه قسمت

مدیریت نظرات هم بهش اضافه کنید یا راه حلی که دوستمون در بالا گفتنند را می تونید پی گیر بشی. اصولا cms هایی که در بالا نام برده شد پک های نرم افزاری هستند نوشته شده با زبان های

داینامیک که تمامی امکانات را برای راه انداری یک وبسایت به ما می دهد.در توضیح آخر هم باید بگم شما مثال زدید پی سی ورلد بله پی سی ورلد هم از یک سیسیتم مدیرت محتوا یا همون cms

استفاده می کند. که این سیستم تمامی امکانات از جمله مدیریت نظرات سیستم ثبت نام و غیره را در خودش داره.برای آشنایی با سیستم های مدیریت محتوا می تونید به لینک های زیر مرا جعه کنید

این سیستم ها فارسی سازی شده هستند و به صورت کاملا رایگان در اختیار افراد برای راه اندازی وبسایت های خودشون قرار داده شده اند.امید وارم کمک کرده باشم در خصوص سوالتون.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

وب سایت پی سی ورلد از این سیستم استفاده می کنه:

بهزادlinux
10-05-2012, 13:33
ممنون:11:
دارم اموزشها رو میخونم فقط چند مشکل دارم
در اموزش مقدماتی وردپرس این چند گزینه رو نوشته:

بسته فشرده وردپرس فارسی را در یک پوشه خالی از حالت فشرده خارج کنید.
پرونده wp-config-sample.php را با یک برنامه ویرایشگر متن مثل wordpad باز کنید و سپس اطلاعات مربوط به نحوه اتصال پایگاه داده‌ی خود را وارد کنید.
پرونده را با نام wp-config.php ذخیره کنید.
همه پرونده‌ها را بارگذاری کنید.
پرونده wp-admin/install.php را در مرورگرتان باز کنید. با این کار جداول مورد نیاز برای وبلاگتان تنظیم می‌شود. اگر با پیغام خطا مواجه شدید پرونده wp-config.php را دوباره بررسی کنید و بار دیگر مراحل قبل را تکرار کنید. چنانچه موفق به اشکال‌یابی نشدید به انجمن پشتیبانی وردپرس فارسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید و اطلاعات موردنیاز برای رفع خطای مربوطه را در آن‌جا جستجو کنید.

1- اینکه اول میخوام برای یادگرفتن و تمرین روی برنامه با اون افلاین کار کنم یعنی یکجای هارد کپی کنم و باهاش کار کنم (مثل پست دادن و کامنت گذاشتن ثبت نام کردن و...) این کارو میشه افلاین کرد یا حتما به ادرس سایت نیاز داره؟ در گزینه 4 نوشته همه رو اپلود کنید ودر گزینه 2 نوشته //اطلاعات مربوط به نحوه اتصال پایگاه داده‌ی خود را وارد کنید//
اگر بخواهم اطلاعات رو بر روی هارد ادرس دهی کنم چطور باید این کارو بکنم؟
این اطلاعات درون wp-config-sample.php هست که باید تغییر بدم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2- گزینه 5 نوشته یک فایل php رو با مرورگر باز کنم با فایرفاکس که باز میکنم میخواد دانلودش کنه فرمتش رو هم که html میکنم یک صفحه باز میکنه که خرابه!
چطوری باید بازش کنم؟
ممنون

VGS
10-05-2012, 18:17
خوب من از سوال 5 شما جواب می دم ببینی این که می بینی فایر فوکس می خواد دانلود کنه واسه این هست که کد های پی اچ پی مشابه اج تی ام ال نیستند یعنی فایل های پی اچ پی نیاز به بستری برای پردازش شدن دارند.و تا این بستر پردازش را شما برای پی اچ پی فراهم نکنی نمی تونی فایل پی اچ پی را اجرا کنی در ادامه روش اجرا را می گم.

سوال شماره 1: بله همین طور که بالا هم گفتم برای پردازش فایل های پی اچ پی شما نیاز به بستر پردازش کد پی اچ پی داری کد های پی اچ پی بر روی سیستم های لینوکس قابل اجرا بر روی اینترنت هستند ولی واسه این که شما بخواهید اونا را روی کامپیوتر خوئتون اجرا کنننید می تونید از نرم افزار های کمکی که برای اجرای پی اچ پی به صورت اف لاین تهیه شده اند را استفاده کنید یکی از این نرم افزار ها نرم افزار نرم افزار شبیه ساز ومپ هست که به شما این اجازه را می دهد لینک دانلود نرم افزار را در پایین قرار می دم.

ومپ پک نرم افزاری هست که سروری مجازی روی کامپیوتر شما ایجاد می کنه.وapache،mysql،و پی اچ پی را روی کامپیوتر شما شبیه سازی می کنه
در مورد گزینه 4 شما زمانی که ومپ را نصب کردی باید با آدرس زیر بری و تمامی فایل های سیستم مدیریت محتوای ورد پرس خودت را توی اونجا کپی کنی تا ومپ بتونه اجرا کنه اونا

شما قرار نیس چیزی را آدرس دهی کنید بعد از کپی کردن توی پوشه مورد نظر مرورگر فایر فوکس خودت را باز کن و localhost را درون آدرس بار بنویس تا ومپ اجرا بشه توی در قسمت سمت چپ پایین می تونی اسم پوشه یا اسم ورد پرس را ببینی روی هیچ چیزی کلیک نکنید.
نکته واسه این که ومپ کامل اجرا شده باشه باید آیکون کنار ساعت ویندوزت باید سبز باشه.منظورم آیکونه خوده ومپ هست

در مورد wp-config-sample.php
این فایل تنظیمات پیکر بندی ورد پرس اطلاعات نام دیتا بیس نام کاربر ادمین و پسورد ادمین برای دست یابی به پایگاه داده را مشخص می کند.
برای این پیکر بندی ایتدا این فایل را rename کنید و نامش را به صورت wp-config.php تغییر بدید.
بعد به صورتی که در شکل زیر بهت نشون می دم باید تغییرات را اعمال کنید:

خوب نکته ای که قابل ذکر هستش شما قبل از پیکر بندی این فایل باید در phpmyadmin که با خود نرم افزار ومپ نصب می شه یک پاییگاه داده واسه سایت خودتون بسازید. و بعد فایل بالا را بر اساس پایگاهی که ساختید تغییر بدهید.فک کنم دیگه مطلبی نمونه فقط ساخت پاییگاه داده در phpmy admin می مونه که در اینجا الان نمی رسم واسه شما توضیح بدم.چند تا دونه لینک می زارم. که اگه شما مشکلی در ساخت دیتا بیس خودت داشتی کمکت کنه.

این دومی ساخت دیتا بیس را در زمپ گفته که با ومپ هیچ فرقی نمی کنه هردو این نرم افزار ها شبیه ساز هستند و کارشون یک سان

اینم از خود پی سی ورلد

امید ورام کمک کرده باشه :31::8:

saeedsavary
23-07-2013, 08:12
سلام من می خوام قسمت نظرات بلاگ اسکای را درست کنم میشه بگید چه جوری:n13::n28:

MicrosoftH
23-07-2013, 09:56
چرا کار خودتو و اینقدر سخت کردی اگر با یکی از cms ها کارمیکردی بهتر و قشنگ تر بود پیشنهاد من وردپرس هستش راحته کار باهاش

Thor God
23-07-2013, 18:37
لطفا تو تاپیک قدیمی بحث نکنید و دوستانی که احتیاج به راهنمایی دارن یک تاپیک جدید باز کنند

saeedsavary ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عمدتا بخش نظرات رو نمیشه تغییر داد (شایدم من نمیتونم) به شخصه وبلاگی رو ندیدم که بخش نظراتش با بخش نظرات سایر وبلاگ های فرق داشته باشه.

این پست رو رپلی نکنید که جواب داده نمیشه

موفق باشید