PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمممک فوری !!

saeid_s2s
04-05-2012, 19:14
وقتی که روشن میکنم لپ تاپو 1صفحه سیاه میاد 1دقیقه بعد فن لپ تاپ با سرعت بالا شروع میکنه کار کردن و همینجوری میمونه تا دستی خاموش نکنم وضع همینه!یا وقتی standby میکنم صفحه سیاه میمونه و ویندوز بالا نمیاد !
کسی به همچین مشکلی بر خورده راهی دارین؟مشکل سخت افزاری یا کارت گرافیکه؟

ali2424
04-05-2012, 19:21
این مشکل چطوری بوجود اموده چون به نظرم مین لپتابتون مشکل پیدا کرده ایا برنامه post اجرا میشه یا همون اول که روشن میکنی صفحه سیاهه

مصطفی
04-05-2012, 19:27
اگه ویندوز سون داری یه راهش اینه dvd ویندوز رو بوت کن بعد repair رو بزن

saeid_s2s
04-05-2012, 19:53
اگه ویندوز سون داری یه راهش اینه dvd ویندوز رو بوت کن بعد repair رو بزن

اره ویندوزم 7 64 بیتی
من 1جا گفتم مشکلمو جواب دادن شاید مشکل از درایور گرافیکم باشه آنیستال کردم با ورژن جدیدتر جایگزین کردم ولی درست نشد میخاستم ببینم اگه دیگه هیچ راهی نباشه ویندوز عوض کنم که حالا این repair رو هم چک میکنم!
ممکن هست مشکل سخت افزاری باشه؟؟؟
ممنون

---------- Post added at 08:53 PM ---------- Previous post was at 08:50 PM ----------

این مشکل چطوری بوجود اموده چون به نظرم مین لپتابتون مشکل پیدا کرده ایا برنامه post اجرا میشه یا همون اول که روشن میکنی صفحه سیاهه

والا نمیدونم چجوری به وجود اومد ولی یادم میاد اوایل فن بی دلیل با سرعت بالا شرو میکرد به کار کردن و بعدش دیگه اینجوری شد
صفحه از همون اول سیاه انگار فقط برق وارد میشه و روشنه اون چراغ نشانگر فعالیت cpu اصلا کار نمیکنه 1 دقیقه بعد فن شدید کار میکنه ناچارم دکمه پاورو بگیرم تا خاموش شه!!!!

saeid_s2s
04-05-2012, 20:00
در ضمن من وقتیکه ویندوزمو نصب کردم repair disk هم ازش گرفتم اون رو هم دارم!با اونم میتونم ریستور کنم یا حرکت دیگه ای باهاش بزنم؟؟؟

مصطفی
06-05-2012, 18:50
همون repaire disk کارت رو شاید راه بندازه البته دیر اومدم توی تاپیک نه ؟

saeid_s2s
13-05-2012, 19:18
همون repaire disk کارت رو شاید راه بندازه البته دیر اومدم توی تاپیک نه ؟

نه از طریق repair disk و نه با عوض کردن ویندوز مشکل حل نشد میخام ببرم نمایندگی ولی میترسم حیرونم کنن طول بکشه الان شدیدا نیاز دارم به لپ تاپممم!!!:41::41:
ممنون از همگی بابت راهنمایی ها