ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هـــک وای فای؟!

.:PAR3A:.
04-05-2012, 18:59
سلام.
قبل از هر چیزی مطمئن نیستم جای سوالم اینجا باشه ، اما اینجا مربوط ترین جایی بود که به چشمم خورد!

مدتیه که مشکوکم به این که وای فای مودمم هــک میشه! از اونجایی که میبینم چراغ وای فای مودم مدام چشمک میزنه و سرعت هم میاد پایین ، در حالی که توی خونه هیچکس به وای فای وصل نیست. خیلی وقت هم هست که از مشکل خرکی تموم شدن حجم نت :دی رنج میبرم ، در حالی که خودم خیلی مراعات میکنم و توی خونه هم بقیه زیاد استفاده ای ندارن. امروز هم 6-7 بار مودم ریبوت شد و شکمو بالاتر برد!
بار ها هم پسورد رو عوض کردم و دوباره همون آش و همون کاسه.
واقعا موندم چیکار کنم. لطفا راهنمایی کنید.
خیلی ممنون. :)

sayanermia
04-05-2012, 20:19
درود بر شماشک نکنید وایرلستون -- شده! بنده هم همین مشکلو داشتم و مدام چراغ وای فای چشمک میزد و سرعتم کم میشد
چندین بار پسورد عوض کردم نوع های مختلف رمزگذاری تست کردم نشد که نشد!

تنها راهیی که دارید استفاده از مک فیلتر در تنظیمات مودم هست!
یعنی باید در تنظیمات وایرلس مودمتون به قسمت مک فیلتر برید و اونجا تعیین کنید فقط این مک ادرس هایی که دادید بتونن به مودم کانکت بشند!
اینطوری جز دستگاه های مشخص شده هیچ دستگاهی نمی تونه به مودم کانکت بشه
مک ادرس همون ادرس فیزیکی هر دستگاه هست که فقط مختص همون دستگاست! پس اینطوری فقط بهش میگید مثلا موبایل و لپتاپ هایی که مک ادرسشونو دادید وصل بشند

برای دریافت مک ادرس لپتاپ یا هر کامپیوتری که وایرلس میخواید کانکت بشه در CMD این فرمان و بزنید و اینتر کنید
ipconfig/all

در جایی که در عکس مشخص کردم یعنی همون قسمت physical address مک ادرس شما نوشته شده! اونو باید در قسمت مک فیلتر تنظیمات مودمتون وارد کنید و براش تعیین کنید که این مک ادرس اجازه اتصال رو داره

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

samiazimi
28-06-2012, 13:40
دوست عزیز من چون نمی تونم پیغام خصوصی بدم اینجا از تون سوال می کنم هنوز xbox می فروشی؟sms بده به من اگر فروشنده ایی 09371491344

shafagh1991
17-08-2012, 11:45
mac adresse mobile ro chejuri mishe peyda kard??? in mac adress ha ro chejuri bayad be modem dad? lotfan bishtar tozih bedin

shafagh1991
17-08-2012, 11:47
درود بر شماشک نکنید وایرلستون -- شده! بنده هم همین مشکلو داشتم و مدام چراغ وای فای چشمک میزد و سرعتم کم میشد

یعنی باید در تنظیمات وایرلس مودمتون به قسمت مک فیلتر برید و اونجا تعیین کنید فقط این مک ادرس هایی که دادید بتونن به مودم کانکت بشند!
اینطوری جز دستگاه های مشخص شده هیچ دستگاهی نمی تونه به مودم کانکت بشه
مک ادرس همون ادرس فیزیکی هر دستگاه هست که فقط مختص همون دستگاست! پس اینطوری فقط بهش میگید مثلا موبایل و لپتاپ هایی که مک ادرسشونو دادید وصل بشند

برای دریافت مک ادرس لپتاپ یا هر کامپیوتری که وایرلس میخواید کانکت بشه در CMD این فرمان و بزنید و اینتر کنید
ipconfig/all

در جایی که در عکس مشخص کردم یعنی همون قسمت physical address مک ادرس شما نوشته شده! اونو باید در قسمت مک فیلتر تنظیمات مودمتون وارد کنید و براش تعیین کنید که این مک ادرس اجازه اتصال رو داره

mac adresse mobile ro chejuri mishe peyda kard??? in mac adress ha ro chejuri bayad be modem dad? lotfan bishtar tozih bedin

jax2
17-08-2012, 21:21
سلام
اگر گوشی شما اندروید هست
به تنطمیمات wifi برین و اونجا از منو ADVANCED رو انتخاب کنید
اونجا mac adrees رو نوشته

ALt3rnA
17-08-2012, 22:16
واقعا نیاز به لاک کردن مک آدرس نیست عزیز !
شما احتمالا از WEP استفاده میکنی برای امنیت ! خوب این تو دو سوت -- میشه ! WAP یا WAP2 رو جایگزین کن . یه پسورد 8 حرف به بالا شامل عدد و حروف بزار و خیالتم راحت باشه که -- نمیشه
شما مک آدرس رو لاک کنی پس فردا کسی اومد خونتون نت خواست نمیتونی پسورد رو بدی بهش استفاده کنه . خود دانی

shafagh1991
17-08-2012, 22:20
mishe begin chejuir mishe WAP ya WAP2 jaygozin kard??? paswordi ke man gozashtam hududan 25 harfe ke hamasham harfo adad ba ham ghatie .. ama bazam ---- mishe. un filter kardane mac ham ideye badi nis. faghat nemidunam chejuri bayad bedamesh be modem. rahnamaee konid

jax2
17-08-2012, 23:55
دوست عزیز اگر مقدور هست فارسی تایپ کنید
اول بگین مارک مودمتون چیه تا بیشتر راهنمایی کنم

shafagh1991
18-08-2012, 00:08
چشم :)
D-link

jax2
18-08-2012, 00:49
خب
تو مرورگر اینو وارد کنید 192.168.1.1 و اینتر بزنید
یوزر پس میخواد که حفتشم ادمین وارد کنید
admin

وارد تنظیمات مودم میشه که باید به قیمت wlan برین و اونجا از قسمت security،authenicating method رو روی آخرین حالت قرار بدین
و کلید apply,finish.ya save رو بزنید و 2 دقیقه صبر کنید تا مودم ریستارت شه

من مودمم d-link نیست و منوهاش دقیق یادم نیست
اگه لطف کنید وقتی وارد تنظیمات مودم شدین یه عکس بگیرین و اینجا قرار بدین بیشتر راهنمایی میکنم

shafagh1991
18-08-2012, 11:52
مرسی. خیلی کمک کردین. مشکلم حل شد.

sky1sky
22-05-2014, 20:40

سلام
من در تنظیمات مودم بخش interface setup و زیربخش wireless mac adres filter ادرس مک لپ تاپم و موبایل و چند دستگاه دیگه که ا ونا به مودم وصل میشم (هم از طریق کابل و هم وایرلس) رو نوشتم و گزینه active رو activate کردم و action روهم allow association زدم و خیالم راحت بود که -- نمیشم- اما با کمال ناباوری چند وقت پیش در پیج مودم قسمت interface setup بخش DHCP table میبیبم که یک مک ادرس غریبه در جدول هست !!!! مجدد به بخش mac filter adres مراجعه کردم اما اون قسمت دقیقا همون طوری بود که خودم قبلا تنظیم کردم- دوستان میشه لطفا بگید چه طوری هم چین چیزی اتفاق افتاده ???? مگه فیلترینگ به این معنا نیست که فقط دستگاه های مشخص شده قابلیت اتصال به مودم واستفاده اینترنت دارن پس چررا اون مک غربیه در اونجدول هست??????
من هنوز بلد نیستم در اینجا عکس اپلود کنم وگرنه عکس متناظر از صفحات مودم ام رو اینجا می گذاشتم- دوستان متخصص لطفا راهنمایی کنید

afshin b
22-05-2014, 20:47
سلام
من در تنظیمات مودم بخش interface setup و زیربخش wireless mac adres filter ادرس مک لپ تاپم و موبایل و چند دستگاه دیگه که ا ونا به مودم وصل میشم (هم از طریق کابل و هم وایرلس) رو نوشتم و گزینه active رو activate کردم و action روهم allow association زدم و خیالم راحت بود که -- نمیشم- اما با کمال ناباوری چند وقت پیش در پیج مودم قسمت interface setup بخش DHCP table میبیبم که یک مک ادرس غریبه در جدول هست !!!! مجدد به بخش mac filter adres مراجعه کردم اما اون قسمت دقیقا همون طوری بود که خودم قبلا تنظیم کردم- دوستان میشه لطفا بگید چه طوری هم چین چیزی اتفاق افتاده ???? مگه فیلترینگ به این معنا نیست که فقط دستگاه های مشخص شده قابلیت اتصال به مودم واستفاده اینترنت دارن پس چررا اون مک غربیه در اونجدول هست??????
من هنوز بلد نیستم در اینجا عکس اپلود کنم وگرنه عکس متناظر از صفحات مودم ام رو اینجا می گذاشتم- دوستان متخصص لطفا راهنمایی کنید

شما یه کاری بکن، مک ادرس گوشی خودتون رو از لیست حذف کنین ببینین با گوشی میتونید وصل بشین یا نه.
اینطوری میشه فهمید که اشتباهی تو کارتون هست یا مودمتون مشکل داره یا واقعا حک شدین که بعید میدونم.
برای آپلود عکس هم بالای سایت یه گزینه داره.

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

sky1sky
22-05-2014, 23:32
شما یه کاری بکن، مک ادرس گوشی خودتون رو از لیست حذف کنین ببینین با گوشی میتونید وصل بشین یا نه.
اینطوری میشه فهمید که اشتباهی تو کارتون هست یا مودمتون مشکل داره یا واقعا حک شدین که بعید میدونم.
برای آپلود عکس هم بالای سایت یه گزینه داره.

خیلی ممنون بابت پاسخ- بله - روزی که داشتم مک ادرس وسیله ها رو در پیج مودم اعمال می کردم، چون دیگه associate ro active کرده بودم وسیله هایی که مک شون رو هنوز وارد نکرده بودم قادر به وصل شدن نبودن ،حتی خود لپ تاپ، پینگ می کردم، نشانگرقطعی کامل بود و نت اش وصل نبود
اما به محضی که مک لپ تاپ را وارد کردم و پینگ کردم ، ارسال و دریافت بسته ها عالی بود و اینترنش وصل شد واسه همین اونجا خیالم راحت شد که کسی نمی تونه این مرحله امنیتی رو دور بزنه که متاسفانه الان با این شرایط نمی دونم باید چه کا کنم که از دست هکر در امان باشم
لطفا راهنماییم کنید

afshin b
22-05-2014, 23:35
خیلی ممنون بابت پاسخ- بله - روزی که داشتم مک ادرس وسیله ها رو در پیج مودم اعمال می کردم، چون دیگه associate ro active کرده بودم وسیله هایی که مک شون رو هنوز وارد نکرده بودم قادر به وصل شدن نبودن ،حتی خود لپ تاپ، پینگ می کردم، نشانگرقطعی کامل بود و نت اش وصل نبود
اما به محضی که مک لپ تاپ را وارد کردم و پینگ کردم ، ارسال و دریافت بسته ها عالی بود و اینترنش وصل شد واسه همین اونجا خیالم راحت شد که کسی نمی تونه این مرحله امنیتی رو دور بزنه که متاسفانه الان با این شرایط نمی دونم باید چه کا کنم که از دست هکر در امان باشم
لطفا راهنماییم کنید

من نظری ندارم..
فقط یه چیز، با اینکه مک لپتاپتون رو وارد نکرده بودید لپتاپ میتونست به وایرلس کانکت بشه؟ اخه اصلا نباید اجازه کانکت شدن به مودم رو بده که بشه پینگ کرد.

Rezback
22-05-2014, 23:50
من نظری ندارم..
فقط یه چیز، با اینکه مک لپتاپتون رو وارد نکرده بودید لپتاپ میتونست به وایرلس کانکت بشه؟ اخه اصلا نباید اجازه کانکت شدن به مودم رو بده که بشه پینگ کرد.

فکر میکنم شما یوزر پسورد پیج مودمتون رو تغییر ندادید و همون دیفالت اگه اینطوری باشه‌ به بعضی از‌مودم ها بدون اگنیاز به لوکال‌نتورک‌میشه دسترسی داشت مثلا به وسیله برنامه های ای پی اسکنر و با یوزر پسورد دیفالت وارد شد و مک آدرس جدید رو اد کرد، اگه این باشه‌ خیلی شانس آوردید که طرف پسورد رو عوض نکرد چون مجبور‌میشدین مودم رو هارد ریست کنید و از نو کاتفیک کنید.
یاحق

sent from my Nokia 3310

sky1sky
23-05-2014, 08:25
من نظری ندارم..
سلام مجدد- مرسی بابت پاسخ-دوست عزیز فک کنم پست من رو سریع خوندید و اشتباهی در برداشت، اتفاق افتاده چون همون طور هم که درپست شماره 15 گفتم ، من 4 تا وسیله دارم وقتی که associate رو فعال کردم و اولین مک رو وارد کردم فقط همون می تونست به نت وصل شه و اون سه دستگاه دیگه قطع بودن و همین روال رو که ادامه دادم که هر 4 تا مک رو وارد کنم،بعد دیگه ازعملکرد فیلتریگ مک ادرس، خیالم راحت شد که دیگه امن خواهد بود که متاسفانه بعد چند وقت با اون مشکلی مواجه شدم که در پست شماره13 نوشتم-لطفا باز هم اگر علتی به ذهنتان میرسه بگید ،

فکر میکنم شما یوزر پسورد پیج مودمتون رو تغییر ندادید و همون دیفالت اگه اینطوری باشه‌ به بعضی از‌مودم ها بدون اگنیاز به لوکال‌نتورک‌میشه دسترسی داشت مثلا به وسیله برنامه های ای پی اسکنر و با یوزر پسورد دیفالت وارد شد و مک آدرس جدید رو اد کرد، اگه این باشه‌ خیلی شانس آوردید که طرف پسورد رو عوض نکرد چون مجبور‌میشدین مودم رو هارد ریست کنید و از نو کاتفیک کنید.
یاحق
sent from my Nokia 3310
سلام - مرسی بابت پاسخ-اتفاقا پسورد مودم رو عوض هم کرده بودم و فیلتریگ مک ادرس هم اعمال شده بود که در بخش DHCP table میبیبم که یک مک ادرس غریبه در جدول هست !!!! در حالی که همان لحظه مجدد به بخش mac filter adres مراجعه کردم در جدول مک ادرس دقیقا مک ووسیه های خودم بود و اثری از مک غریبه انجا نبود !!!لطفا باز هم اگر علتی به ذهنتان میرسه بگید ،

sky1sky
23-05-2014, 17:41
دوستان مجدد پیج مودم رو نگاه کردم می بینم برای فیلترینگ مک ادرس دو قسمت هست،پر کردن جدول بالایی کافی هست یا باید پایینی را هم تکمیل کرد????
مرسی

ALI16437
24-05-2014, 18:39
با سلام ،
من یک راه بهتر سراغ دارم توی مودمت یک قسمت هست به نام SSID Broadcast که نام مودمت رو به اونهای که میخوان بهش کانکت شن نشون میده
اگر Disable کنی دیگه کسی با روشن کردن وایرلس موبایل گوشی و غیره نمیتونه اسمی از وایرلس شما ببینه حالا کافی اسم وایرلست و تغییر بدی ویک
اسم و چند عددبگذاری که قابل حدس زدن نباشه حالافقط کسانی که اسم وایرلستو بدونند میتونند بهش کانکت شن.
اما کار دیگه که میتونی انجام بدی عوض کردن ایپی اتصال به مودم و اسم اتصال یا همون یوزر نیم و پسورد است که بصورت پیش فرض 192.168.1.1 است
وقتی عوضش کنی دیگه کسی نمیدونه چنده که بهت متصل بشه یوزر نیم هم admin هست پسوردش هم که همه بلدن عوض کنند
خوب سومین روش هم عوض کردن نوع پسورد گذاری روی حالت wpa2 و پسورد حداقل 14 کارکتری حروف اعداد ونشانهها است اگر تمام این کارها روهم بکنی
دیگه احتمال -- کردنت به زیر 1% میرسه که اونم مربوط میشه به اینکه بعضی از مودمها دارای روزنه های در ساختار داخلی خود هستند
که اونوهم باید یک سرچ بکنی اگر از اون مودمهای خاص داری یا عوض بکنی یا با اپدیت Firmware مشکلش رو حل کنی که این مورد اخر فقط جهت اطلاع
هست و بسیار نادره ،

موفق باشی.