ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمایی برای نصب ویندوز 98

V i r u s e r
04-05-2012, 18:01
سلام
دوستان بنده برای استفاده از یک نرم افزار احتیاج دارم که روی سیستمم ویندوز 95 یا 98 داشته باشم (البته ویندوز 3.1 هم میشه ولی اون دیگه خیلی ضایع است :31::31:)
با استفاده از Compatibility و اینها هم نمیشه چون برنامه 16 بیتی هست و ویندوز 64 بیت برنامه های 16 بیت رو اجرا نمی کنه.
البته با VMware و مجازی ساز میشه ولی ترجیح میدم رو سیستم ویندوز 98 داشته باشم یا حداقل بتونم روی فلش به صورت پرتابل با خودم داشته باشم.
بنده دیسک ویندوز 98 رو دارم ولی bootable نیست و باید از داس برای نصب استفاده کنم
ولی متاسفانه Dos نمیتونه رام های Sata رو شناسایی کنه (و البته شک دارم که بشه روی هارد Sata ویندوز 98 نصب کرد)
به نظر شما بنده دقیقا چجوری روی این سیستم نصب کنم؟ راهی داره؟
ممنون از دوستان :31:

Ahmad24
07-05-2012, 10:40
پیشنهاد من به شما با وجود این سیستم قدرتمند همون استفاده از نرم افزارهای ماشین مجازیه.
البته راه حلهای نسبتا پیچیده ای هست.شما باید یه ایمیج(یه فایل با ساختار سیستم فایل) تو درایو c ایجاد کنی و اون رو پارتیشن بندی و با fat فرمت کنی.سیستم رو با بوت منیجری مثل grub4dos بوت کنی که این قابلیت رو بهت میده که درایورهایی مثل firadisk یا winvblock و امثالهم رو لود کنی و با توسل به اونها فایل ایمیج رو به صورت پارتیشن یا هارد مجازی جا بزنی و سپس ویندوز رو روی اون نصب و بوت کنی.من تا 2 - 3 سال قبل کاملا به این مباحث تسلط داشتم اما پرید !!!
اگر اصرار داری و روحیه تحقیق و وقت داری یه سری به سایت reboot.pro بزن.فقط بدون پیچیدگیها و ظرایف زیادی داره.
شما میتونی با ماشین مجازی qemu سیستم عاملت رو به صورت پرتابل روی یه فلش داشته باشی.
حتی شاید با شبیه سازهایی مثل dosbox بتونی اون نرم افزار مدنظرتو اجرا کنی و نیاز به هیچ کدوم از این کارا نباشه.

V i r u s e r
07-05-2012, 11:41
پیشنهاد من به شما با وجود این سیستم قدرتمند همون استفاده از نرم افزارهای ماشین مجازیه.
البته راه حلهای نسبتا پیچیده ای هست.شما باید یه ایمیج(یه فایل با ساختار سیستم فایل) تو درایو c ایجاد کنی و اون رو پارتیشن بندی و با fat فرمت کنی.سیستم رو با بوت منیجری مثل grub4dos بوت کنی که این قابلیت رو بهت میده که درایورهایی مثل firadisk یا winvblock و امثالهم رو لود کنی و با توسل به اونها فایل ایمیج رو به صورت پارتیشن یا هارد مجازی جا بزنی و سپس ویندوز رو روی اون نصب و بوت کنی.من تا 2 - 3 سال قبل کاملا به این مباحث تسلط داشتم اما پرید !!!
اگر اصرار داری و روحیه تحقیق و وقت داری یه سری به سایت reboot.pro بزن.فقط بدون پیچیدگیها و ظرایف زیادی داره.
شما میتونی با ماشین مجازی qemu سیستم عاملت رو به صورت پرتابل روی یه فلش داشته باشی.
حتی شاید با شبیه سازهایی مثل dosbox بتونی اون نرم افزار مدنظرتو اجرا کنی و نیاز به هیچ کدوم از این کارا نباشه.
سلام
خیلی ممنون از پاسختون
مشکل اصلی بنده این هستش که کلا CDROM شناسایی نمیشه که بخوام ویندوز رو روش نصب کنم (!)
البته یه بار از طریق مجازی ساز روی فلش نصب کردم ولی موقع بوت شدن ویندوز رم رو شناسایی نکرد :18::18: و بوت نشد (پیغام داد که به اندازه ی کافی رم موجود نیست..)
به خاطر همین بیخیال شدم :31: و با مجازی ساز کار می کنم.
ممنون از پیشنهادتون

hestiya
19-06-2013, 20:13

میشه بیشتر توضیح بدین در مورد روشی که روی فلش ریخته می شه سیستم عامل 98؟