مشاهده نسخه کامل
: Asus ML229H or Asus MS228H or LG IPS226V
K!ng of th3 K!ngs
04-05-2012, 17:43
سلام
من کاربردم گیم هست , فیلم دیدن. کدوم یکی بهتره؟
من تو یو تیوب فیلم هایی دیدم که 2 تا مانیتور یکی 2 و یکی 5 میلی ثانیه رو بغل هم گذاشته بود و یه بازی میکرد ...(NFS HP) و من اصلا تفاوتی احساس نکردم. یکی دیگه هم بود ASUS ML229H رو گذاشته بود و باهاش BF3 , Crysis2 , NFS HP رو بازی کرد و اصلا تاری مشاهره نکردم.
در این صورت کدوم یکی بهتره؟
Asus ML229H: 22",50000000:1, 5ms ,IPS
Asus MS228H: 22"10000000:1, 2ms
LG IPS226V: 5000000:1 ,5ms , IPS
K!ng of th3 K!ngs
05-05-2012, 14:00
کسی هست که یکی از اون هارو داشته باشه و گیمر هم باشه؟
K!ng of th3 K!ngs
05-05-2012, 17:48
Up........
سلام
من مدل lg ips 226 رو دارم. به نظرم:
1-قیمتش معقول تره نسبت به asus
2-از نظر زیبایی قابل قبوله
3-تو گیم من فرقی ازش ندیدم نسبت به مانیتور 2 میلی ثانیه(قبلا داشتم) بازیهایی مثل CAD BO , NFS the run, ...
4-کیفیت خوبی داره
5-گارانتیش(ماد ایران) نسبت به اسوس مطمئن تر و بهتره
مورد خوبیه.
پیشنهاد میکنم بری پاساژ زضا و بازار ایران اون مدلها( چه اسوس و چه مدلهای دیگه) رو از نزدیک و زمانی که روشنه نگاه کنی. در ضمن به طرف بگو یه فیلم تند و سریع رو بزاره پخش بشه تا تمام تردید هات برطرف بشه.
K!ng of th3 K!ngs
05-05-2012, 18:12
کیفیت رنگ ها واقعی هست؟واقعا از هر طرفی نکاه کنی رنگ ها عوض نمیشه؟
من توی یوتبیوب دیدم منم فرقی ندیدم با 5ms (بغل یه مانیتور 2ms بود)
خیلی خب ببنیم چی میشه...
کیفیت رنگ ها واقعی هست؟واقعا از هر طرفی نکاه کنی رنگ ها عوض نمیشه؟
من توی یوتبیوب دیدم منم فرقی ندیدم با 5ms (بغل یه مانیتور 2ms بود)
خیلی خب ببنیم چی میشه...
از نظر زاویه دید واقعا عالیه! می تونی کف اتاق بخوابی(لم بدی!) و فیلم رو بدون تغییر و تاریک شدن نگاه کنی!
از نظر رنگهای واقعی من چیزی تشخیص نمیدم چون کار گرافیکی نمیکنم. ولی اصولا مانیتور با پنل IPS از هر برندی که باشه این دو خصوصیت رو باید داشته باشه و داره!
ali gamma
06-05-2012, 13:35
دوستان من گرافيكم انبورده. ميخوام مانيتور الجي فول اچدي بگيرم بر اكسباكس و هم كامپيوتر. حالا ايا گرافيك انبورد ميتونه دسكتاپ رو فول اچ دي بياره؟
دوستان من گرافيكم انبورده. ميخوام مانيتور الجي فول اچدي بگيرم بر اكسباكس و هم كامپيوتر. حالا ايا گرافيك انبورد ميتونه دسكتاپ رو فول اچ دي بياره؟
گرافیک انبوردتون چیه؟ مشخصاتشو بگین
در ضمن اگر از سیستم فقط برای کارهایی غیر از بازی های سنگین گرافیکی استفاده می کنین به احتمال زیاد به مشکلی بر نمی خورین و جواب میده. برای کارهای عادی مثل فیلم نگاه کردن، اینترنت، چت کردن، نرمافزار افیس و ... حتما جواب میده منتها تو نرمافزارهای گرافیکی مثل تدوین فیلم، 3بعدی و ... بسته به نوع گرافیک داره
اگه بخواین بازی کنین به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشه.
ali gamma
07-05-2012, 08:03
از اينتل ها اسمشو نميدونم. فقط برا كارهاي دسكتاپ ميخوام.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.