ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : افزایش سرعت اینترنت با استفاده از دو مودم

Naruto_1375
04-05-2012, 11:55
سلام دوستان
میخواستم بدونم میشه با دو مودم (سیم کارت ایرانسل) که سرعت اینترنتشون 25 کیلو بایت بر ثانیست با اتصال به PC سرعتشون رو با هم Match کرد و در واقع به سرعت 50 کیلو بایت بر ثانیه رسید؟؟(اینو یجا خوندم که میشه این کارو کرد:31:، اگه میتونید راهش رو هم بگید:20:)
فقط اگه میشه زیر دیپلوم توضیح بدید تا ما هم چیزی دستگیرمون بشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون...:11:

Naruto_1375
04-05-2012, 21:13
کسی پاسخ گو نیست؟؟؟؟
حداقل بگید نمیدونید تا اینقدر منتظر نباشم...:13:
تا الآن 37 نفر این تاپیک رو دیدن حتی یه نفر هم پست نزده...:41::41:

old_snake1370
05-05-2012, 10:16
اینکه سرعتتون توی دانلود منیجر به 50 برسه، نه امکان پذیر نیست.
ولی یکی از دوستان توی همین انجمن میگفت که میتونی با virtual box یه سیستم عامل مجازی نصب کنی بعد تنظیم کنی که اون سیستم عامل از مودم دوم استفاده کنه بعد توی هر کدوم از os ها یک فایل بزاری دانلود کنی! من خودم این روش رو تست نکردم ولی دلیلی هم نداره که کار نکنه.
البته یک سری مودم ها dual wan برای adsl هست که قیمت بالایی داره و یه همچین کارایی انجام میده که در مورد اونم اطلاعی ندارم!

Naruto_1375
06-05-2012, 09:08
ببين دوست عزيز اينكار امكان پذير هست من خودم توي يه تاپيكي كه مربوط مي شد به سال ٢٠٠٤ اين موضوع رو ديدم در ضمن تو همين انجمن هم بوده و جز تاپيك هاي قديمي محسوب ميشد...
منظور من طريقه Multi Link در ويندوز ٧ بود...در اون تاپيك آموزشي كه گذاشته بودن براي ويندوز ٩٨ بود!! به همين دليل به درد من نمي خورد...مي توني با يه سرچ ساده توي گوگل از اين كه ميشه اينكار و انجام داد مطمعن شي...
من در پست اول هم گفتم كه اين كار امكان پذير هست!

old_snake1370
06-05-2012, 12:58
ببين دوست عزيز اينكار امكان پذير هست من خودم توي يه تاپيكي كه مربوط مي شد به سال ٢٠٠٤ اين موضوع رو ديدم در ضمن تو همين انجمن هم بوده و جز تاپيك هاي قديمي محسوب ميشد...
منظور من طريقه Multi Link در ويندوز ٧ بود...در اون تاپيك آموزشي كه گذاشته بودن براي ويندوز ٩٨ بود!! به همين دليل به درد من نمي خورد...مي توني با يه سرچ ساده توي گوگل از اين كه ميشه اينكار و انجام داد مطمعن شي...
من در پست اول هم گفتم كه اين كار امكان پذير هست!
من خودم چند سال پیش در مورد این زمینه خیلی سرچ کردم ولی چیز بدرد بخوری پیدا نکردم.
این سناریو که شما میگید سرعت دانلود یک فایل به 50 برسه امکان پذیر نیست.ولی میشه کاری کرد که سرعت دانلود 2 فایل همزمان هر کدوم 25 باشه.برای اینکار میتونید از ویندوز سرور 2003 یا بالاتر استفاده کنید و با استفاده از network load balance این کار رو انجام بدید.
که در هر صورت باز به یک سیستم عامل دیگه احتیاج داری.
اینجا رو هم یه نگاه بنداز:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Naruto_1375
06-05-2012, 17:56

اينو يه نگاهي بنداز...
شايد حداقل تونستي كمكم كني:31:
از اينكه نظر دادي ممنونم...دوست عزيز...

Naruto_1375
07-05-2012, 09:00
بچه ها به اين لينكايي كه گذاشتم يه سري بزنيد شايد شما چيزي دستگيرتون شه!!
لطفا مشاركت بيشتري كنيد بچه ها
باز هم ممنون

usislami
13-05-2012, 12:23
من میگم مبین نت بگیر ارزون وسریع بهتره

CmanDesign
17-05-2012, 08:04
من این کارو انجام دادم و نتیجه هم گرفتم . اما کار بصرفه ای نیست ، باید یه سیستم دیگه بزاری ، که روش لینوکس نصب باشه و همه ی اینترنت رو ، ( یعنی دو تا گوشی رو ) به اون وصل کنی ، و کامپیوترتو به اون لینوکسه و یه سری چیزای دیگه که خب ، نمیشه همشو گفت ، زحمت برده :) .

emadianali
07-07-2012, 13:36
سلام دوستان
میخواستم بدونم میشه با دو مودم (سیم کارت ایرانسل) که سرعت اینترنتشون 25 کیلو بایت بر ثانیست با اتصال به PC سرعتشون رو با هم Match کرد و در واقع به سرعت 50 کیلو بایت بر ثانیه رسید؟؟(اینو یجا خوندم که میشه این کارو کرد:31:، اگه میتونید راهش رو هم بگید:20:)
فقط اگه میشه زیر دیپلوم توضیح بدید تا ما هم چیزی دستگیرمون بشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون...:11:

سلام ....

یه چنین کاری امکان نداره ... البته اگه بخوای روی یه سیستم عامل اینکار رو انجام بدی .... دلیلشم قاطی شدن آی پی هاست .... اما اگه یه virtual machine نصب کنب حله ...

می تونی از جفتشون استفاده کنی .

usislami
10-01-2013, 00:10
من خودم چند سال پیش در مورد این زمینه خیلی سرچ کردم ولی چیز بدرد بخوری پیدا نکردم.
این سناریو که شما میگید سرعت دانلود یک فایل به 50 برسه امکان پذیر نیست.ولی میشه کاری کرد که سرعت دانلود 2 فایل همزمان هر کدوم 25 باشه.برای اینکار میتونید از ویندوز سرور 2003 یا بالاتر استفاده کنید و با استفاده از network load balance این کار رو انجام بدید.
که در هر صورت باز به یک سیستم عامل دیگه احتیاج داری.
اینجا رو هم یه نگاه بنداز:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عملی نیست ولش کنی بری یک isp خوب پیدا کنی ارزشش بیشتره:n19: