PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ارور Close Program برای نصب و اجرای برنامه ها و هنگ کردن در ویندوز 7

trainer
04-05-2012, 11:05
به نام خدا و درود بر شما

دوستان من وقتی ویندوز 7 نصب میکنم یا به کلی هنگ میکنه و باید از پایین ریستارت کنم
یا بعد از چند ساعت از نصب ویندوز وقتی برنامه نصب میکنم ارور Close Program میده ؟

در ضمن دوستان وقتی هنگ میکنه . اون چراغی هست روی اکثر کیس ها که چشمک میزنه . بعد از هنگ یا اصلا نمیزنه یا روشن میشه و دیگه چشمک نمیزنه . در ضمن وقتی رفتم توی سایت گیگابایت آپدیت مادربورد من رو نگذاشته بود
مادربورد : گیگابایت مدل c19-mcp04

گرافیک : 9600 GT
رم : 4 گیگ
CPU : 3.4 GHz
7 Ultimate
Build 7600

دوستان گفتن اینجا هم مطرح کن شاید مشکل سخت افزاری باشه . لطفا کمک کنید . آخه شدید اذیت میکنه

سپاس و بدرود

ali2424
04-05-2012, 11:27
دقیقا کجای نصب گیر میکنه این مشکل از هارد هم میتونه باشه البته مشکل شما خیلی کلی هست من پیشنهاد میکنم ابتدا یک بار هارد رو به صورت low level format کنید یک ویندوز معتبر نصب کنید بعد با نرم افزارهایی مثل prime 95 .IntelBurnTestV2 پردازنده و مین و رم رو به مدت حداقل یک ساعت تحت استرس بگذارید حتی این تستها نیز محکی برای پاور هستند اگر در این مدت کامپیوتر ریسترت یا هنگ نکرد انوقت مشکل شما سخت افزاری نیست

EXTREME
04-05-2012, 12:53
به نام خدا و درود بر شما

دوستان من وقتی ویندوز 7 نصب میکنم یا به کلی هنگ میکنه و باید از پایین ریستارت کنم
یا بعد از چند ساعت از نصب ویندوز وقتی برنامه نصب میکنم ارور Close Program میده ؟

در ضمن دوستان وقتی هنگ میکنه . اون چراغی هست روی اکثر کیس ها که چشمک میزنه . بعد از هنگ یا اصلا نمیزنه یا روشن میشه و دیگه چشمک نمیزنه . در ضمن وقتی رفتم توی سایت گیگابایت آپدیت مادربورد من رو نگذاشته بود
مادربورد : گیگابایت مدل c19-mcp04

گرافیک : 9600 GT
رم : 4 گیگ
CPU : 3.4 GHz
7 Ultimate
Build 7600

دوستان گفتن اینجا هم مطرح کن شاید مشکل سخت افزاری باشه . لطفا کمک کنید . آخه شدید اذیت میکنه

سپاس و بدرود
اگه با تعویض ویندوز و اسکن ویروس این مشکل حل نشد مشکل سخت افزاری است
شما اول از همه باید هارد و رم و پاور سیستم رو چک کنید
درست نشد گرافیک و مین در آخر چک بشه