ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تصحیح تگ tag آهنگ ها

BursT
04-05-2012, 10:10
سلام.
من جدید به یه مشکلی برخوردم که شدیدا رو مخه
از هر سایتی که آهنگ دانلود می کنم برای تبلیغات، تمام tag های آهنگ رو به اسم سایتشون تغییر می دن حالا دنبال سایتی برای دانلود آهنگ می گردم که تگ هارو درست اضافه کنه و تبلیغاتی نباشه
و دنبال برنامه ای میگردم که بتونه تگ های آهنگ قبلیمو به صورت اتوماتیک درست کنه:41:

Pessimist
04-05-2012, 12:21
سلام دوست عزیز
من خودم از Auto Tag پلیر محبوب Winamp استفاده میکنم که تگ آهنگ های خارجی رو خیلی خوب پیدا میکنه و تا حالا که خیلی خوب جواب داده اما در مورد آهنگ های داخلی زیاد کارآیی نداشته.

اگه خواستی از قسمت سمت راست وینمپ روی اسم آهنگ راست کلیک کن و send to و بعدش Auto tag رو انتخاب کن بعد یه کادر ظاهر میشه که تو اونجا نشون داده میشه تونسته تگ آهنگ رو پیدا کنه یا نه اگه تونسته بود که زیر Status کلمه Done رو میزنه اگه نتونست پیدا کنه که No Results میاد.

اگه دوست داشتی تگ آهنگ رو عوض کنی Apply Change رو بزن اگه نخواستی هم که Cancel .
موفق باشی

SaiedGaz
09-05-2012, 09:11
سلام به شما دوست عزیز

من چمد سالیه که از یه برنامه بسیار حرفه ای استفاده می کنم که مخصوص همین کاره ! برنامه فوق العاده ای به نام Helium Music Manager که اتفاقأ توی همین سایت هم آخرین ورژنش هست ! میتونی از لینک زیر دانلودش کنی ! مطمئنم ازش خیلی خوشت خواهد آمد . اگر توی منوهای بالایی که توش کلیدهای Add Music و Update Library و ... هست کلیک راست کنی ، Customize و توی پنجره ای که باز میشه به جای کلید Edit Tags کلید Edit Tag (Advanced) رو جایگزین کنی خیلی کارت راحت تر میشه . اول آلبوم یا آهنگ رو از مسیرش اضافه می کنی و فقط کافیه انتخابش کنی و کلید Edit tag (Advanced) رو بزنی و توی پنجره ای که باز میشه اطلاعات رو توی تب های مختلف ادیت کنی .موفق باشی . اگر اطلاعات بیشتری خواستی در خدمتم . اینقدر با این برنامه سرو کله زدم کهفکر کنم هر مشکلی داشته باشی بتونم حلش کنم. راستی کنار هر منو یه کلید قفل هست که وقتی روشنش کنی برای همه آهنگها تکرار میشه و مثلأ به درد جایی میخوره که اسم یه آلبوم رو مجبور نباشی هی بنویسی !
بای
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ihnd4
08-08-2013, 10:05
سلام دوست عزیز
من خودم از Auto Tag پلیر محبوب Winamp استفاده میکنم که تگ آهنگ های خارجی رو خیلی خوب پیدا میکنه و تا حالا که خیلی خوب جواب داده اما در مورد آهنگ های داخلی زیاد کارآیی نداشته.

اگه خواستی از قسمت سمت راست وینمپ روی اسم آهنگ راست کلیک کن و send to و بعدش Auto tag رو انتخاب کن بعد یه کادر ظاهر میشه که تو اونجا نشون داده میشه تونسته تگ آهنگ رو پیدا کنه یا نه اگه تونسته بود که زیر Status کلمه Done رو میزنه اگه نتونست پیدا کنه که No Results میاد.

اگه دوست داشتی تگ آهنگ رو عوض کنی Apply Change رو بزن اگه نخواستی هم که Cancel .
موفق باشی
چرا فکر میکنید وینمپ برای آهنگهای ایرانی کارایی نداره؟
من تقریبن تمام آهنگ های فارسی آرشیو شخصی ام را با وینمپ اتوتگ کردم و در 90 درصد موارد درست تشخیص داده. تمام ترانه های گوگوش، ابی، داریوش، هایده، ستار، مهستی، حمیرا، قمیشی و ... را به درستی و به سرعت شناخته و تگ کرده و خیلی کم پیش اومده که تک آهنگ هایی را از بعضی خواننده های قدیمی نتونسته بشناسه.
ولی وینمپ برای اتوتگینگ بوی همه نرم افزارهای دنیا بهترینه.
از دیتابیس Gracenote استفاده میکنه و در کمتر از چند ثانیه هر آهنگی را تگ میکنه.
برای ترانه های جدید ایرانی هم 100 درصد صحیح جواب میده.
تازه یک امکان فوق العاده هم داره برای اتوتگ کردن دسته ای آهنگ ها.
کافیه که شما یک لیست از هر تعداد آهنگی که میخواهید را در حال پخش قرار بدید. یعنی بیارید تو پلی لیستتون.
همه را انتخاب کنید و راست کلیک. بعد گزینه دوم از منوی راست کلیک یهنی send to و بعد گزینه هفتم یعنی Auto-Tag را کلیک کنید. در یک پنجره جدید شروع میکنه به تگ کردن ترانه های انتخابی و بسته به تعداد اونها کمی زمان میبره. بعد در یک لیست مقایسه ای تگ قبلی و تگ جدید را به شما نشون میده که اگر شما فکر کردید تگ جدید درست هم تیک میزنید و در نهایت دکمه فینیش. به همین راحتی.
برای تگ کردن تکی آهنگ ها هم روی آهنگ مورد نظر هایلایت کنید و دکمه Alt+3 را فشار بدید توی پنجره باز شده دکمه Auto-tag را سمت راست پایین کلیک کنید.
موفق باشید.
قدر وینمپ رو هم بدونید. اگه بدونید چه ترانه های قدیمی ایرانی را که من با همین وینمپ فهمیدم خوانندش کیه دیگه دربارش کم لطفی نمیکنید.