مشاهده نسخه کامل
: گردهماییه بازی سازان در تهران ( 5 شنبه 21 اردیبهشت ساعت 9 تا 12 )
ehsan_wwe
02-05-2012, 22:32
با سلام طی صحبت هایی که با شهرداری استان تهران داشتیم به همراهی بنده آقای جهانگیری و آقای کرد
برای روز پنجشنبه 21 اردیبهشت در سرای محله ابن بابویه گرد هم خواهیم آمد
توضیحات بیشتر رو آقای مهدیار جهان گیری میدهند
Prince_ of _Persia
03-05-2012, 18:30
سلام دوستان عزیز و با تشکر از احسان جان گل
قرار هست دور هم یک گردهمایی داشته باشیم تا از نظرات و کارها و پیشنهادات همدیگه مطلع بشیم. یکی از مطالبع مهمی که در موردش بحث خواهیم داشت همون بحث سایت انجمن هست و بحث دیگه مون راجع به مجموعه سوم مستقل و همچنین راجع به کارهایی که برای آینده یازی های مستقل در نظر هست انجام یگیره و پیشنهادات تمامی دوستان در این رابطه .
اگه بشه هم سعی می کنیم از نشریات بازی هم افرادی رو دعوت کنیم . دوستان اگه به نظرشون افراد خاصی هم باید در جلسه دعوت بشوند به من اطلاع بدهند.
ehsan_wwe
03-05-2012, 22:41
معرفی دوستانی که با هماهنگی من شرکت میکنند( از طرف من ) .
prince_ of_persia مهدیار جهان گیری
- not -شهرام کرد
dragonboy ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و همکار گرامیشون
علی سرخیل ( گرافیست مطرح نگار گری ( vector artist )
hot_sun پیام عرب زاده
ehsan_wwe احسان مرادی
احتمالا امید صادقوند
تشریف نمیارن hossein_dig امتحان تجزیه تحلیل دارن کنسل شد تا ساعت 12 :دی
احتمالا سیاوش راد
احتمالا مصطفی ( peyman_maxxle - anti_milarity )
احتمالا شهروز علی مرادی
تشریف میارند شهاب الدین اویسی ( ssss_hhhh_oooo )
احتمالا هادی نوروزی ( hadi_665 - nightstar_665 )
عمرا mohsen_DDD چون امتحان داره
parvizamd
03-05-2012, 23:19
کاش من بودم.
M0hsen3D
03-05-2012, 23:23
بچه ها اگه بتونین یه گزارشی چیزی هم تهیه کنین خیلی خوب میشه (حیف منم نمیتونم یه چی حدود 2500 کیلومتر بکوبم بیام مرکز کشور) .
armin_555
03-05-2012, 23:27
کاش منم بودم.:19:
AMIR REZAs
04-05-2012, 09:03
خبر در 6-7 فروم بازیسازی ایرانی منتشر شد ( سرعتو حال میکنید؟ :31:)
آدرس دقیق رو لطف میکنید؟
ehsan_wwe
04-05-2012, 13:01
خیلی لطف کردی امیر جان
اینم از آدرس
هرکی آدرس خواست با شماره تلفن من تماس بگیره
شهر ری - بزرگراه آوینی به سمت ورامین - بعد از جهار راه فداییان اسلام - دومین بریدگی سمت راست ( ابن باویه ) - شهید تقی پور - میر آبدینی ( سمت راست ساختمان سفید رنگ سرای محله ابن باویه
اگه پیدا نکرد با شماره من تماس بگیره 3 145 143 0935
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] maps%2Fms%3Fie%3DUTF%26msa%3D0%26msid%3D2101800498 09593897747.0004bf328f44faffcc6e0)
hamed_benz
04-05-2012, 15:38
به هر جهت حرکت خوبیه ، ولی واسه بر و بچ تهران ، اونم تو این فاز امتحانات و کنکور ارشد داشگاه آزاد.
ولی اگه لطف کنید گزارش کتبی و تصویری هم آماده کنید ، بقیه هم فازی میبرن
anti-military
04-05-2012, 15:58
حرکت خیلی خوبیه
اونایی که تهران نیستن واقعا سخته واسشون بیان و به خاطر چند ساعت دوباره برگردن
چطوره بعد از تموم شدن مراسم از جمعیتی که جمع شدن استفاده کنید و برید جلو بنیاد تظاهرات کنید ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اگه دوتا دوست از شهرستان باهم دیگه بیان خوبه اما تنهایی سخته
فیلم و عکس هم بگیرید که ما هم ببینیم
Prince_ of _Persia
04-05-2012, 19:59
با تشکر از امیر رضا عزیز بابت پخش خبر.
دوستان عزیز خیلی دوس دارم همتون رو تو همایش ببینم . بجه هایی که شهرستانند واقعا جاتون خیلی خالیه اونجا . قول می دم حسابی عکس و خبر بدم تا شما هم در جریان قرار بگیرید.
سلام
آقا یه آدرس مترویی بگید ! یعنی من با مترو میامی کجا پیاده بشم و چجوری بیام ؟
lord arthas
04-05-2012, 23:05
یک ادرسم بگید که من از مشهد چجوری بیام؟ (بچه ای تنها در شهری غریب :31: )
armin_555
04-05-2012, 23:34
دمتون گرم اگه فیلمو عکس بگیرید.:31:
پارسا جان شما نرو ، تو راه میدزدنت!!!:31:
siavash_rad
05-05-2012, 12:47
:40:احسان جان ضمن عرض شرمندگی بی پایان .
و اینکه ما الان در گیر مقدمه نمایشگاه هستیم. از بنیادم چند بار تماس گرفتند و میدونی چقدر ما خاطرشون رو میخوایم..:10:
به احتمال زیاد بنده نمیرسم بیام. چون امسال احتمالا 2 یا 3 بخش شرکت کنیم.
آتیش زدم به مالم .................:33:
AMIR REZAs
05-05-2012, 14:27
این هم نظرات پرفیض یکی از دوستان در سایت بازیساز:
از آنجايي كه به عنوان يك علاقه مند به ساخت بازي نمي توانم در جمع شما شركت كنم ( آخه بچه تهرون نيستم ) پيشنهادات و انتقادات خودم را همينجا بيان مي كنم
الف - سايت شمارا بازديد كردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و به نظر مي رسد سايت فاقد هرگونه صفحه معرفي انجمن ، اهداف ، اولويتها و ... مي باشد .و يا اينقدر تو در تو هست كه من پيدا نكردم ( بابا يك تعريفي از خودتون بگذاريد ملت بفهمن با كيا طرفن )
ب- پيشنهاد مي كنم از اعضاي انجمن و علاقه مندان به ساخت بازي بخواهيد پيشنهادات خود را راجع به طرح هاي بازيهاي متن باز ارائه بكنند تا در آينده شاهد تولد چنين بازيهايي باشيم . ( گفتم بازي نه انجين ، حواست باشه ها )
ج - اميدوارم يكي از اعضا به عنوان دبير انجمن ، مباحث مطرح شده در گردهمايي را منعكس نمايد ( تا من هم بفهمم چه خبر بوده )
د - سعي كنيد نقد بيطرفي از حوزه هاي مختلف ساخت بازي در ايران داشته باشيد و نظراتتون را مطرح كنيد مثلا عملكرد بنياد ملي بازيهاي رايانه اي ، رسانه ها و بازي در ايران و...
دوستون دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
anti-military
05-05-2012, 19:47
ایشون رادیویی تلوزیونی کتابی چیزی تشریف ندارن ؟
AMIR REZAs
05-05-2012, 19:59
ایشون رادیویی تلوزیونی کتابی چیزی تشریف ندارن ؟
فکر نکنم چون با یوزر candc تو سایت بازیساز ثبت نام بود (:31:)
Prince_ of _Persia
05-05-2012, 21:12
سلام
آقا یه آدرس مترویی بگید ! یعنی من با مترو میامی کجا پیاده بشم و چجوری بیام ؟
من تا اینجاشو می دونم که باید خط کهریزک رو سوار شی و تا ایستگاه جوانمرد رو بیای از اونجا به بعد دیگه باید سوال کنی .
یک ادرسم بگید که من از مشهد چجوری بیام؟ (بچه ای تنها در شهری غریب )
شما هم که میای ترمینال جنوب متروی همونجا رو سوار شو و خط کهریزک همونجوری که به دوست قبلیمون گفتم.
ممنون خیلی وقته می خواستیم اهداق انجمن رو بزاریم حتما انجام می شه . ممنون امیر رضا جان از انعکاس نظر دوستمون
خبر همایش رو برای دنیای بازی فرستادم امیدوارم اونها هم حضور پیدا کنند.
M0hsen3D
05-05-2012, 21:29
اقا منم بلیط میگیرم میام ولی شب رو میرم خونه احسان :دی چطوره؟ نه اصلا یه هفته مهمونش هستم کنفرانس پژدو گیم هم میرم بعد اگه خیلی اصرار نکرد وایسم برمیگردم. :دی(احسان اگه نه بیاری همین الان پا میشم میام از اون جو گیراشم :دی)
god of war 2
06-05-2012, 00:24
سلام.
کار بسیار جالبی هست و مطمئنن موءثر در پیشرفت صنعت بازیسازی.
به احتمال زیاد من هم خواهم آمد.:10:
vernal125
06-05-2012, 22:09
خیلی خوبه آقا منم سعی میکنم بیام :10:
خیلی خوبه آقا منم سعی میکنم بیام :10:
اگه اومدنت حتمیه به من تو یاهو PM بده :10:
Prince_ of _Persia
07-05-2012, 10:05
خیلی عالیه بچه ها قدم همتون رو چشم .
منتظرم که همتون رو ببینم . بچه ها یه سری به انجمن بازیسازان مستقل بزنید و شماره های هماهنگی رو یادداشت کنید که یه وقت به مشکل خوردید بتونید آدرس رو پیدا کنید.
Prince_ of _Persia
09-05-2012, 20:57
خوب بالاخره انتظارها به پایان رسید و فردا زمان گردهمایی هست و همدیگه رو می بینیم :10:
تا اینجا که خدا رو شکر کارها خوب پیش رفته و امیدوارم به همین خوبی هم برگزار بشه و بتونیم نتیجه های خوبی رو از این گردهمایی بگیریم. دوستان حتما شرکت کنید چون پیش بینی می شه این دفعه نسبت به دفعات قبل شلوغ تر و کامل تر باشه هر کی شرکت نکنه از دستش رفته :31:
ممنون از همه دوستانی هم که همت کردند و از شهرهای دیگه دارند به همایش می یان . منتظر دیدن همتون هستم . :40:
سلام
هیمن الان از همایش برگشتم . خیلی عالی بود . ممنون از همه - پیامم دیدیم کلی حال کردیم با هم این شکلک مخصوص پیام ( :10: )
parvizamd
10-05-2012, 13:27
عکس بزارید.
lord arthas
10-05-2012, 13:34
گزارش بدید
M0hsen3D
10-05-2012, 13:51
فیلم بزارید.
anti-military
10-05-2012, 13:58
عکس بذارید
احسان عکس و فیلم میگرفت و خودشم میاد آپلود میکنه میذاره . گذارش هم فکر کنم کار مهدیاره . الان میاد دیگه اونا میگن .
lord arthas
10-05-2012, 14:22
اسپم نزارید :31:
خداوکیلی از بچه ها بپرسین من لحنم چجوری بوده,حتی تند هم رفتم 2-3 دفعه ولی طوری گفتم سر یکیش که به هرم ربط داشت خود Iload گفت خیلی قشنگ بود حرفت :31:
من تند میرم شماها با لحن وحشتناک میخونیدشون در صورتی که اینجوری نیست. :46:
مهدی ربیعی هم که دیر اومد یه مشت چرت و پرت داشتیم میگفتیم آخراش :31:
اینم بگم دلتون بسوره 4 تا رانی و یه آب معدنی رسید به من با چند تا شیرینی... :39:
ولی ایرادات گردهمایی:
1.در کل تکسچراش بد کار شده بود
2.در سالن رو اگه یه خورده جا به جا میکردن بهتر بود
3.نمیشمن صندلیاش یه متریال بدی داشت که تا تکون میخوردی صدا میداد :31:
4.Anti aliasing نداشت اصلاً,این چه گردهمایی آخه یه AA ساده نداره :2:
5.یکی از نوشته های بنر اشتباهی هایلایت قرمز داشت(به جای تیترش نصف جمله زیرش هایلایت شده بود) :13:
6.بامپ ندیدم در عوض تا دلتون بخواد رندر ریل تایم تو در و دیوار و میز و غیره بود که فریم ریت از 8 بیشتر نمیرفت,یک ساعت وقت اضافه گرفتن آخرشم وقت کم اومد (شانس آوردیم آدم کچل نبود وگرنه رفلکت اونم میخواست پردارش کنه که دیگه کلاً اجرا نمیشد)
7.این چرندیاتی که بالاتر نوشتم به خاطر آلودگی شهر بود که تاثیر رو مخم گذاشته. :18:آواتارم رو نگاه کنید علامت سواله,برای اینه که خودم هم مثل علامت سوال شدم ,یه دفعه جملات قلمبه میشن یه دفعه آب نمیرسه به مغزم چرت و پرت میده بیرون:34:
ولی جدا از شوخی خیلی خوب بود,کسایی رو دیدم که فکرشم نمیکردم,ولی کسایی رو که میدونستم میبینم اصلاً قیافه و رفتارشون اون چیزی نبود که فکر میکردم(برعکسشم بود)
parvizamd
10-05-2012, 18:31
پیام چقدر رندر ات ریت تایم هست .render to texture با کیفت بود .
ortegoli
10-05-2012, 18:31
سلام منم امروز اونجا بودم میتونم بگم اطلاعات خوبی کسب کردم و از نزدیک با دوستان آشنا شدم
خیلی خوب بود اما به نظر خودم به غیر از یک بازی بازی های دیگه کیفیت نداشت
امیدوارم بتونیم خدمتی هر چند اندک در امر بازی سازی کنیم
خداوکیلی از بچه ها بپرسین من لحنم چجوری بوده,حتی تند هم رفتم 2-3 دفعه ولی طوری گفتم سر یکیش که به هرم ربط داشت خود Iload گفت خیلی قشنگ بود حرفت :31:
من تند میرم شماها با لحن وحشتناک میخونیدشون در صورتی که اینجوری نیست. :46:
مهدی ربیعی هم که دیر اومد یه مشت چرت و پرت داشتیم میگفتیم آخراش :31:
اینم بگم دلتون بسوره 4 تا رانی و یه آب معدنی رسید به من با چند تا شیرینی... :39:
ولی ایرادات گردهمایی:
1.در کل تکسچراش بد کار شده بود
2.در سالن رو اگه یه خورده جا به جا میکردن بهتر بود
3.نمیشمن صندلیاش یه متریال بدی داشت که تا تکون میخوردی صدا میداد :31:
4.Anti aliasing نداشت اصلاً,این چه گردهمایی آخه یه AA ساده نداره :2:
5.یکی از نوشته های بنر اشتباهی هایلایت قرمز داشت(به جای تیترش نصف جمله زیرش هایلایت شده بود) :13:
6.بامپ ندیدم در عوض تا دلتون بخواد رندر ریل تایم تو در و دیوار و میز و غیره بود که فریم ریت از 8 بیشتر نمیرفت,یک ساعت وقت اضافه گرفتن آخرشم وقت کم اومد (شانس آوردیم آدم کچل نبود وگرنه رفلکت اونم میخواست پردارش کنه که دیگه کلاً اجرا نمیشد)
7.این چرندیاتی که بالاتر نوشتم به خاطر آلودگی شهر بود که تاثیر رو مخم گذاشته. :18:آواتارم رو نگاه کنید علامت سواله,برای اینه که خودم هم مثل علامت سوال شدم ,یه دفعه جملات قلمبه میشن یه دفعه آب نمیرسه به مغزم چرت و پرت میده بیرون:34:
ولی جدا از شوخی خیلی خوب بود,کسایی رو دیدم که فکرشم نمیکردم,ولی کسایی رو که میدونستم میبینم اصلاً قیافه و رفتارشون اون چیزی نبود که فکر میکردم(برعکسشم بود)
ای گفتی این صندلی یه صدایی میداد ادم کلی زایه میشد !
ولی خدایی آخر رندر تو تکسچر بود از روی مانیتور مهدیار میوفتاد رو یه پرده ما هم میدیدیم ! :18: :27:
منم خیلی حالم خرابه :31:
حسان کجاس چرا عکس نشون بچه ها نمیده ؟
خیلی خوب بود اما به نظر خودم به غیر از یک بازی بازی های دیگه کیفیت نداشت البته بستگی به این داره که کیفیت رو تو چی ببینید :31:اگه با مکس پین 3(این بازی رو فول گرافیک cpu 6هسته,vga gtx 680 یا HD 7970 که هنوز هیچ کدوم نیومدن ایران بیان هم بالای 1ملیون قیمتشونه با 16 گیگ رم میخواد)مقایسه کنی آره هیچ بازی تو دنیا کیفیت نداره :31:ولی اگر در حد یه کار مستقل ببینی کیفیت 2-3 تاشون خوب بود تقریباً و حتی اگر هم بد بود پتانسیل بالایی برای خوب شدن داشت.
Prince_ of _Persia
10-05-2012, 19:02
بچه ها عجله نکنید سعی کنید آرامش و احساسات خودتون رو حفظ کنید.:31:
واقعا خیلی خوش گذشت و اینکه بچه ها رو از نزدیک دیدم کلی شاد شدم . خیلی حیف شد اونایی که نتونست بیان واقعا جاشون خالی بود. بچه ها بزودی عکس و گزارش رو میذارم تا بچه هایی که نبودن هم در جریان کار قرار بگیرن
Reza Azimy_RW
10-05-2012, 19:38
واقعا دلم میخاست منم بودم اونجا
به هر حال که نشد
مهدیار جان این بازیمم که واسه مجموعه مستقل دادم خدمتت رو اگه قرار بر پخش مجموعه شد میخام RESTART رو جایگذینش کنم خودممم از این بازی که دادم راضی نبودم
البته بعید میدونم پخش شه !
---------- Post added at 08:38 PM ---------- Previous post was at 08:34 PM ----------
گه با مکس پین 3(این بازی رو فول گرافیک cpu 6هسته,vga gtx 680 یا HD 7970 که هنوز هیچ کدوم نیومدن ایران بیان هم بالای 1ملیون قیمتشونه با 16 گیگ رم میخواد)مقایسه کنی
پیام جان گرافیک رو که با سیستم مورد نیاز نمیسنجن !
مثلا" 2 Crysis با اون گرافیک رو سیستم معمولی راحت بالا میاد با تنظیمات گرافیکی بالا ولی Black Ops لگ میزنه و افت فریم داره تو همون سیستم :13:
parvizamd
10-05-2012, 19:42
when Payam be kind!!!
فیلم جدید وقتی پیام مهربان می شود:دی از آلن دلون
همیشه اینطوری باش .
کاش من بودم حداق پچه ها می دیدم .
anti-military
10-05-2012, 22:39
فعلا این هات داگو بزنید تا احسان بیاد عکس هارو آپلود کنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Prince_ of _Persia
11-05-2012, 08:08
واقعا دلم میخاست منم بودم اونجا
به هر حال که نشد
مهدیار جان این بازیمم که واسه مجموعه مستقل دادم خدمتت رو اگه قرار بر پخش مجموعه شد میخام RESTART رو جایگذینش کنم خودممم از این بازی که دادم راضی نبودم
البته بعید میدونم پخش شه !
آره رضا جان جات خالی بود . اتفاقا خبری هم در مورد مجموعه داشتم که آخر جلسه گفتم البته توضیحات بیشتری داره که می گم بزودی
when Payam be kind!!!
فیلم جدید وقتی پیام مهربان می شود از آلن دلون
همیشه اینطوری باش .
کاش من بودم حداق پچه ها می دیدم .
پرویز جان جای شما هم خیلی خالی بود.
اره جالبه همه پیام رو که از نزدیک می دیدن تعجب می کردن که چقدر لحن صحبتش با اون چیزی که توی نت به نظر می رسه فرق داره . پیام شخصیت دوست داشتنی داره باور ندارید از علیرضا بپرسید که قشنگ دیروز با هم مچ شده بودند. :10:
کی ؟ پیام ؟ من موندم یه عرب چه جوری می تونه لحن صحبت کردنش خوب باشه :31:
امیدوارم به همگی خوش گذشته باشه ما که نه می تونستیم بیایم نه وقتش رو داشتیم تازه اگر هم میومدم معلوم نبود دوباره عزم به کشتن کی می کردم احسان و رضا می دونن:31:
Prince_ of _Persia
11-05-2012, 10:58
بچه ها گزارش گردهمایی رو تو سایت انجمن گذاشتم . عکسها رو هم به دستم برسه تا شب می ذارم همونجا
anti-military
11-05-2012, 13:44
ممنون مهدیار جان واقعا شما نبودی کی میخواست از این کارا بکنه ؟ از پس همه چی برمیایی ...
M0hsen3D
11-05-2012, 14:14
اگه عکس و فیلم هم زودتر بزاری مخصوصا از اون شیطون کاری هاتون خیلی خوب میشه دیگه .:دی
کی ؟ پیام ؟ من موندم یه عرب چه جوری می تونه لحن صحبت کردنش خوب باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حرف دهنتو بفهم,عرب باباته,هی من میام جلو خودمو بگیرم نمیذارید دیگه...
بعد میگین لحنت بده,اگه جواب ندم که بدتر از اون میگین بی عرضه است.
حرف دهنتو بفهم,عرب باباته,هی من میام جلو خودمو بگیرم نمیذارید دیگه...
بعد میگین لحنت بده,اگه جواب ندم که بدتر از اون میگین بی عرضه است.
بابا شوخی کرد شکلک خنده رو ببین دیگه - بعدشم حسن درست نیست فامیلیه کسی رو مسخره کنی . خودت خوشت میاد !؟
وقتی دو ذره فهم و شعور شوخی رو نداشته باشی همین مشکلات هم پیش میاد . اشتباه از من بود که ادم حسابت کردم و خواستم اینجوری شوخی کنم باهات . اشتباه از من بود. در ضمن علی رضای عزیز من فامیلی کسی رو مسخره نکردم تا به حال توی این همه سال ندیده بودم کسی اینجوری باشه گفتم که درک شوخی فهم و شعور خودش رو می خواد . اشتباه از اول مال من بود
وقتی دو ذره فهم و شعور شوخی رو نداشته باشی همین مشکلات هم پیش میاد . اشتباه از من بود که ادم حسابت کردم و خواستم اینجوری شوخی کنم باهات . اشتباه از من بود. در ضمن علی رضای عزیز من فامیلی کسی رو مسخره نکردم تا به حال توی این همه سال ندیده بودم کسی اینجوری باشه گفتم که درک شوخی فهم و شعور خودش رو می خواد . اشتباه از اول مال من بود
این حرفت شوخی رو رد کرده,جملات پایین رو بخون تا یاد بگیری دیگه به هیچ ایرانی نگی عرب:
اعراب به ما آموختند که آنچه را که میخوریم "غذا" بنامیم و حال آنکه در زبان عربی غذا به "پس آب شتر" گفته میشود.
اعراب به ما آموختند که برای شمارش جمعیّتمان کلمۀ "نفر" را استفاده کنیم و حال آنکه در زبان عربی حیوان را با این کلمه میشمارند و انسان را با کلمۀ "تن" میشمارند؟ شما ۵ تن آل عبا و ۷۲ تن صحرای کربلا را بخوبی میشناسید.
اعراب به ما آموختند که "صدای سگ" را "پارس" بگوئیم و حال آنکه این کلمه نام کشور عزیزمان میباشد؟
اعراب به ما آموختند که "شاهنامه آخرش خوش است" و حال آنکه فردوسی در انتهای شاهنامه از شکست ایرانیان سخن میگوید.
آیا بیشتر از این میشود به یک ملّت اهانت کرد و همین ملّت هنوز نمیفهمد که به کسانی احترام میگذارد که به او نهایت حقارت را روا داشته اند و هنوز با استفادۀ همین کلمات به ریشش می خندد.
آیا در کتاب سفینه البهار نمیخوانیم که بالاترین ایرانی از پست ترین عرب پست تر است؟!!!!
حداقلّ بیائید با یک انقلاب فرهنگی این کلمات و این افکار (حقارت پذیری) را کنار بگذاریم.
بجای "غذا" بگوئیم "خوراک "بجای "نفر" بگوئیم "تعداد" و یا "تن"(هرچند عربیست)
بجای "پارس سگ" بگوئیم "واق زدن سگ"
و بجای " شاهنامه آخرش خوش است " بگوئیم "جوجه را آخر پائیز میشمارند"
M0hsen3D
11-05-2012, 21:48
ممنون پیام جان خیلی عالی بود , درود بر ایرانی مرگ بر اعراب سوسمار خور. :دی
lord arthas
11-05-2012, 22:23
از تو ف_یس بوک برداشته بودی ؟ :31:
anti-military
11-05-2012, 22:50
عرب و ایرانی و آمریکایی و افغانی نداریم. فقط انسان خوب داریم و انسان بد
ممکنه یکی عرب باشه و جد و آباد من و تو هم به پاش نرسن پس اینکه کلا یه نسلی رو خطاب کنیم خوب نیست. نشونه جاهلیته
نسل عربها بیشترشون یه سری خصوصیت بد دارن اما ایرانی ها هم اگه بیشتر خصوصیت بد نداشته باشن کمتر ندارن
درکل مشکل خشن بودن بعضی از نسل ها عرب رو اگه کنار بذاریم عرب ها تو خیلی چیزها از ما بهترن
این گسترش اختلاف ها خوب نیست. همین اختلاف ها کم کم زیاد میشه و اگه حتی 200 سال آینده جنگی بشه و خونی ریخته بشه دلیلش انسانهای جاهل امروزی بودن.
همین شماهایی که دم از دشمنی و کثیف بودن اعراب میزنید اگه عرب هم بودید همین حرفهارو در مورد ایرانی ها میزدید
این حرفت شوخی رو رد کرده,جملات پایین رو بخون تا یاد بگیری دیگه به هیچ ایرانی نگی عرب:
اعراب به ما آموختند که آنچه را که میخوریم "غذا" بنامیم و حال آنکه در زبان عربی غذا به "پس آب شتر" گفته میشود.
اعراب به ما آموختند که برای شمارش جمعیّتمان کلمۀ "نفر" را استفاده کنیم و حال آنکه در زبان عربی حیوان را با این کلمه میشمارند و انسان را با کلمۀ "تن" میشمارند؟ شما ۵ تن آل عبا و ۷۲ تن صحرای کربلا را بخوبی میشناسید.
اعراب به ما آموختند که "صدای سگ" را "پارس" بگوئیم و حال آنکه این کلمه نام کشور عزیزمان میباشد؟
اعراب به ما آموختند که "شاهنامه آخرش خوش است" و حال آنکه فردوسی در انتهای شاهنامه از شکست ایرانیان سخن میگوید.
آیا بیشتر از این میشود به یک ملّت اهانت کرد و همین ملّت هنوز نمیفهمد که به کسانی احترام میگذارد که به او نهایت حقارت را روا داشته اند و هنوز با استفادۀ همین کلمات به ریشش می خندد.
آیا در کتاب سفینه البهار نمیخوانیم که بالاترین ایرانی از پست ترین عرب پست تر است؟!!!!
حداقلّ بیائید با یک انقلاب فرهنگی این کلمات و این افکار (حقارت پذیری) را کنار بگذاریم.
بجای "غذا" بگوئیم "خوراک "بجای "نفر" بگوئیم "تعداد" و یا "تن"(هرچند عربیست)
بجای "پارس سگ" بگوئیم "واق زدن سگ"
و بجای " شاهنامه آخرش خوش است " بگوئیم "جوجه را آخر پائیز میشمارند"
واقعا برات متاسفم از ته دل می گم گفتم که درک شوخی فهم خودش رو می خواد که ما همچین چیزی رو در جنابعالی ندیدم من توهینی به کسی نکردم ولی چون تو گفتی شایسته نیست من چیزی کمتر بگم ببین مثل اینکه زیاد نشستی پای کامپیوتر خلقیاتت هم تغییر کرده خوش باز عزیزم ببینم به کجا می خوای برسی احترام زیادی برات قائل بودم ولی نشون دادی از یه بچه هم بچه تری قدت بیخودی رفته بالا واقعا متاسفم :13::2:
درضمن به خاطر اینکه سوئ تعبیری واسه دوستان دیگه از من پیش نیاد من توهینی به هیچ کسی نکردم ایشون
پیام عرب زاده هستن من به خاطر همین بهشون گفتم عرب فقط همین ولی بازم گفتم و می گم مثل اینکه درست می گن نشستن زیاد پای کامپیوتر عقل هوش رو از بین می بره و صد البته حرف من رو هم یادتون باشه درک شوخی فهم و شعور خاص خودش رو می خواد
vernal125
11-05-2012, 22:55
ممکنه یکی عرب باشه و جد و آباد من و تو هم به پاش نرسن پس اینکه کلا یه نسلی رو خطاب کنیم خوب نیست. نشونه جاهلیته
نسل عربها بیشترشون یه سری خصوصیت بد دارن اما ایرانی ها هم اگه بیشتر خصوصیت بد نداشته باشن کمتر ندارن
درکل مشکل خشن بودن بعضی از نسل ها عرب رو اگه کنار بذاریم عرب ها تو خیلی چیزها از ما بهترن
این گسترش اختلاف ها خوب نیست. همین اختلاف ها کم کم زیاد میشه و اگه حتی 200 سال آینده جنگی بشه و خونی ریخته بشه دلیلش انسانهای جاهل امروزی بودن.
همین شماهایی که دم از دشمنی و کثیف بودن اعراب میزنید اگه عرب هم بودید همین حرفهارو در مورد ایرانی ها میزدید
کاملآ موافقم :31:
M0hsen3D
11-05-2012, 23:30
موافقم ,ولی ما که کاریشون ندارم اونا هستن که علاوه تمام توهیناتی که به ایرانی میکنن و خواهند کرد میخواهند خلیج فارس عزیز رو با حیله و کلک (که بر میگرده باز به سیاست کثیف انگلیس) از ما بگیرن! اخه اینا چه جور موجودات هستن که اینطوری با ملت ما تا میکنند؟! (بابا برو سوسمارتو بخور خلیج میخوای چیکار؟!)
ehsan_wwe
11-05-2012, 23:45
صحبتا براي يه سوه برداشت به کجاها کشيد
قفل ميکنمش
و از حالت مهم در ميارمش با کوشي انلاين شدمدشرکککک شرمندهد
ortegoli
12-05-2012, 16:23
آقا احسان کلا کارتون درسته این همه با هم عکس انداختیم یک دونه اش از من نیست:13:
Prince_ of _Persia
12-05-2012, 16:26
چرا اینجوری شد ؟ مگه شما تو اون عکس یادگاری دسته جمعیه نیستی ؟
god of war 2
12-05-2012, 16:45
ما که نتونستیم بیایم.شرمنده.
فقط بهتر بود زیر تصاویر اسامی رو به ترتیب از یک جهت مینوشتید تا اونایی که نتونستند بیان هم با چهره دوستان دیگه آشنا بشن.
anti-military
12-05-2012, 17:10
من از ظهره میخوام یه چیزی بگم جی پی آر اسم خراب شده
خواستم بگم من الان عکس هارو ظهر دیدم اما هیچ کسو نمیشناسم اگه میشه اسامی افراد تو عکس هم بگید
Prince_ of _Persia
12-05-2012, 19:47
بچه ها یک سرور در raid call. برای دسترسی راحت تر و نزدیک تر شدن دوستان به همدیگه و دور هم بودن ایجاد کردیم
تا جلسات انجمن رو هم در این مکان برگزار کنیم. برای فردا شب ساعت 10 هم اولین جلسه رو خواهیم داشت که از دوستان تقاضا می کنم حتما حتما حضور داشته باشید.
البته سرور از هم اکنون فعال است و شما می تونید وارد اون بشید. آیدی این سرور 276663 هست . منتظر همه شما هستیم .
( برای دوستان که با raid call آشنا نیستند این برنامه یک برنامه چت با امکانات بالاست می تونید اون رو از نت دانلود کرده و نصب کنید و خیلی راحت یک یوزر برای خود ساخته و با زدن آیدی سرور وارد سرور انجمن بازی سازان شوید. )
ببخشید
فقط عده خاصی میتونن بیان یا همه؟
سلام
ما در حال اسباب کشی هستیم احتمالا از فردا من دیگه دسترسی به نت ندارم تا یه چند وقت که اینترنت خونه جدیدمون ردیف بشه ( نمیدونم چجوریه و چند وقت باید تو نوبت اینترنت باشم ) پیشاپیش از این که نمیتونم تو این جلسه گفتگو باشم پوذش میخواهم . اگر کاری پیش اومد و جلسه حضوری قرار بود برگذار بشه با شمارم تماس بگیرید : 09386982080
Prince_ of _Persia
12-05-2012, 20:44
نه مشکلی نیست همه بچه های بازی ساز می تونند حضور داشته باشند.
-----------------------
علیرضا جان اشکالی نداره . اگه مورد ضروری پیش اومد حتما من خودم خبرت می کنم.
Reza Azimy_RW
13-05-2012, 18:43
مثل اینکه دوباره دیر رسیدم
امشب هم هست ؟
lord arthas
13-05-2012, 20:47
اره ساعت 10 بیا
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.