مشاهده نسخه کامل
: روشن نشدن سیستم
سلام دوستان عزیز
دوستان من دیشب وقتی که کارم با کامپیوتر تموم شد . سیستم و خاموش کردم . صبح که اومدم روشن کنم دیگه روشن نشد . اصلا دکمه پاور کار نمیکنه .. اینم بگم که چراغ روی مادربردم روشنه .. نمیدونم مشکل از چیه .. لطفا هر کی میدونه کمک کنه .. با سپاس
مدل مادربرد -- abit an52s
اگه دکمه ی پاور رو میزنید ولی کلا سیستم روشن نمیشه اول از همه کلید پاور رو از مین بکنید و با پیچ گوشتی اتصال کوتاه کنید ببینید با اینکار روشن میشه یا نه
کابل 20 پین یا 24 پین رو روی مین چک کنید
درست نشد و از طرف برق هم مشکلی نبود مشکل یا از پاور است یا مین
اگه به مین رسیدید بهتون میگم چیکار کنید
New-P30world
02-05-2012, 21:31
سلام
یکی از سیستم های قدیمی من هم روشن نمیشه! :13:
کول دیسک پشت کیس میزنم چراغ یا LEDش! روشن میشه.. اگه مشکل از پاور باشه همین مقدار برق هم ازش رد میشه!؟؟
اینکه گفتی اتصال رو کوتاه کنه و کابل 20 پین یا 24 پین.. یعنی چی!؟؟
شرمنده دیگه ما بیشتر نرم افزاریم! تا سخت افزار.. :11:
سلام
یکی از سیستم های قدیمی من هم روشن نمیشه! :13:
کول دیسک پشت کیس میزنم چراغ یا LEDش! روشن میشه.. اگه مشکل از پاور باشه همین مقدار برق هم ازش رد میشه!؟؟
اینکه گفتی اتصال رو کوتاه کنه و کابل 20 پین یا 24 پین.. یعنی چی!؟؟
شرمنده دیگه ما بیشتر نرم افزاریم! تا سخت افزار.. :11:
بله این مشکل میتونه از پاور هم باشه
کابل 20 پین یا 24 پین از طرف پاور که روی مین است
مواردی که گفتم رو هم شما هم بررسی کنید
New-P30world
02-05-2012, 23:02
سلام/ممنون
الان که دیگه جنازه ایی! بیش نیستم ولی فردا کیس رو کلا تخلیه! می کنم هم واسه رفع عیب و هم تمیز کاری..
خب با پیچ گوشتی چطور اتصال رو کوتاه کنم!؟؟
سلام/ممنون
الان که دیگه جنازه ایی! بیش نیستم ولی فردا کیس رو کلا تخلیه! می کنم هم واسه رفع عیب و هم تمیز کاری..
خب با پیچ گوشتی چطور اتصال رو کوتاه کنم!؟؟
سیم پاور سوئیچ روی مین رو بکنید و دکمه ی پاور رو on کنید و با پیچ گوشتی روی power switch در f-panel یک سر پیچ گوشتی به پین مثبت و یک سر به گراندش بخوره
سلام دوستان عزیز
دوستان من دیشب وقتی که کارم با کامپیوتر تموم شد . سیستم و خاموش کردم . صبح که اومدم روشن کنم دیگه روشن نشد . اصلا دکمه پاور کار نمیکنه .. اینم بگم که چراغ روی مادربردم روشنه .. نمیدونم مشکل از چیه .. لطفا هر کی میدونه کمک کنه .. با سپاس
مدل مادربرد -- abit an52s
اتفاقا من هم همین مشکل رو دارم ولی تمام کارهایی ک دوستمون گفت رو هم انجام دادم نشد که نشد!!
اتفاقا من هم همین مشکل رو دارم ولی تمام کارهایی ک دوستمون گفت رو هم انجام دادم نشد که نشد!!
شما اگه سیستمتون روشن نمیشه دکمه پاور مین و خود پاور رو باید چک کنید
شما همه این موراد رو چک کردین ؟
Mehran-King
15-02-2013, 20:35
سلام دکمه پاور پشت کیس رو هم یه نگاه بندازین^^
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.