مشاهده نسخه کامل
: انتخاب رم مناسب
سلام خدمت اساتید و دوستان محترم
بنده قصد خرید 8 گیگ رم برای سیستمی با این مشخصات رو دارم :
سی پی یو : Intel core i3 2100
مادر بورد : Asrock P67 Pro3
(مورد استفاده برای گیم)
میشه راهنمایی بفرمایید ram مورد نیاز رو از کدوم برند و با چه مشخصاتی تهیه کنم
با تشکر.
سلام بستگی به بودجه شما داره شما باید برای این پلتفورم رم با فرکانس بالا تهیه کنید چون تو گیم با فرکانس بیشتر سازگاری
دارد تا تایمینگ ... از این برندها تهیه کنی بهتره Corsair ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])....Gskill ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])...البته ADATA هم خوبه
سلام بستگی به بودجه شما داره شما باید برای این پلتفورم رم با فرکانس بالا تهیه کنید چون تو گیم با فرکانس بیشتر سازگاری
دارد تا تایمینگ ... از این برندها تهیه کنی بهتره Corsair ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])....Gskill ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])...البته ADATA هم خوبه
سلام
با توجه به مواردی که ذکر کردید و از اونجایی که این مین بورد تا فرکانس 2133 رو ساپورت میکنه بهتره این مقدار رم با این فرکانس بگیرم.
سلام
با توجه به مواردی که ذکر کردید و از اونجایی که این مین بورد تا فرکانس 2133 رو ساپورت میکنه بهتره این مقدار رم با این فرکانس بگیرم.
بله خوبه این فرکانس
لازم به هزینه آنچنانی نیست، به نظرم باس 1600 با تایمینگ 8-8-8-24 برای گیم، مناسب و کافی هست.
با توجه به MB و CPU انتخابی، حتما کارت گرافیک قدرتمند تهیه کنید چون مهم ترین قطعه برای گیمینگ کارت گرافیک هست و CPU هم قدرت مناسب رو داره.
پیروز باشید.
به نظر بنده زیاد برای رم هزینه نکنید و همان عرف بازار را تهیه کنید
Dj_aghamajid
02-05-2012, 13:54
2 تا ماژول 4 گیگی با باس 1600 بگیری کافیه.
2 تا ماژول 4 گیگی با باس 1600 بگیری کافیه.
از همه دوستانی که راهنمایی فرمودن تشکر میکنم ,فقط اینکه از کدوم برند بگیرم بهتره همونطور که دوست خوبمان t-38
گفتن gskill,corsair و adata ,ممنون میشم اگه نظرتون رو بفرمایید.
برندها خیلی تو این زمینه با هم تفاوت ندارند.همین هایی که نام بردید همگی خوبند.
افزایش سرعت اجرای پی.سی بیشتر به رم بستگی داره یا cpu ؟؟
به کل سیستم مربوط میشه ولی خوب بین این 2 تا پردازنده اهمیت بیشتری داره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.