PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کابین هلی کوپتر نفر بر ( Low Polys )

anti-military
01-05-2012, 11:30
سلام. امروز داشتم تو هاردم میگشتم یکی از کارهای قدیمی رو دیدم که برای بازیمون طراحی کرده بودم گفتم بذارم اینجا

این طرح نیمه کاره است و مال یه بازی بود که به صورت گروهی ساخته میشد که فعلا به خاطر مشکل مالی نیمه کاره مونده و بعد از جور شدن سرمایه دوباره ادامه بازی ساخته میشه

اگه وقت داشتم این مدلو تکمیلش میکردم اما فعلا وقت ندارم روش کار کنم

به هرحال گفتم بذارم تو سایت از بیکاری بهتره

دید کلی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت پرش

از بالا

تعداد poly هاش کمتر از 1000 تا هست اما تو صحنه یه سری مدلهای دیگه هست که اینجا زیاد نشون میده

از این مدلهای نیمه کاره زیاد زدم اگه خوشتون اومد بگید بازم میذارم :31:

ehsan_wwe
01-05-2012, 12:07
وایی چه کولاکیه
نذاریا خیلی حیفه
تمومش کن بزار تو توربوکیو برای فروش کلی میخرنش

anti-military
01-05-2012, 20:55
وایی چه کولاکیه
نذاریا خیلی حیفه
تمومش کن بزار تو توربوکیو برای فروش کلی میخرنش

ممنون احسان. الان اینجوری میگی من جو گیر میشم کارو زندگیو ول میکنم میرم مدل میزنم و ساختمون نیمه کاره میمونه و بابام از خونه بیرونم میکنه و تو خیابون گیر رفیق ناباب می افتم و معتاد میشم و خودکشی میکنم . اما زنده میمونم و میبرنم بیمارستان روانی و از اونجا هم فرار میکنم و میام دوباره معتاد میشم و می افتم تو جوب و یه روز که از خیابون میخوام رد بشم تصادف میکنم و شهرداری میاد با بیل از کف خیابون جمم میکنه و ...

من چه بدی به تو کرده بودم مگه ؟

جدا از شوخی این در برابر کارهایی که خودت میزنی جوک هم نیست ...

ehsan_wwe
02-05-2012, 01:16
خیلی خوب ساختیش جدا جای تبریک داره کارای من هیچوقت به این کیفیت نیستن خودت یه پا استادی که هم تو واقعیت میتونی بچینی رو هم بسازی
هم تو مجازی

راستی
دوستان میدونید که چی باعث شده که این کار انقدر زیبا جلوه بده ؟

یکی از اصول زیبایی شناختی ( علمی که کمک میکنه چیزیو که به چشم همه شاید معمولب به نظر بیاد تو ذهنشون زیبا جلوه بده و موارد دیگر .) میگه که کاری که توش تشکیل شده باشیه از خطوط زیاد تاثیر چند برابر نصبت به کاری که کمتر توش خطوط دخیل هستن رو ذهن میزاره
مثال معروف برج ایفل که پر از خطوطه که هیچی نیست واقا یه برج 4 پایه معمولیه بدون خط هاش
و برج یاد بود جرج واشنکتن که یه تیکه سنگه
برج آزادی و برج میلاد
و.....