ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یکی درباره دستگاههای زیر کمک کنه

ehsan102
01-05-2012, 07:51
سلام دوستان من می خواستم ببینم این دستگاههایی که جدیدی اومده امکانات یک گوشی رو داره یعنی می شه باش تماس تلفنی داشت sms ارسال کرد .

این ماله سامسونگه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم ماله اپل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sajjad1973
01-05-2012, 08:16
سلام دوستان من می خواستم ببینم این دستگاههایی که جدیدی اومده امکانات یک گوشی رو داره یعنی می شه باش تماس تلفنی داشت sms ارسال کرد .

این ماله سامسونگه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] za%2Foffers%2F30544128%2FSamsung%2BGalaxy%2B5.0%2B YP-G70%2B8GB%2BMP3%2BPlayer%2F)
اینم ماله اپل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fmp3-players%2Fapple-ipod-touch-third%2F4505-6490_7-33770781.html)

نه دوست عزیز - من خودم یه samsung yp -p2 رو دارم - اینا درحقیقت player هستن که امکانات دیگه ای هم بهشون اضافه شده و لی قابلیت تلفن بودن رو ندارن

البته مال من میتونه با بلوتوث با گوشی ارتباط برقرار کنه و بعد میشه باش شماره گرفت و صحبت کرد - اما خودش قابلیت سیم کارت خوردن و مثل گوشی کار کردن رو نداره -