ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ ASUS X44H

Punisher_2008
30-04-2012, 21:54
سلام...
این نوت بوک جدید به تازگی ارائه شده و داخل رنج خودش جز مناسبترین گزینه ها هست.
داخل بخش مشاوره هم زیاد دیدم پیشنهاد شده.
ولی کلوپش رو ندیدم. گفتم کلوپش رو محیا کنیم دوستان تبادل نظر و مشکلاتشون رو حل کنند:40::40:

من خودم امروز این نوت بوک رو خریدم . نوت بوک قبلیم Dell Inspiron N5040 بود ازش خیلی راضی بودم فقط با سایز و وزنش کمی مشکل داشتم...
برای همین با راهنمایی دوستان و مطالعه تاپیک های مشاوره بلاخره این نوت بوک رو خریداری کردم

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Intel® Core™ i3 Processor
Intel® Pentium® Dual-Core Processor
Intel® Celeron® Dual-Core Processor
---------------------------------------------------------
Genuine Windows® 7 Home Premium
Genuine Windows® 7 Home Basic
This version contains all product updates (SP1)
---------------------------------------------------------
Intel® HM65 Express Chipset
-----------------------------------------------------
4 GB SDRAM 1333 MHz
--------------------------------------------------
14.0" 16:9 HD (1366x768) LED Backlight
-------------------------------------------------
Integrated Intel® HD Graphics 3000/X4500/HD Graphics
------------------------------------------------------
Super-Multi DVD
2 -in-1 card reader ( SD/ MMC)
0.3 Mega Pixel web camera
Integrated 802.11 b/g/n
Built-in Bluetooth™ V3.0+HS (Optional)
2.44 kg (with 6 cell battery)
HDMI
USB 3
1 x Microphone-in jack
1 x Headphone-out jack
1 x VGA port/Mini D-sub 15-pin for external monitorDVDRW
---------------------------------------------------
Built-in Speakers And Microphone
Altec Lansing® Speakers
---------------------------------------------
4Cells 2600 mAh 37 Whrs
6Cells 4400 mAh 47 Whrs
-----------------------------------------

Punisher_2008
30-04-2012, 22:09
سلام مجدد..
خب من خودم با کانفیگ زیر و گارانتی ویستا و یه خنک کننده یا هامون کول پد همراه . 890 خریدم:
CPU B950
4GIG RAM
Indel HD 3000
750GIG HARD
خوشبختانه یه dvd از تمام درایور هاشم بهم داد.
خودش یه موس هم همراش بود.
به زودی به نقد و بررسی ازش قرار میدم.
دوستان دیگه ای هم اگه این نتبوک رو دارند خوشحال میشم تبادل نظر کنند..

موفق باشید

Punisher_2008
01-05-2012, 21:43

سلام...
خب تست های زیادی روی این نوت بوک انجام دادم.
باطری حدود 4 ساعت دوام میاری.. wi-fi روشن.دقیقا مثل نوت بوک قبلیم..
البته با توجه به اینکه این از سری سندی برچ است و مصرف کمتری هم داره و نسبت به Core i3 هم کمی ضعیفتر و نمایشگر کوچکتری رو داره انتظار داشتم بیشتر نگه داره..
البته شاید بعدا باطری کالیبر بشه و عملکردشو نشون بده.

خب بزارید مزایا و معایب این نوت بوک رو از دیدگاه خودم بگم:

مزایا:
ظاهر شیک و زیبا
بدنه با کیفیت و ضد خش
کانفیگ مناسبت و قیمت مناسب
نمایشگر بسیار با کیفیت
عدم ایجاد حرارت و صدا های عجیب
ساپورت USB 3
استفاده از پرداشگر های سندی برچ
پورت HDMI
سیستم خنک کنندگی بسیار قوی
کیفیت صدای بسیار خوب
و....

معایب:
1: فقط دو پورت USB داره یکی 2 و یکی USB 3 هست.نسبت به نوت بوک قبلیم که 3تا داشت به نظر من کمه.
چون یکی توسط فرستنده موس بیسیم اشغال میشه و از کولد پد استفاده هم کنید تمام پورت ها اشغال میشه.

2: صفحه کلید با اینکه طراحی زیبایی داره اما فاصله بین کلید ها کم هست این باعث امکان اشتباه رو تایپ رو افزایش میده.

3:سوکت شارژ سمت چپ دستگاه قرار داره این باعث میشه گاهی دست پا گیر باشه.

4: علارغم کیفیت صدای بسیار خوب حجم صدا کمی کم هست...(البته شاید من اینجوری احساس میکنم چون n5040 که داشتم :40:صداش فوق العاده بود)

خوشبختانه B950 به اندازه کافی قوی هست. بنچمارک ها و rate هاش تفاوت چندانی با Core i3 ها ندارند.. به خصوص در عمل..
بله یکسری از قابلیت های Core i3 رو ندراه مثل فناوری hyper یا هامون ساخت 2 هسته مجازی در کنار دو هسته اصلی...
من سرعت انتقال و.. رو با نوت بوک قبلیم که سی پی یو Core i3 380M داره مقایسه کردم تقریبا مثل هم بودن.. زیاد تفاوتی خاصی نداشتند.
در convert کردن Core i3 سریعتر از B950 عمل میکنه. اما B950 هم کند عمل نمیکنه...

البته ناگفته نماند طبق بنچمارک هایی که از netbookchek دیدم بعد از 390M بیشترین بنچمارک مطعلق به 380m هست!

نمره rate ویندوز بین دو سی پی یو:
Core i3 380m: 6.4
Pentium B950 Dual core: 5.9

از روی کنجکاوی مثل قبل امدم با نصب چند بازی سیستمم رو محک بزنم:
1: FIFA 12 رو رزولیشن HD با فرم بسیار بالایی اجرا شد
2: Syndicate با رزولیشن HD به راحتی و فرم بالا اجرا شد!
Syndicate در واقع 1گیگ حافظه اختصاصی از گرافیک احتیاج داره که واقعا با اجرا شدندش روی گرافیک انبورد HD3000 منو سوپرایز کرد..
Dead space 2: به رزولیشن hd و فرم بالا.
Medal of honor 4 : با رزولیشن hd و فرم خوب.

من اهل بازی نیستم.. فقط جهت محک زدن سیستم و به خصوص سی پی یو b950 اینکارو کردم.
هامنطور که فکر میکردم این سی پی یو قدرت لازم رو برای اکثریت کار های روز مره به راحتی داره.

اسکرین شات های زیر RATE سیستم و البته اون گوشی مقدار سی پی یو اشغال شده وسط بازی و شلوغی Syndicate رو نشون میده.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] om%2FU2ntitled.jpg)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] om%2FUntitled.jpg)

:40::40::40::40:

Punisher_2008
03-05-2012, 13:13
سلام..
نوت بوک برای بازی مناسب نیست. به خصوص اونهای که گرافیک مستقل و اختصاصی ندارند ولی خیلی ها مثل خودم هر از گاهی دوست دارند نوت بوک بازی کنند.
پیشنهاد میکنم به تاپیک زیر مراجعه کنند.
این تاپیک رو بنده ایجاد کردم. از هامون موقع که Dell Inspiron N5040 رو خریدم..
بازی های زیادی توسط بنده و دیگر دوستان تست شده و شما با خیال راحت میتونید اونهارو اجرا کنید.
در ضمن گرافیک نوت بوک قبلی بنده Intel HD Graphics بود و از نوع سندی برچ نبود یعنی قدرت shader بین 500-677 MHz است.
اما برای HD 3000 قدرت Shader بین 350-1350 MHz است...
یعنی بازی هایی که توسط من رو نونت بوک قبلی تست شده و در اون تاپیک قرار داده شده شما رو این نوت بوک بسیار روانتر و با فرم بیشتر تجربه خواهید کرد.. چون قدرت shader این مدل دو برابر قبلی هست..
هامنطور که میدونید گرافیک های برای پردازش از سی پی یو و رم مورد نیازشون رو از رم اصلی سیستم تامین میکنند..
hd300 با سی پی یو های خانواده Core i5 ,7 قدرت shader تا 1350 است..
برای B950 و Core i3... تا 1100mhz است... و مدل های ضعیفتر تا 900MHZ
در کل اگه بازم این نوت بوک رو با کانفیگ Core i3 خریداری کردید در بازی ها بازم کمی فرم و رندر بهتری خواهید کرد.

بازی های تست شده روی گرافیک های Intel:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])قبل از بازی چند نکته رو دقت کنید:
1: اخرین ورژن directx 10 رو دانلود و نصب کنید
2: اخرین ورژن درایور گرافیک رو از سایت اینتل دریافت کنید. در حال حاظر اخرین ورژن 8.15.10.2622 هست که در تاریخ1/10/2012 ریلیز شده
3: قبل از بازی انتی ویروس رو غیر فعال کنید.

پیشنهاد میکنم بازی هارو در رزولیشن 1280 720 و جزئیات حالا LOW یا Medium قرار بدید.
البته این گرافیک حرفه ای نیست زیاد که جزئیات و سایه زنی ها رو عالی تحویلتون بده برای همین روی جزئیات خودتون رو اذیت نکنید چون تفاوتی خاصی نمیکنه بیشترین تاثیر رو روی کاهش فرم دریافتی رو قرار میده..

من اکثر بازی هام رو روی 1280 720 و جزئیات low با فرم بسیار بالایی اجرا کردم.
هرچند بازی هایی مثل FIFA 12 یا Left 4 dead یا max payen 2 یا Pes 2011 یا Cuntre 2011 یا ...رو روی حداکثر رزولیشن و جزئیات روان اجرا کردم.

سوالی بود بنده در خدمتم:40::40::40::11::10:

adrenalin
03-05-2012, 14:10
ممنون دوست عزیز بابت بررسی چون به احتمال زیاد میخوام همینو تا چند وقت دیگه بگیرم
راستی تاچ پد این مدل مشکلی نداره چون اکثر دوروبیام که asus دارن همه مشکل تاچ پد دارن
شما قیمت نسخه i3 ندارید؟

Punisher_2008
03-05-2012, 20:35
ممنون دوست عزیز بابت بررسی چون به احتمال زیاد میخوام همینو تا چند وقت دیگه بگیرم
راستی تاچ پد این مدل مشکلی نداره چون اکثر دوروبیام که asus دارن همه مشکل تاچ پد دارن
شما قیمت نسخه i3 ندارید؟
سلام..
خیر دوست عزیز تاچ پد مشکلی نداره..
تا جایی که یادمه سری 12 اینچی asus اوایل مشکل تاچ پد داشتند که بعد حل شد...

قیمت Core i3 حدود 1.100 است.

Punisher_2008
03-05-2012, 21:40
سلام...
خوب هامنطور که میدونید این Asus x44h با 3 نوع سی پی یو ارائه شده
Intel® Core™ i3 Processor
Intel® Pentium® Dual-Core Processor
Intel® Celeron® Dual-Core Processor
ارائه شده.
اما خود Intel® Core™ i3 Processor یا Intel® Pentium® Dual-Core Processor شامل یه خانواده بزرگ با مدل ها متفاوت و قاعدتا قدرت متفاوت میشه.

این نوت بوک رو با Core i3 2310 ,2330 و Pentium B940,B950( البته یه مدل داره که با گرافیک اختصاصی AMD Radeon HD 6470M ارائه شده CPU از نوع Core i3 2350 است قیمتشم 1.500 تا 1.400 است.)

در پایین میتونید بنچمارک سایت Netbookchek از دو سی پی یو 2310 Core i3 و Puntium B950 ملاحظه کنید.

به نظر من بیشترین تفاوت بین این دونوع یعنی سری Puntium B و Core i به قابلیت هایی مثل HyperThreading, AVX, Quick Sync, Virtualization که سی پی یو هایی خانواده Core i به انها مجهز هستند اما Pentium dual core ها از انها بی نصیب هستند.

HyperThreading یعنی هامون ساخت دو هسته مجازی در کنا دو هسته اصلی است... اگه از مد Core i3 استفاده کنید و وارد davic manger و قیمت cpu برید میبنید سی پی یو شما رو 4 تا نشون میده که در واقع دو تای اولی دو هسته سی پی یو است و دو تای اخری دو هسته مجازی یا هامون فناوری HyperThreading است.

قابلیت quick video sync باعث میشه در تبدیل و Convert عملکرد Core i3 سعیتر باشه.

قابلیت های بالا در سی پی یو های خانواده Intel® Pentium® Dual-Core Processor دیده نمیشه.

البته افزایش و تفاوت کلاک هم تاثیر داره..
در عمل تفاوت زیادی ندارند مگر در کار های سنگین..

بنچمارک Core i3 2310 , Pentium B950, براتون قرار میدم..

Core i3 2310

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] om%2FCore%2520i3%25202310.jpg) Pentuim B950:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] om%2FPentuim%2520B950.jpg)

Punisher_2008
04-05-2012, 12:17

سلام..
کسی جز من این نوت بوک رو نخریده اینجا؟
اگه یادتون باشه گفتم یکی از معایب این نوت بوک صفحه کلیدش هست.
صفحه کلید بر خلاف طراحی زیباش فاصله بین دکمه ها کم است. البته در عوض دکمه ها بزرگتر هستند که به نظر من اینجوری زیباتر هست و ظاهر بهتری داره.
شاید اوایل یکم تایپ مشکل باشه من چون نوت بوک قبلیم بین کلید ها فاصله بود کمی مشکل داشتم که خیلی زود بهش عادت کردم.
پس زیاد خودتون رو روش حساس نکنید.

Highbury
07-05-2012, 01:59
لبتاب خوب و خوشدستی هست من باهاش کار کردم
کیبورد خوبی داره اما خب به روز نیست یعنی جداگانه ساخته نشده
نسبت به قیمتش خوبه، من با همان کانفیگ 835 قیمت دارم
باتری خوبی داره، دیگه انتظاراتت خیلی زیاده :D
مزایاشو دوستمون گفت اما یکی از معایبش که تو بعضی مدلهای 14 اینچ ایسوز هم هست وزن زیادش هست. فکر کنم حدود 2450 وزنش باشه که برای 14 اینچ اصلا قابل قبول نیست، با این وزن میشه 15 اینچ سبک مثل B570 رو تهیه کرد که کیبورد عددی داره. اما همانطور که گفتم چون خوشدسته وزنش انقدر احساس نمیشه
یکی از مزیتهای 15 اینچ ها کیبورد عددی هست و کسی که 14 اینچ میگیره این کمبود را میدانه و خرید میکنه اما انتظاری که ازش هست اینه وزنش حدود 2200 باشه
مبارکت باشه لبتاب خوبی گرفتی و ممنون بابت ایجاد تاپیک

ps3amir
12-04-2013, 09:12
سلام
من میخوام یدونه بخرم بم قیمت دادند 1500 با کانفیگ
cpu b970
ram4
hard500
gpu1
نظر شما چیه؟تو گوگل که زدم مثل این که نوع گرافیکش باید ati باشه.