مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی فوری!!!
d.hunter
30-04-2012, 05:52
سلام دوستان
من الان بعد از یه ماه تحقیق بین مدلای مختلف از اخر بین دوتا گزینه برای خرید موندم که اولی
samsung 305v5a-s0x
AMD A8-3510,4MB cach,1.8-2.5GHZ
amd 6620 hd+amd 6640 hd(apu)
6gig ram
500 hard
و دومی هم :
acer 5755
intel i5 2450,3 mb cach
geforce 540M\630M
4 gig ram
500 hard
نمی دونم واقعا کدوم رو انتخاب کنم چون اینجا دیگه حرف بین INTEl و AMD هستش!!!!amd کش بالاتر و مصرف کمتر به همراه گرافیگ داخلی و intel هم توان پردازشی بالاتر....
من خوم دانشجوی برقم و لپتاپ رو برای کارا روزمره،گیم و در اینده هم کارایی عین پردازش تصویر و پروژه های نیمه سنگین MATLAB لازم دارم.
دیگه واقعا موندم!!!!
لطفا راهناییم کنید!
Mr.Mazmamfi
30-04-2012, 11:23
سلام
بنچمارک CPU ها :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2450 خیلی سرتر از 3510 هست .
موفق باشید.
Highbury
30-04-2012, 16:04
5755 بهتره.
پردازنده های AMD حریف اینتل نمیشن. البته تو نت بوکها پیش قدم هستن فعلا
d.hunter
30-04-2012, 18:10
این موارد رو هم در نظر بگیرین.گرافیک داخلی AMD و همین طور مصرف انرژی و تولید دمای کمتر.
لپ تاپ مدل سامسونگ در حالت معمولی تا 12 ساعت و در حالت FULL به مدت 5.5 ساعت باتری جوابگوست.
عیبی هم که به این مدل acer وارده اینه که در حالت FULL دمای زیادی تولید می کنه و همین طور صدای زیاد. که در صورت نداشتن پایه و فن در دراز مدت موجب اسیب رسیدن به قطعات میشه.
از این هم میترسم که mainboard این مدل acer نتونه خوب برای این کانفیگ جواب بده!!!! حالا راهنماییم کنید!!!
Highbury
30-04-2012, 18:32
این موارد رو هم در نظر بگیرین.گرافیک داخلی AMD و همین طور مصرف انرژی و تولید دمای کمتر.
لپ تاپ مدل سامسونگ در حالت معمولی تا 12 ساعت و در حالت FULL به مدت 5.5 ساعت باتری جوابگوست.
عیبی هم که به این مدل acer وارده اینه که در حالت FULL دمای زیادی تولید می کنه و همین طور صدای زیاد. که در صورت نداشتن پایه و فن در دراز مدت موجب اسیب رسیدن به قطعات میشه.
از این هم میترسم که mainboard این مدل acer نتونه خوب برای این کانفیگ جواب بده!!!! حالا راهنماییم کنید!!!
ای بابا...
تمام این چیزایی که میگی میدونیم
بازم 5755.
5755 از لحاظ دمایی مشکل نداره. مهم اینه افزایش دما به صورت مرضی نباشه که نیست
گویا نظر شما روی همون سامسونگ هست، هرجور میلته
این سی پی یو که شما گذاشتی جوابگو کارهای سنگین نیست و تقریبا مساوی هست با ci3 با وجود 4 هسته بودنش.
اگه 5755 در حالت فول گرم میکنه، این مدلی که از سامسونگ گذاشتی اصلا توان رسیدن به فول Ci5 رو هم نداره:41:
هرجور میل خودته
کار این داداشمون درسته حرفشو گوش کن :19:
به من پیشنهاد داد acer 5750 با کانفیگ
i3
intel hd
بگیرم 900 خریدم خیلیم راضیم داغم نمیکنه...یه گرمای معمولیی داره بعد از چند ساعت روشن موندن که این طبیعیه..
d.hunter
30-04-2012, 19:43
ای بابا...
تمام این چیزایی که میگی میدونیم
بازم 5755.
5755 از لحاظ دمایی مشکل نداره. مهم اینه افزایش دما به صورت مرضی نباشه که نیست
گویا نظر شما روی همون سامسونگ هست، هرجور میلته
این سی پی یو که شما گذاشتی جوابگو کارهای سنگین نیست و تقریبا مساوی هست با ci3 با وجود 4 هسته بودنش.
اگه 5755 در حالت فول گرم میکنه، این مدلی که از سامسونگ گذاشتی اصلا توان رسیدن به فول Ci5 رو هم نداره:41:
هرجور میل خودته
حرفای شما درسته.
به امید خدا می رم همین ایسر رو می گیرم.
از همه ی دوستان ممنونم....:31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.