ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یکی در باره فایل های تصویری به من کمک کنه

nooshabeh
09-07-2006, 21:50
من هر نرم افزاری که برای تبدیل فایل های تصویری بود
امتحان کردم ولی هیچ کدوم جواب نداد
یک نرم افزار برای تبديل فایل 3gpو divx بزاره
اگه player معرفي كنينممنون مي شم
لطف كنيد لينك مستقيم از سايتش بذاريد
متشكرم

Aminzikzak
10-07-2006, 00:31
از تو سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونی دانلود کنی، سمت چپ اسم تمام کانورتورها رو نوشته، شما باید 3GP Convertor رو دانلود کنی بعد با اون هر فایل تصویری که خواستی رو میتونی به 3GP تبدیل کنی حتی فایلهای dat.
فیلمها رو با نرم افزار Quick Time Player 6.0 هم میتونی اجراشون کنی.

Rascal
17-07-2006, 20:33
Philips platform 4 player كاملترين پلير فايلهاي موبايل هستش كه اگه سرچ كني حتما پيدا ميكني
به دليل سرعت 1پايين نت ام واقعا برام خيلي سخته كه آپلود كنم
اما اگه پيدا نكري خيرم كن به بدبختي ميفرسيتيم برات ديگه :)

ali-gsm
21-07-2006, 14:07
بهترين برنامه همون ايمتو هستش كه سرعتش هم بد نست

Siavash Y
21-07-2006, 14:20
xilisoft 3gp converter

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم لازمت میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

epikor
22-07-2006, 23:40
من هم با imtooو هم با xilisoft هم با win avi تبديل به 3gp كردم ولي تو موبايل بعد از يه ثانيه ميگه unable to play.
چي كار كنم.
با تشكر

Diego
23-07-2006, 00:05
من هم با imtooو هم با xilisoft هم با win avi تبديل به 3gp كردم ولي تو موبايل بعد از يه ثانيه ميگه unable to play.
چي كار كنم.
با تشكر
تنظیمات مربوط به فایل نهایی 3gp رو عوض کن.از قبیل سایز تصویر_تنظیمات مربوط به صدا و غیره.....ببین موبایلت چه تنظیماتی رو ساپورت میکنه....

sise
23-07-2006, 00:50
ديگو درست گفت. برا اين كار يكي از كليپهايي كه با دوربينت فيلمبرداري كردي را وارد كن و مشخصاتشو ببين. بعد همون تنظيمات را براي تبديل كردن انتخاب كن. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Aminzikzak
24-07-2006, 04:09
اگه با همون برنامه ای که من معرفی کردم Imtoo فالت رو به 3GP تبدیل کنی همه چیز درست به اندازه پیشفرض دوربینت هست.