مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید DVD witer
میخوام DVD writer بخرم ولی قبلش از دوستان کمک میخواستم که چه مدلی خوبه و اگه قیمت هم دارن بگن؟
کلا از رایتر زیاد استفاده می کنم و یه مدل کیفیت خوب و عمری میخوام .
ببخشید کسی نبود راهنمایی بده؟
MAGIDIYUM
30-04-2012, 12:25
DVD R/W PLEXTOR 24X SATA 2.0
قیمت دی وی دی رایتر پلکستور ساتا 2 = 48.000
DVD R/W PLEXTOR 24X SATA 2.0
قیمت دی وی دی رایتر پلکستور ساتا 2 = 48.000
ممنونم از پیشنهادت ، نظرت در مورد HP 24X SATA 1260i چطوریه؟ تو چند تا پست هم اسم این مدل رو هم خیلی زیاد دیدم.
MAGIDIYUM
30-04-2012, 13:46
من تقریبا با تمام برند ها کار کردم....دی وی دی رایتر های اچ پی و لایت آن که از یک شرکت هم هستند ممکنه لنز های خوبی داشته باشن ولی مشکل خرابیه درب دارن و بدون استثنا ظرف مدت شش ماه تا یک سال درب هاشون باطل میشه و گیر میکنه و باز نمیشه و باید هزینه کنی و دربش رو درست کنی که در پی اون قدرت لنزش افت پیدا میکنه.....این دی وی دی رایتر های پلکستور حرف ندارن...هم عمری کار میکنن و هم لنز های خوبی دارن و به جرات میتونم بگم العان پر فروش ترین و محبوب ترین دی وی دی رایتر بازاره و خرید ازش بالاست....اگه دقت کنی میبینی نسبت به دی وی دی رایتر های دیگه یه 10 تومنی گرئنتره و این بخاطر خرید بالاشه ..... درسته اسمش زیاد در نکرده ولی از اون محصولاتیه که یکی خریده و خوب از آب در اومده و محبوب شده ..... من خودم اچ پی 1270 و پایونیر دارم و یکی از این پلکستور ها هم گرفتم و کارامو با اون انجام میدم...
اون موقعی که اچ پی از دهن هیچ کس نمیافتاد گذشت...یه زمانی خیلی خوب بود که خرابش کردن رفت....کلا از هر چیزی سریه اول رو بگیری خوب در میاد...این پلکستور ها هم تا اونجایی که من میدونم هنوز سری اوله....
وافعا درسته ، اکثر دی وی دی رایتر ها اولین مشکلی که پیدا میکنن خراب شدن درب و بعدش هم قدرت لنز کم میشه.
یه سرچ بیشتری کردم و در مورد PLEXTOR پست های خوبی خواندم، اگه تو بازار مدل اصلیش رو پیدا کنم حتما همین رو میخرم.
MAGIDIYUM
06-05-2012, 14:56
اسم تجاری:
Plextor PX-L890SA SATA
با ضمانت 2 ساله ی (سازگار ارقام)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.