ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : معرفی بهترین آموزشگاه تعمیرات موبایل

tanhae1
29-04-2012, 10:12
سلام

از دوستان و اساتید می خواهم که بهترین آموزشگاه تعمیرات موبایل را که می شناسند معرفی کنند. ترجیحا تهران

خودم تعریف آموزشگاه پل را از بعضی دوستان شنیده ام می خواهم نظر دوستان را در مورد این آموزشگاه و یا آموزشگاههای بهتر بدانم.

اصولا آیا این آموزشگاهها برای حرفه تعمیرات موبایل مناسب هست یا خیر؟ یعنی با دوره دیدن در آنجا میشود به این شغل روی آورد؟

این هم وبسایت آموزشگاه پل

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تشکر از همه

rf5
24-06-2012, 12:46
آموزشگاه رایا همراه رو بهت پیشنهاد میکنم . خودم اونجا رفتم نوکیا سامسونگ سونی اریکسون اپل اچ تی سی اندرویدو غیره... حتی ipad رو هم یاد میدن. استادشونم از آمریکاست مدارکشو خودم دیدم پشتیبانی هم دارن با اینکه من 2 سال پیش اونجا بودم ولی گوشی جدید میاد بازم پشتیبانی میکنن. من که راضی بودم . اینم سایتشون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). پل که فقط بلده پشت بقیه دری وری بگه میگه همه بدن من خوبم هر کی هر چی میگه خالی میبنده ولی من راستگوی عالمم .

Joe_Bel
17-03-2013, 14:46
سلام دوستان
واقعا کدام آموزشگا بهتر است ؟؟؟ :n03:
لطفا کمک کنید

sh121582
06-04-2013, 16:35
منم مثل تو ولی از پل خوشم نمیاد پارسه شاید بد نباشه ولی قبلش تحقیق کن

botparast
03-02-2014, 18:43
دوستان من از شهرستان مي خوام بلد شم بيام
ميشه راهنماييم كنيد؟
نظرتون راجع به پارسه چيه؟

botparast
03-02-2014, 21:30
ممنونم
حالا با اين توصيف كجا ميشه رفت

rf5
10-02-2014, 15:30
من 4 ساله پیش رایا همراه رفتم راضی بودم الانم دارم کاسبیمو میکنم هنوز دارن پشتیبانیم میکنن برای گوشیهای جدید بدون گرفتن هزینه اضافی. فقط تو موبایل خوده شما هم نباید بی سواد باشی

مشهد رایانه
15-09-2015, 09:28
با سلام و احترام خدمت دوستای خوبم
من توی آموزشگاه کامتک دوره گذراندم و تقریبا هم استاد خوبی داشت و هم ابزارها و باکس هایی که برای موبایل آموزش میدادن به روز بود.
دو سه بار هم که سوال برام پیش اومد زنگ زدم به موبایل استاد و آموزشگاه که وصل کردن.
از مبلغی که دادم و وقتی که گذاشتم راضی ام. این آموزشگاه رو توی اینترنت جستجو کردم و رفتم.
بقیه آموزشگاهها هم اطلاعی ندارم .....

nima_fk
05-11-2015, 02:07
دوستان دوره هاش چندروزه هستن معمولا؟جایی هست فشرده یاد بدن؟رایا همراه خوبی ای که داره خابگاهم میده ؟به نطرتون دوره های مجازی به درد میخورن؟

nima_fk
16-11-2015, 16:44
دوستان آموزشگاه پارسه خوبه؟

xo-xo
17-11-2015, 14:47
میشه لطفا آدرس و شماره ی آموزشگاه رایا همراه رو بگید ؟
سایتشون مشکل داره ظاهرا آخه باز نمیشه

Rahman.shams
05-03-2016, 13:00
سلام
من پارسه رفتم ،موسسه خوبیه بعد از پایان دوره هم پشتیبانی 5 ساله داره ،هر زمان سوالی برام پیش میاد میپرسم .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 02166480707

Ahmadht
04-04-2016, 08:26
سلام بر همه صبح بخیر ، خواستم مطلبی بهتون بگم اگر کسی دنبال آموزشگاه خوب به رایا همراه نرید به درد لعنت خدا هم نمی ارزه ، میدونین چرا خداگواه اینی که میگم عین واقعین و همین صبح چند لحظه پیش زنگ زدم ،میگم قربان کلاس ازمایشی دارین مرتیکه میگه فکرکردین چقد پول میدین که دنبال کلاس ازمایشی هستین فقط یک میلیون ا، بعد میگه مگه سفینه هوا میکنی ، ببین این برخورد نشون میده بارعلمی اینا درحد یک گوسفندم نیست وقتی با ادم همچین برخوردی دارن چه تضمینی هست که پول بی زبون بدی دست همچین دانشمندایی ، اینا نیست پول مردمو میچاپن پس یک میلیون براشون یک ریالم نیست ، خلاصه خواستم بگم والله قسم اگه اینا نابغه زمان باشن مادامی که همچین برخوردی بامردم دارن پس از گوسفندم بی عقل ترن ، یاحق

حامد آبادانی
21-06-2016, 12:20
دمتگرم خدا خیرت بده که گفتی خواستم از آبادان هزار کیلومتر راه را تا اونجا بیام.

siza1
23-06-2016, 12:51
سلام
من پارسه رفتم ،موسسه خوبیه بعد از پایان دوره هم پشتیبانی 5 ساله داره ،هر زمان سوالی برام پیش میاد میپرسم .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 02166480707

سلام
شما از چه نظز راضی بودید ؟
ینی وقتی وارد بازار کار شدید مشکلی نداشتید ؟

siza1
23-06-2016, 14:03
دوستان کسی نیست جواب بده ؟
کدوم آموزشگاه بهتره ؟
یا اصلا آموزشگاه بهتره یا پیش یه استاد خوب بری ؟

حامد آبادانی
24-06-2016, 11:24
عجب!!!!!!!
دوستان عزیز یه آموزشگاه هست تو شهرستان شیراز به اسم طیف طبق تبلیغ خودش هم مدرک بین المللی میده هم فنی حرفه ای و هر سال یک دوره آپدیت رایگان برگزار میکنه پیشتیبانی هم نامحدوده...کلاس خصوصی داره تک نفره و نیمه خصوصی سه نفره و دوره اش از مبتدی تا فوق تخصصی. ...
کسی تا حالا اسم این آموزشگاه رو شنیده؟
اینا که گفته فقط تبلیغه یا واقعیت داره؟
خواهشا هر کسی جایی رو سراغ داره و تست کرده راست و حسینی معرفی کنه فقط به دور از منفعت طلبی و یا تبلیغات و خدایی نکرده دنبال منافع شخصی باشه.
با سپاس فراوان

ahmadmansury78
28-05-2017, 23:44
سلام دوستان خواهشا یکی بگه این اموزشگاه های تهران چجوریه؟؟؟من میخوام برم پارسه کی راضیه از این موسسه خواهشا یکی بگه من کدوم اموزشگاه برم دیه واقعا گیج شدم...همون پارسه خوبه؟؟؟

seoyek
11-07-2017, 09:10
من آموزشگاه تعمیرات ۱۱۸ رفتم و واقعا راضیم چون واقعا روم وقت گذاشتن و به صورت عملی گوشیهای جدید رو آموزش دادن. در پایان دوره هم چون تعمیرگاه داشتن خودشون چند روز تو تعمیرگاهشون بودم و گوشی تعمیر کردم و ترسم از گوشی باز کردن و کار کردن روش ریخت. واقع اساتید حرفه ای و مدیریت درست و حسابی داشتن و بدون اتلاف وقت به نتیجه رسیدم. پیشنهاد میکنم حتما یه سر برید. آدرس سایتشون هم اینه

REZA MOBAIL
09-10-2017, 16:30
سلام دوستان
من از اهوازم 4 ماه پیش تو اینترنت سرچ کردم و آموزشگاه کامتک رو پیدا کردم ثبت نام کردم و رفتم دوره موبایل
خیلی خوب و حرفه ای بودن . هم استادش هم کلاساش الانم مغازه زدم دارم کار میکنم تو کار تعمیرات موبایل

REZA MOBAIL
09-10-2017, 17:00
02188909606 کامتک

rozhan69
12-08-2018, 13:55
من داداشم پارسال آموزشگاه پایتخت فناوری می رفت و راضی بود الانم خدا رو شکر سر کار میره ، کافیه آموزشگاه پایتخت فناوری رو تو اینترنت سرچ کنید میاره

hamidreza2300
01-11-2018, 17:02
من انفورماتیک فنی کار تهران و رفتم افتضاح بود تازه مدرک هم دیر بهم دادن با کلی بی احترامی

- - - Updated - - -

برو پارسه بنظرم امکانات بهتری داره

HesamShakouri
11-07-2019, 13:19
دوستان سلام و عرض ادب

بنده به عنوان کسی که مدت زیادی در مورد آموزشگاههای مختلف تحقیق کردم (الته این تحقیق ها صد در صد نیست و تنها نظر بندس) سعی دارم برای دوستانی که مثل من نمیدونن باید چه آموزشگاهی رو انتخاب کنن یک سری مطالب رو عنوان کنم امیدوارم که مفید واقع شه

من هم مثل شما تنها منبع نسبتا معتبرم همین اینترنت و کامنتای دیگران بود که در نهایت بر اساس بعضی از همین کامنتها و تبلیغات بعضی دیگر سایتها تصمیم گرفتم تعمیرات 118 رو که ادعا میکرد همون پل سابق هست رو انتخاب کنم

اما متاسفانه آموزشگاه اونطور که ازش تعریف میشد از آب در نیومد و به طرز عجیبی همه چی برعکس شد!
این مجموعه بعد از این که از کاربری آموزشی به کاربری تعمیراتی و آموزشی در اومد قسمت آموزشیش به شدت افت کرد و تمرکز رو گذاشت رو قسمت تعمیراتی
وقتی من کلاسا رو شروع کردم قرار بود 3 نفره باشه که 4 نفره شد اونم تو یه فضای 5-6 متری! تجهیزات هم با این که کامل بود اما یا معیوب یا بسیار کثیف جوری بعد از 2 دقیقه کار تمام دستاتون چسبناک میشد و نمیشد یه قطعه ی ساده ی smd رو سر جاش لحیم کرد چون همش میچسبید به پنس(با این که چند بارم هم با تینر تمیز میکردم)
استاد وسط کلاس کارای تعمیراتی خودش رو انجام میداد و توجه کمی به کارآموزا داشت
ابدا آموزش علمی و آکادمیک ارائه نمیشد و همه چی تجربی و بر اساس آزمون و خطا بود جوری که وقتی سوالی میپرسیدی استاد جواب علمی نداشت بده و موارد دیگه ای که در حوصله نمیگنجه توضیح بدم که در نهایت باعث شد کلاس هار نصفه نمیه رها کنم و برم دنبال یه آموزشگاه دیگه اما اینبار سعی کردم فقط به اطلاعات اینترنت بسنده نکنم و خودم حضوری به آموزشگاه ها و کارگاهاشون سر بزنم که در ادامه براتون مفصل توضیح میدم

بعد از اون من به همه ی آموزشگاهها (پارسه, ایز ایران,کامتک, فنی کار, موبایل دکی و موبایل آباد) حضوری سر زدم تا کارگاهاشونو از نزدیک ببینم و با استاداشون هم صحبت کنم

پارسه
آموزشگاه خوبی بود و برخورد خوبی داشتن با یکی از استادشونم صحبت کردم و به نظر اطلاعات خوبی داشت از لحاظ نظم و تمیزی و تجهیزات هم از بقیه بهتر بودن
قیمتش 1,950,000 حدود 30 ساعت کلاس با پشتیبانی 10 ساله تلفنی و حضوری تنها بدیش فقط ساعت کم کلاس هاشه و متاسفانه فکر نمیکنم کارآموزی هم داشته باشه

ایز ایران
که نزدیک همون پارسه در انقلاب بود و زیر نظر همون جام فعالیت میکرد فقط 700 تومن کمتر میگرفت اما پشتیبانی فنی بعد از اتمام دوره نداشت کارگاهشونم اصلا جالب نبود خیلی به هم ریخته کوچیک و کثیف بود گرچه فکر میکنم استاداش با پارسه یکی باشن

کامتک
به نظرم جالب نیومد چون هرچی سوال میرسیدم جوری جواب میدادن انگار که میخوان از سرشون باز کنن و حوصله جواب دادن نداشتن قیمتش 1,580,000 و اینکه کارگاه تعمیرات لبتاب و تبلت و موبایل و شاید چنتا مورد دیگه یجا برگزار میشد و خیلی به هم ریخته و کر و کثیف بود پس به نظرم جالب نبود
ساعتهاشم فکر کنم حدود همون 30 تا 40 ساعت بود

فنی کار
که تو همون ساختمون کامتک هست متاسفانه نتوستم کارگاهشونو ببینم فقط یکسری اطلاعات مختصر در مورد کلاس ها دادن و انگار که همه چیز به استاد ربط داشت و آموزشگاه ساز و کار مشخصی نداشت متاسفانه 15 دقیقه دیر رسیدم و نتونستم با استادش صحبت کنم قیمتشم 1.800.000

موبایل دکی
برخورد خوبی داشتن ولی انگار زیاد متقاضی نداشتن چون ساعت کلاسهاش خیلی محدود بود و سخت میشد باهاش هماهنگ شد قیمتش 1.800.000 و چهار یا پنج نفره برگزار میشد ولی میتونستی با صرف هزینه ی بیشتر تو کلاسهای با تعداد کمتر هم شرکت کنی کارگاه تئوریش و نرم افزارش از عملیش و سخت افزارش جدا بود کارگاه تئوریش خیلی خوب و مرتب بود ولی از گارگاه عملیش خوشم نیومد چون تجهیزات جالبی نداشتن ولی یه مزیت بزرگی که داشت این بود که ساعت کلاسهاش زیاد بود 84 ساعت که 20 ساعتش کارآموزی و کار با گوشی مشتری بود

موبایل آباد
قیمت 2.000.000 تومن کارگاهاش 20 نفره برگذار میشه با یه استاد و دو تا دستیار که من با یکی از دستیاراش که صحبت میکردم متوجه شدم خودش تازه دوره ی تعمیرات رو تموم کرده و تجربه ی چندانی نداره تجهیزاتش بد نبود ولی مرتب و تمیز بود فقط ایرادش این بود که لوپ نداشت و وقتی پرسیدم چرا گفتن که استاد میخواد بچه ها بدون لوپ بتونن کار رو انجام بدن که باعث تعجبم شد ساعت کلاش هاش روزی 2.30 تا 3 ساعت بود که هر جلسه نصف تئوری بود و نصف عملی که در مجموع میشد 22 جلسه ی آموزش
5 جلسه هم در آخر کارآموزی بهش اضافه میشه به نظرم ساعتش خوب بود ولی 1 استاد واسه 20 نفر اصلا جواب نمیده!!!

و در انتها تصمیم گرفتم برم با یه تعمیرکار حرفه ای تو منطقه ی خودمون صحبت کنم و ازش مشورت بگیرم و بعد از کلی صحبت نتیجه گرفتم بهترین کار برای کسانی مثل من که چیزی از موبایل نمیدونن اینه که ابتدا یک سری اطلاعات جزئی از گوشی, مدارها و قطعات و نحوه ی کار کردنشون از طریق مطالعه یک سری کتاب مثل کتاب طعم پرتغال و کتاب آبی(من خودم کتاب آبی رو پیشنهاد میکنم چون جدیدتره و بهتر) یاد بگیرن بعد از اون میتونین برین پیش یه تعمیرکار حرفه ای تو منتقطون و به صورت عملی کار رو یاد بگیرین چون تو کلاس ها فقط چند روز آخر رو بهتون اجازه میدن روی گوشی های سالم و به روز کار کنید و همش مجبورین روی بردهای اوراقی که معمولا گوشی های قدیمی هم هستن تمرین کنید
بعد از یاد گرفتن عملی کار اگر لازم دونستین کلاسهای فوق تخصصی مربوط به اپل یا هارد رو برین
اگر میخواین کار رو علمی یاد بگیرین آموزشگاه خوبه ولی عملی چیز زیادی بهتون یاد نمیده پس اول کار رو پیش یه تعمیرکار خوب یاد بگیرین بعد اگر علاقه داشتین علمی هم یاد بگیرین یا برید کلاسهای پیشرفته یا از طریق اینترنت و انگلیسی این کار رو کنید
و یادتون نره مهمترین چیز تو تعمیرات عیب یابی هست حتما اگر رفتین کلاس روش خیلی تاکید کنید

از همه به خاطر پر حرفی عذر میخوام و امیدوارم براتون مفید واقع شه
اینو باید بگم که اینها فقط نظرات و تجربیات منه و ممکنه در جاهایی هم اشتباه کرده باشم

موفق و پیروز باشید در پناه خدا

HesamShakouri
12-07-2019, 23:15
بنده به عنوان کسی که مدت زیادی در مورد آموزشگاههای مختلف تحقیق کردم (الته این تحقیق ها صد در صد نیست و تنها نظر بندس) سعی دارم برای دوستانی که مثل من نمیدونن باید چه آموزشگاهی رو انتخاب کنن یک سری مطالب رو عنوان کنم امیدوارم که مفید واقع شه

من هم مثل شما تنها منبع نسبتا معتبرم همین اینترنت و کامنتای دیگران بود که در نهایت بر اساس بعضی از همین کامنتها و تبلیغات بعضی دیگر سایتها تصمیم گرفتم تعمیرات 118 رو که ادعا میکرد همون پل سابق هست رو انتخاب کنم

اما متاسفانه آموزشگاه اونطور که ازش تعریف میشد از آب در نیومد و به طرز عجیبی همه چی برعکس شد!
این مجموعه بعد از این که از کاربری آموزشی به کاربری تعمیراتی و آموزشی در اومد قسمت آموزشیش به شدت افت کرد و تمرکز رو گذاشت رو قسمت تعمیراتی
وقتی من کلاسا رو شروع کردم قرار بود 3 نفره باشه که 4 نفره شد اونم تو یه فضای 5-6 متری! تجهیزات هم با این که کامل بود اما یا معیوب یا بسیار کثیف جوری بعد از 2 دقیقه کار تمام دستاتون چسبناک میشد و نمیشد یه قطعه ی ساده ی smd رو سر جاش لحیم کرد چون همش میچسبید به پنس(با این که چند بارم هم با تینر تمیز میکردم)
ابدا آموزش علمی و آکادمیک ارائه نمیشد و همه چی تجربی و بر اساس آزمون و خطا بود جوری که وقتی سوالی میپرسیدی استاد جواب علمی نداشت بده و موارد دیگه ای که در حوصله نمیگنجه توضیح بدم که در نهایت باعث شد کلاس هار نصفه نمیه رها کنم و برم دنبال یه آموزشگاه دیگه اما اینبار سعی کردم فقط به اطلاعات اینترنت بسنده نکنم و خودم حضوری به آموزشگاه ها و کارگاهاشون سر بزنم که در ادامه براتون مفصل توضیح میدم

am1374
15-07-2019, 13:10
سلام دوستان وقتتون بخیر
برای تعمیرات موبایل و لپ تاپ الان کدوم آموزشگاه مناسب تر هستش؟
فن آموزان و پارسه و ایزایران میگن خوبن به نظرتون کدوم مناسب هستش؟
ممنون

samwise
16-07-2019, 18:40
دوستان سلام و عرض ادب

بعد از اون من به همه ی آموزشگاهها (پارسه, ایز ایران,کامتک, فنی کار, موبایل دکی و موبایل آباد) حضوری سر زدم تا کارگاهاشونو از نزدیک ببینم و با استاداشون هم صحبت کنم

پارسه
آموزشگاه خوبی بود و برخورد خوبی داشتن با یکی از استادشونم صحبت کردم و به نظر اطلاعات خوبی داشت از لحاظ نظم و تمیزی و تجهیزات هم از بقیه بهتر بودن
قیمتش 1,950,000 حدود 30 ساعت کلاس با پشتیبانی 10 ساله تلفنی و حضوری تنها بدیش فقط ساعت کم کلاس هاشه و متاسفانه فکر نمیکنم کارآموزی هم داشته باشه

ایز ایران
که نزدیک همون پارسه در انقلاب بود و زیر نظر همون جام فعالیت میکرد فقط 700 تومن کمتر میگرفت اما پشتیبانی فنی بعد از اتمام دوره نداشت کارگاهشونم اصلا جالب نبود خیلی به هم ریخته کوچیک و کثیف بود گرچه فکر میکنم استاداش با پارسه یکی باشن

کامتک
به نظرم جالب نیومد چون هرچی سوال میرسیدم جوری جواب میدادن انگار که میخوان از سرشون باز کنن و حوصله جواب دادن نداشتن قیمتش 1,580,000 و اینکه کارگاه تعمیرات لبتاب و تبلت و موبایل و شاید چنتا مورد دیگه یجا برگزار میشد و خیلی به هم ریخته و کر و کثیف بود پس به نظرم جالب نبود
ساعتهاشم فکر کنم حدود همون 30 تا 40 ساعت بود

فنی کار
که تو همون ساختمون کامتک هست متاسفانه نتوستم کارگاهشونو ببینم فقط یکسری اطلاعات مختصر در مورد کلاس ها دادن و انگار که همه چیز به استاد ربط داشت و آموزشگاه ساز و کار مشخصی نداشت متاسفانه 15 دقیقه دیر رسیدم و نتونستم با استادش صحبت کنم قیمتشم 1.800.000

موبایل دکی
برخورد خوبی داشتن ولی انگار زیاد متقاضی نداشتن چون ساعت کلاسهاش خیلی محدود بود و سخت میشد باهاش هماهنگ شد قیمتش 1.800.000 و چهار یا پنج نفره برگزار میشد ولی میتونستی با صرف هزینه ی بیشتر تو کلاسهای با تعداد کمتر هم شرکت کنی کارگاه تئوریش و نرم افزارش از عملیش و سخت افزارش جدا بود کارگاه تئوریش خیلی خوب و مرتب بود ولی از گارگاه عملیش خوشم نیومد چون تجهیزات جالبی نداشتن ولی یه مزیت بزرگی که داشت این بود که ساعت کلاسهاش زیاد بود 84 ساعت که 20 ساعتش کارآموزی و کار با گوشی مشتری بود

موبایل آباد
قیمت 2.000.000 تومن کارگاهاش 20 نفره برگذار میشه با یه استاد و دو تا دستیار که من با یکی از دستیاراش که صحبت میکردم متوجه شدم خودش تازه دوره ی تعمیرات رو تموم کرده و تجربه ی چندانی نداره تجهیزاتش بد نبود ولی مرتب و تمیز بود فقط ایرادش این بود که لوپ نداشت و وقتی پرسیدم چرا گفتن که استاد میخواد بچه ها بدون لوپ بتونن کار رو انجام بدن که باعث تعجبم شد ساعت کلاش هاش روزی 2.30 تا 3 ساعت بود که هر جلسه نصف تئوری بود و نصف عملی که در مجموع میشد 22 جلسه ی آموزش
5 جلسه هم در آخر کارآموزی بهش اضافه میشه به نظرم ساعتش خوب بود ولی 1 استاد واسه 20 نفر اصلا جواب نمیده!!!

و در انتها تصمیم گرفتم برم با یه تعمیرکار حرفه ای تو منطقه ی خودمون صحبت کنم و ازش مشورت بگیرم و بعد از کلی صحبت نتیجه گرفتم بهترین کار برای کسانی مثل من که چیزی از موبایل نمیدونن اینه که ابتدا یک سری اطلاعات جزئی از گوشی, مدارها و قطعات و نحوه ی کار کردنشون از طریق مطالعه یک سری کتاب مثل کتاب طعم پرتغال و کتاب آبی(من خودم کتاب آبی رو پیشنهاد میکنم چون جدیدتره و بهتر) یاد بگیرن بعد از اون میتونین برین پیش یه تعمیرکار حرفه ای تو منتقطون و به صورت عملی کار رو یاد بگیرین چون تو کلاس ها فقط چند روز آخر رو بهتون اجازه میدن روی گوشی های سالم و به روز کار کنید و همش مجبورین روی بردهای اوراقی که معمولا گوشی های قدیمی هم هستن تمرین کنید
بعد از یاد گرفتن عملی کار اگر لازم دونستین کلاسهای فوق تخصصی مربوط به اپل یا هارد رو برین
اگر میخواین کار رو علمی یاد بگیرین آموزشگاه خوبه ولی عملی چیز زیادی بهتون یاد نمیده پس اول کار رو پیش یه تعمیرکار خوب یاد بگیرین بعد اگر علاقه داشتین علمی هم یاد بگیرین یا برید کلاسهای پیشرفته یا از طریق اینترنت و انگلیسی این کار رو کنید
و یادتون نره مهمترین چیز تو تعمیرات عیب یابی هست حتما اگر رفتین کلاس روش خیلی تاکید کنید

از همه به خاطر پر حرفی عذر میخوام و امیدوارم براتون مفید واقع شه
اینو باید بگم که اینها فقط نظرات و تجربیات منه و ممکنه در جاهایی هم اشتباه کرده باشم

موفق و پیروز باشید در پناه خدا

majidsalary
01-09-2019, 16:57
دوستان من از شهرستان مي خوام بلد شم بيام
ميشه راهنماييم كنيد؟
نظرتون راجع به پارسه چيه؟

آموزشگاه پارسه با بیش از 10 سال سابقه فعالیت در زمینه آموزش تعمیرات موبایل و تبلت در شهر تهران اقدام به برگزاری این دوره مینماید بی شک میتونیم دوره های تعمیرات موبایل پارسه رو بهترین دوره تعمیرات موبایل در ایران دانست به چند دلیل
1.مدت زمان دوره نامحدود تضمینی و تازمان یادگیری دوره برای شما ادامه داره و بعد از تایید شما دروه به اتمام می رسه و وارد بخش پشتیبانی فنی 10 ساله میشه که در ایران کم نظیر و اگه کامنتی ... دیدین زیاد بهش اعتبار نکنین اول حضوری تو موسسه پارسه برای مشاهده آموزشگاه و ویژگی های آموزشگاه رو ببینید بعد نظر بدین و قضاوت کنین
2. آموزشگاه پارسه فقط از اساتیدی در دوره های تعمیراتی خودش استفاده میکنه و خوب این یعنی آموزشگاه تعمیرات موبایل پارسه یه پله از بقیه آموزشگاه ها جلوتره چون سرفصل های دوره با نظر خود اساتید و نیاز سنجی بازار کار طراحی میشه و خوب این هم بخشی کهع قابل استناد و تایید و میتونید توی وبسایت خود آموزشگاه ببیند و با حضور تو موسسه اینو به عینه ببینید چون شما قبل از ثبت نام میتونید کلاس رو ببینید و با استاد مربوط هم صحبت کنید و شرایط رو ببینید:n33:

mmd.ali
01-09-2019, 19:05
سلام وقت بخیر من تو پارسه دوره گذروندم و آموزشگاه من رو به بازار کار معرف کرد از طریق طرح معرفی به بازار کار موسسه چون واقعا لطف بزرگی در حق من کردن چون دارای طرح های عالی هستن و اساتیدی که در این آموزشگاه در حال فعالیت هستنید واقعا دلسوزا و یکی از ویژگی های بزرگ پارسه پشتیبانی فنی 10 ساله حضوری غیرححضوری و تماس تصویری که من وظیفه خودم دونستم برای ادای دین به آموزشگاه بیام و این واقعیت رو اعلام کنم

Comtechco
02-10-2019, 12:18
من دوره موبایل کامتک رو شرکت کردم. هم دوره عمومیشو هم تخصصیشو. الانم مغازه دارم و دارم کار انجام میدم. استاد محترم و پری داشت. ابزارهاشون که عالی بود. محیطش و برخوردشون هم با آدم خوب بود.
رویهم یه چیزی بهتون بگم چون کامتک مرکز تعمیرات هست و آموزش هم میده یجورایی آدم بهتر نیتجه میگیره تا آموزشگاهها !!! خصوصی هم هست هزینه میکنن بابت شاگردا. یوقت چیری هم باشه مسئولش درست حسابیه.
هر جا میرین تمرین کنین. ابزار هم چیز خوب بخرین. :»

HORROR
15-04-2020, 20:20
- - Updated - - -

سلام
من دوره نرم افزار و سخت افزار رو کامتک بودم .کلاسهای غیر عملی معمولی بود و چیزای ابتدایی رو مثل بقیه جاها یاد دادن ولی دل چرکینم ازشون چون اول که رفتم باهاشون صحبت کردم گفتند ما تمرکزمون سخت افزاره و تا کارآموز یاد نگیره ولش نمیکنیم! ولی دقیقا برعکس دوره عملی که شروع شد کلا استاد با یه بیخیالی خاصی مسایل رو میپیچوند و جواب سوال ها رو درست نمیداد.مثلا جایی مشکل د اشتیم میگفت قبلا راجع بهش کلی گفتم !! در صورتی که به طور خیلی مختصر از مسایل مهم یادگیری طفره میرفت و دقیقا وقتی بهش نیاز داشتیم آقا میرفت سیگار میکشید و یا دستشویی بود ویا با فلانی با گوشی صحبت میکرد! و دست آخر یه هندونه گذاشتن زیر بغلمون که آره شما تعمیرکار شدید!:دیهیچ چیز بدردبخوری یاد ندادن و فقط قروفر تبلیغاتشون زیاد بود.توصیه دوستانه میکنم به هیچ وجه به این آموزشگاه نرید.

majidsalary
16-04-2020, 15:37
منم رفتم فنی برق خیلی داغون بود ولی دوستم تو پارسه که دوره تعمیرات موبایل گذرونده بود راضی بود:thumbsup:

majidsalary
16-04-2020, 15:41
فک نمی کنم تو آموزشگاه سطح 1 ایران باشه چون م ن 9 سال تو زمینه موبایل فعالیت می کنم تا حالا اسم این جایی رو که میگی رو نشنیدم

Mr 01
16-04-2020, 20:58
من دوره موبایل کامتک رو شرکت کردم. هم دوره عمومیشو هم تخصصیشو. الانم مغازه دارم و دارم کار انجام میدم. استاد محترم و پری داشت. ابزارهاشون که عالی بود. محیطش و برخوردشون هم با آدم خوب بود.
رویهم یه چیزی بهتون بگم چون کامتک مرکز تعمیرات هست و آموزش هم میده یجورایی آدم بهتر نیتجه میگیره تا آموزشگاهها !!! خصوصی هم هست هزینه میکنن بابت شاگردا. یوقت چیری هم باشه مسئولش درست حسابیه.
هر جا میرین تمرین کنین. ابزار هم چیز خوب بخرین. :»
ابله جان حداقل یوزرتو جوری تعیین میکردی متوجه نشیم داری تبلیغ میکنی و از خودشون هستی !

Nasrin.noori
02-10-2020, 22:38
من رفتم تعمیرات موبایل hellomobile خوب بود اگر تو اصفهان یا اطراف زندگی میکنی حتما توصیه میکنم یه سر بهش بزن

radarz
03-10-2020, 08:26
من رفتم تعمیرات موبایل hellomobile خوب بود اگر تو اصفهان یا اطراف زندگی میکنی حتما توصیه میکنم یه سر بهش بزن

اينجا هم همش شده تبليغات !!! :rambo::exclamati

zancko
09-11-2020, 23:14
معرفی دوره های آموزشی آموزشگاه زانکو
آموزشگاه آنلاین زانکو در راستای تحقق عدالت آموزشی و افزایش سطح کیفیت خدمات آموزشی آنلاین، حضوری و ویدیوئی از فروردین 1399 به صورت رسمی با تیمی جوان و با تجربه کاری حرفه ای در رشته های آموزشی مختلف از جمله : آموزش نرم افزار تخصصی موبایل ، آموزش تعمیرات بردهای الکتریکی، آموزش سئو، آموزش فتوشاپ و دیگر نرم افزار ها و رشته های پولساز بازار کار و خدمات کاربردی آنلاینی مانند : تعمیر پرینتر ، تعمیر موبایل و تعمیر لپ تاپ و... به صورت رسمی شروع به فعالیت نمود.
مزایای شرکت در دوره های آموزشی زانکو
آموزشگاه زانکو برای احترام به حقوق هنرجویان و خدمات گیرندگان خود اقدام به طراحی مسیری بسیار مناسب برای هدایت و آموزش درست هنرجویان خود نموده که از جمله مزایای دوره ها می توان به :

پشتیبانی فنی واقعی استاد
رفع اشکال حضوری دوره ها
امکان معرفی کسب و کار هنر جو در وبسایت زانکو
امکان صدور مدرک معتبر داخلی
سرفصل های ویژه بازار کار
و..

اشاره نمود.
برترین دوره های آموزشی جهان
کاربران عزیزی که به دنبال یه منبع حرفه ای جهت بهره مندی از برترین دوره های آموزشی در زمینه های مختلف در سطح جهانی هستند می توانند با مراجعه به وبسایت آموزشگاه زانکو از برترین ویدیوهای آموزشی رشته های مختلف اقدام به شروع آموزش با قیمت بسیار مناسب نمایند. از جمله این دوره ها می توان به دوره آموزش اکسل 2016 با بیش از 1میلیون خرید آنلاین اشاره نمود که توسط تیم تولید محتوای زانکو ترجمه و صداگذاری شده و بهینه شده است ، میتوانید این دوره و دیگر دوره های آموزشی زانکو را با قیمت بسیار مناسبی تهیه نمائید.
آموزش رایگان زانکو
یکی از بزرگترین اهداف آموزشگاه زانکو از روز اول فعالیت، آموزش رایگان، هدایت و راهنمایی درست مخاطبان خود بوده و کماکان هست و خواهد بود. تیم حرفه ای ، با تجربه و جوان این شرکت با ترجمه و صدا گذاری برترین ویدیو های آموزشی جهان در رشته های مختلف اقدام به ارائه تعداد زیادی آموزش رایگان جهت آموزش افزادی که به صورت خود آموز اقدام به یادگیری می کنند نموده است ، از این رو شما میتوانید با مرجعه به بخش آموزش رایگان سایت آموزشگاه زانکو و هم چنین دنبال کردن صفحه های این شرکت در شبکه های اجتماعی چون اینستاگرام ( zancko_ir ) و تلگرام ( zanckoir@ ) و... جزو اولین نفراتی باشید که به این فیلم های آموزشی رایگان دست پیدا می کند.
همکاری با زانکو
عزیزانی که به دنبال ارائه آموزش در وبسایتی با امکان فروشندگی ویدیوهای آموزشی با درصد مادام العمر و بالا هستن هستند می توانند با مراجعه به بخش مدرس شوید وبسایت زانکو اقدام به تکمیل فرم استخدام مدرس نمایند و این اطلاعات پس از بررسی کارشناسی مدیران زانکو و تایید صحت اطلاعات با شما عزیزان جهت انجام امور نهایی همکاری با زانکو تماس گرفته خواهد شد.

mary090
31-08-2022, 10:17
اگر اصفهان هستید این مرکز تعمیرات موبایل تو خیابان چهارباغ کارش بد نیست من چند بار رفتم تعمیرات موبایل ۰۹۱۳ اصفهان خوبه تعمیرات هِلو موبایل هم شعبه اصفهانش خوبه
mobile0913.ir

radarz
01-09-2022, 14:44
برید پیش ی فرد وارد یاد بگیرید اموزشگاه ها همشون چرت و چرندن //// :biggrin: