PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش تماشای کانال های تلویزیون دیجیتال با نرم افزار VLC Media Player و Media Player Classic

Ghaioom
29-04-2012, 06:29
سلام

این یک ترفند است.

در این قسمت تصمیم گرفتم نحوه تماشای کانال های تلویزیون با نرم افزارهای VLC Media Player و Media Player Classic را بزارم.

برای اینکار یک دستگاه گیرنده دیجیتال ----t لازم دارید.

در VLC Media Player :

برای اینکار کلید میانبر Ctrl + C یا از منوی Media گزینه ...Open Capture Device یا راست کلیک روی صفحه خالی برنامه و انتخاب گزینه Open Media بعد ...Open Capture Device رو انتخاب می کنیم. در اینجا به سربرگ Capture Device میریم و Capture mode رو از گزینه DirectShow به گزینه (TV (digital تغییر میدیم. و در پایین در قسمت Options در جلوی Transponder/multiplex frequency نوشته 0khz رو به فرکانسی که در استان یا شهرستان شما توسط فرستنده های دیجیتال قابل دریافت هست رو مینویسین.

به طور مثال اینجا فرکانس ۶۱۸ رو میتونم بگیرم پس اونجا نوشتم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای اینکار به آدرس زیر برید و فرکانس استان رو پیدا و وارد کنید:

جدول آخرین وضعیت فرستنده های دیجتال استانها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] t%2F143)

بعد در پایین Play رو میزنیم و چند ثانیه منتظر اومدن کانال ها میشیم. برای تغییر کانال میتونید به منوی Playback بعد به قسمت Program برید و لینک کانال ها رو ببینید و هر کدوم رو خواستید میتونید تغییر بدید.

در Media Player Classic :

به منوی View / Options رفته و در سمت چپ به قسمت Capture رفته و در سمت راست در قسمت Default Device گزینه Digital رو انتخاب کنید.
در پایینتر قسمت (Digital settings (BDA در قسمت Network Provider گزینه آخر Microsoft DVBT Network Provider رو انتخاب کنید و در پایین در قسمت Receiver گزینه BDA MPE Filter دومی (گزینه آخری) رو انتخاب کنید.

اگه خواستید کشور رو هم تغییر بدین فرقی هم فکر کنم نمیکنه!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد OK کنید و به منوی File گزینه Open Device رو بزنید. در اینجا در پنجره باز شده سمت راست Scan رو بزنید و در پنجره باز شده Start رو برای جستجوی کانال ها بزنید و منتظر دریافت لیست کانال ها باشید. برای تغییر کانال هم از پنجره راست یا منوی Navigate گزینه ...Jump to میتونید استفاده کنید.
در این نرم افزار صدای کانال ها پخش نمیشه نمیدونم چرا. فکر می کنم تنظیماتی باید داشته باشه که بعداً اگه پیدا کردم قرار میدم.

بعدشم مثل اینکه رادیو ها هم پخش نمیشه!

و در آخر با نرم افزار KMPlayer هم میشه کانالها رو دید ولی هر کاری کردم نشد.
برای اینکه برید در صفحه KMPlayer راست کلیک کنید و Open رو برید و (Open BDA (HDTV رو انتخاب کنید. یا کلید ترکیبی Ctrl + B رو بزنید. تنظیماتش هست.
شاید تو نسخه های پایین بشه تست نکردم. اینی که الان دارم بروزتر هست.

اگه تونستید تماشا کنید اینجا بگید.

با نرم افزار مشابه TotalMedia هم بدون ایراد و به صورت آسان می تونید کانال های دیجیتال شبکه های صدا و سیما و رادیو رو دریافت کنید. قویترین نرم افزار در این زمینه هست.

منبع: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]